Kirss.Net

Saturday, 12 September 2009 13:11

TOODE # 4: PÄHKLID

Rate this item
(0 votes)

Mida süüa, et näonahk oleks 24 tundi ööpäevas ilus, värske ja terve? Täisväärtuslik uni, spordiga tegelemine ja värskes õhus viibimine on olulised, kuid ainult neist ei piisa. Meie nahk sõltub ka toitumisest: vähem soolast ja rasvast, rohkem värskeid puu- ja köögivilju ning piimatooteid. Parandada naha seisundit aitavad „erilised” tooted.

nahk

VARASEMAD ARTIKLID: TOODE # 1 ; TOODE # 2 ; TOODE # 3

 

 

Toode 4: PÄHKLID

 

Aktiivne komponent: E-vitamiin

 

Efekt: noor, pehme nahk

 

Vanasti nimetati pähkleid „tuleviku toiduks”, kuna nad sisaldavad ju NII PALJU kasulikke aineid. Ilusa naha seisukohalt on mainimisväärt mandlites leiduv E-vitamiin, mis võitleb suurepäraselt vabade radikaalidega ning aeglustab naha vananemist, samuti kaitseb UV-kiirguse eest ja hoiab naha niiske, noore ja värskena. Lisaks sellele sisaldavad mandlid, pistaatsia- ja Kreeka pähklid ka omega-3.

 

Datlid šokolaadis mandlitega

 

6 portsjonit

 

VAJA LÄHEB:

 

12 datlit

12 puhastatud mandlit

150 g mõru šokolaadi

 

VALMISTAMINE:

 

Eemalda datlitest kivid. Rösti mandlid pannil kergelt pruunikaks ning jahuta. Pane igasse datlisse 1 mandel. Sulata šokolaad veevannil. Kasta datlid šokolaadi, lase taheneda restil. Dessert sobib ideaalselt kohvi juurde.

 

Maasikasalat mandlitega

 

8 kiivit

600 g maasikaid

2 apelsini

1 sidrun

100 g mett

1 sl suhkrut

2,5 sl Amaretto-likööri

100 g puhastatud mandleid

1 sl tuhksuhkrut

2 sl võid

 

VALMISTAMINE

 

Puhasta kiivid ning lõika 3 mm paksusteks viiludeks. Pese maasikad ning lõika marjad pooleks. Apelsinid ja sidrun pese kuumas vees, kuivata ning eemalda koores.

 

Lase 250 ml veel keema tõusta, lisa vette suhkur. Keeda vees apelsini ja sidruni koores. Tsitruselised lõika poolteks ning suru mahl välja, sega mahl mee ja amarettoga. Sega hoolikalt, et mesi lahustuks täielikult!

 

Sega koored, kiivi ja maasikad. Lisa magus kaste(mahlast, meest ja amarettost) ning jäta 10 minutiks seisma. Rösti mandlid tuhksuhkru ja võiga pannil kuldpruuniks ning lisa salatile. 

 

pilt: dreamstime.com

Read 300671 times

Related items

  • TOIDUMAAGIA: iseloom ja toit on seotud!

    Lise Bourbeau, tuntud Kanada psühhoterapeut, püüab seletada meie toitumisharjumusi, justkui oleksid need unenäod või käejooned. Kui sulle tundub, et sind vaevavad toitumisprobleemid, siis on võimalik, et „toiduseletused“ aitavad leida õige lahenduse. 

    dieet 

  • LAISK DIEET: kuidas võtta 5 kilogrammi alla ilma eriliste pingutusteta?

    Liigsetest kilogrammidest vabanemiseks peab enamik naisi tõsiselt vaeva nägema. Mõned peavad dieete, teised tegelevad aktiivselt spordiga ja kolmandad teevad mõlemat korraga.

    dieet 

  • Kogu tõde sinu trennist

    Käid trennis iga nädal või isegi mitu korda nädalas? Või siis ei jõua terve aasta jooksul kordagi jõusaali? Milleks vajad üldse trenni: et langetada kaalu või äkki et tutvuda kena tugevama sugupoole esindajaga? Ja kõige tähtsam: kui arvad, et oled ainuke laiskvorst, kes ei viitsi spordiga tegeleda, siis loe läbi meie statistika!

    trenn

  • Veregrupidieet: sinu uus ideaalse keha saladus?

    Veregrupidieet põhineb inimarengu teoorial: kuna veregrupp saadakse vanematelt, siis on see individuaalne omadus seotud eellastega. Teades pärilikkuse mõju inimese saledusele ja toitumisharjumustele, on võimalik valida endale sobivad toiduained, mis aitavad ilma eriliste pingutusteta sale olla.

    dieet 

  • Ütle isule STOPP: lõhnad ja maitseained, mis aitavad kaalu langetada

    Kahtlemata on sinulgi olemas need maitsvad, naturaalsed ja kasulikud maitseained, mis vaigistavad näljatunnet ja aitavad seeläbi kaalu alandada.

    dieet 

ILUNIPID, MEIKIMINE

Vali kosmeetikavahendid vanuse järgi!

20-aastastel tütarlastel on huuled loomulikult roosad ning seetõttu piisab igapäevameigi jaoks huuleläikest. Küpses vanuses hakkavad huuled oma värvi

Loe edasi »
Mis vanuses naised on kõige ilusamad?

Aastatega muutub iga naise välimus – isegi vaatamata tema pingutustele säilitada 18-aastase tüdruku keha ja näonahk. 

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 134 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Juuksehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun