Print this page

NALJAD.EE - parimad naljad ja anekdoodid!

naljad.ee NALJAD.EE - parimad naljad ja anekdoodid!

    www.naljad.ee

******

Viin ja jää, hävitavad su neerud. Rumm ja jää, hävitavad su maksa. Viski ja jää, hävitavad su südame. Džinn ja jää, hävitavad su aju. Pepsi ja jää, hävitavad su hambad... Ilmselt on jää surmav!!! Hoiata kõiki oma sõpru: Eemalda joogi seest JÄÄ!!!
Jaga seda kohe ja sa päästad elusid!

 

******

 

Vanamees läinud turule, omal jääkaru rihma otsas kaasas. Rahvas jooksnud hirmuga laiali. Üks julgem vend küsima, et mida imet vanamees selle jääkaruga turule tuli. Vana vastu, et tema tulnud seda tõbrast otsima, kes talle möödunud kevadel bolonka kutsika müüs.

 

******

 

Tunnis räägib õpetaja lastele :
-Lapsed, kui te liigute ehitusel, tuleb alati kanda kiivrit. Ma tean ühte poissi, kes oli ilma kiivrita ja talle kukkus telliskivi pähe. See poiss lebas kaua aega haiglas. Kuid ma tean ka ühte tüdrukut, kellel oli ilusti kiiver peas. Talle kukkus telliskivi pähe, tema aga ainult naeratas ja astus edasi.
Juku tagumisest pingist:
 - Tean seda tüdrukut, ta käib siiamaani selle kiivriga ja naeratab.

 

ROHKEM LUGEDA SIIT>> NALJAD.EE - naljad ja anekdoodid!

 

 
Read 8408 times

Related items

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun