Print this page

Vanast Uueks Puhastusteenused

 

Vanast Uueks Puhastusteenused

Telefon:

56660428

Aadress: 

Endi, Õvi, Tartu MK

Lisainfo: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it." style="color: #0000cc; text-decoration: underline;"> This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

www.vanastuueks.ee

 

Pole oluline kus teie kodu või kontor asub, sest kõiki teenuseid on võimalik tellida üle kogu Eesti.

 

 

Oleme keskendunud kvaliteedile ning headele kliendisuhetele.

 

Pakume parimaid lahendusi vaipade, vaipkatete, pehme mööbli, kivipõrandate ja autosalongi puhastamiseks ning sise- ja välikoristuse teostamiseks.


Meie kogenud personal on valmis lahendama iga probleemi tehes tööd uusimate puhastusseadmete ning proffesionaalsete puhastusvahenditega .


Vaipade ning pehme mööbli puhastamiseks kasutame märgpuhastuse meetodit, mis tagab parima tulemuse igal materjalil. Meie ettevõte puhastab nii kvaliteetsete Kiehl´i toodete kui ka pereettevõttes aastatega välja töötatud kemikaaliga.

Meie klientideks on hotellid, toitlustuskohad, bürood ning ka
eraisikud.

Oleme puhastustöid teostanud Tartu Hotellis, Kambja Hotellis, Cafe Truffe´s, Naiiv´is, ERR Tartu Stuudios, Meat Marketis, Tokyo Sushi Baaris, Eesti Energias ning paljudes teistes kontorites ja toitlustuskohtades.

Teostame kõiki eelpool nimetatud töid kliendi juures kohapeal.

Tartu linnas pakume vaipade puhastust ka väljaspool kliendi kodu, teenus sisaldab transporti pesulasse ning kliendi juurde tagasi.

Tutvu meie poolt pakutavate teenustega www.vanastuueks.ee 

 

puhastusteenused

 

 

Read 3555 times

Related items

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun