Kirss.Net

Thursday, 25 June 2009 14:05

Tõlgendame erootilist und...

Kui hakkame analüüsima oma unenägusid, avastame ühe huvitava seaduspärasuse. Nimelt sisalduvad meie unenägudes kõik meie probleemid, unistused ja hirmud, kuid neid on üsnagi raske tõlgendada. Igal juhul tasuks alati pöörata tähelepanu sellele, mida sa unes näed, eriti, kui jõuame armastuse ja seksi valdkonda.

sex

 

TOP 1. SEKS KOLLEEGI VÕI PARIMA SÕBRAGA


Selles unes lähened inimesele, keda tead suurepäraselt, kuid pole kunagi pidanud potentsiaalseks partneriks. Teil on koos hea olla, sa usaldad teda ning hindad kujunenud suhteid. Samas näitab unenägu, et teie vahel on midagi juhtunud, teie suhted on muutunud. Sinu aju püüab aru saada, mis see on, mis takistab teid endistviisi suhtlemast ning see kajastub ka unenägudes.


TOP 2. SEKS EKSMEHEGA


See tähendab, et sa püüad tõmmata paralleele oma praeguse ja eelmise suhte vahel. Püüad võrrelda oma partnereid, sest uues suhtes tundub olevat midagi viltu. Kui hommikul ärgates jäid sul halvad mälestused, on see veelkordseks kinnituseks, et ka praegune suhe ei ole kuigi ideaalne.


TOP 3. SIND JÄLITATAKSE


Kõige tõenäolisem, et sa just tutvusid kellegagi, kuid sa pole päris kindel, kas tasub suhet arendada või mitte. Ära tee mõtlematuid otsuseid, püüa teda tundma õppida!


TOP 4. KEEGI NÄEB SIND SEKSIMAS


Sul on suurepärane seks, kuid äkki märkad, et keegi teine vaatab pealt... See tähendab, et reaalses elus puudub sul isiklik elu, sest miski või keegi võtab sult selle ära. See võib olla töö, mille peale kulutad kogu vaba aja ja jõu või siis sugulased, kes püüavad sekkuda sinu ellu, võttes ära võimaluse ise otsustada, äkki on need hoopis probleemid... Püüa jõuda selgusele ning muuda oma elustiili!


TOP 5. JUHUSLIK SEKS STAARIGA


Oled liiga ohvrimeelne: huvid, isiklik elu, anded, unistused – oled valmis loobuma kõigest lähedaste inimeste heaks. Õpi olema veidi egoistlikum!

 

allikas: askwoman 

pilt: sxc.hu

Read 10980 times

Related items

  • Mis mõte on seksil?

    Suguline paljunemine on keeruline ja tülikas, kuid looduses on see laialt levinud pidevalt uusi nakatamisvõimalusi otsivate parasiitide pärast...

    armastus

  • Pelgupaik
     PELGUPAIK on Nicholas Sparksi ("Päevaraamat", "Kiri pudelis", "Ööd Rodanthe'is") samanimelisel menuromaanil põhinev romantiline põnevik, mille on lavastanud Lasse Hallström («Šokolaad», «Siidrimaja seadused»).... Kinodes alates: 1.03.2013

    film

  • Nende esimene aasta
     NENDE ESIMENE AASTA algab sealt, kus teised romantilised komöödiad lõpevad. Alates nende kohtumisest peol.... Kinodes alates: 14.02.2013

    film

ILUNIPID, MEIKIMINE

Nooruse eliksiir on leiutatud!

McMasteri ülikooli teadlased leiutasid nooruse eliksiiri! Nad väidavad, et laboritingimustes valmistatud kokteil mõjub soodsalt nii füsioloogilisele k

Loe edasi »
Missugused kulmud on moes?

  VASTUS ON LIHTNE JA LÜHIKE: Pikad, paksud ja konkreetsed!  

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 150 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Ideaalsed rinnad – kõik on sinu teha!

Rinnahooldus sisaldab palju komponente: massaaž, k

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun