Kirss.Net

Print this page
Monday, 29 June 2009 13:41

KÄTTEMAKSUINGLI 5 NIPPI: Kuidas maksta TALLE kätte KÕIGE eest?

Kas ta jättis su maha, murdis truudust, käitus ebaausalt? Sul on kaks võimalust: kättemaks

1. Nutad, oled õnnetu ning lõpuks unustad ta ära.

 

2. KÄTTEMAKS

 

TOP 5. VARA RIKKUMINE


Igal mehel on palju tema isiklikke „mänguasju” nagu auto, lemmik arvuti, televiisor, mobiiltelefon, MP3 jne. Värvi auto roosaks, saada arvutisse viirused, viska mobiiltelefon vette...kõik sõltub sinu fantaasiast. On ka huvitavamaid võimalusi nagu kirjutada midagi väikest autole, mida tema ei märkaks, küll aga teised autojuhid; kustutada kõik failid arvutist; isegi leivapuru võib kasulik olla – puista autokapott leivapuruga üle ning tunni aja möödudes saab ta šoki. AGA OLE KAVAL – ära hakka seadust rikkuma, sest see võib tuua nii rahatrahvi kui ka vanglakaristuse.


TOP 4. SÕBRUNE TEMA UUE SÕBRANNAGA(kui tal on olemas)


Ükski mees ei suuda rahulikuks jääda, kui näeb kohvikus kaht naist rahulikult lobisemas: oma endist ja praegust sõbranna. Ta ju ei taha, et tema uus armastatu teaks temast seda, mida tead ainult sina ning räägid lähimal ajal kindlasti edasi.


TOP 3. PÜÜA RIKKUDA TEMA MAINET!


Väga karm karistusmeetod. Mehe jaoks on tema reputatsioon elus kõige kallim asi, eriti kui seda oli raske saavutada. Näiteks võid külastada mõnda tutvumisportaali ning registreerida uus kasutaja, lisades ankeeti oma mehe pildi, telefoninumbri, detailse lisainformatsiooni ning suurte tähtedega „GEIMEES OTSIB ELUKAASLAST!”.


TOP 2. LEIA KA ENDALE UUS KALLIM, SEEJUURES PÖÖRA ERILIST TÄHELEPANU TEMA SÕPRADELE/KOLLEEGIDELE!


Võid olla kindel, sinu endine kallim saab seda varsti teada. Püüa uuele partnerile meele järele olla: osta talle õlut, vaadake koos jalgpalli, kanna seksikaid riideid, siis saab ka TEMA aru, millest ilma jäi.
Kuid samas ära üle pinguta: ka uus väljavalitu on inimene ning kui sa oled temaga vaid kättemaksu pärast, siis pead oskama õigel ajal peatuda.


TOP 1. ARENDA ENNAST!


Kõige kohutavam piin iga mehe jaoks on näha, kui edukaks, ilusaks ja õnnelikuks on saanud tema endine sõbranna. Näita talle, et saad hakkama ka ilma temata. Kui ta näeb sind elurõõmsana, kahetseb ta kindlasti, et su maha jättis.

 

pilt: sxc.hu

Read 16580 times

Related items

  • Mis mõte on seksil?

    Suguline paljunemine on keeruline ja tülikas, kuid looduses on see laialt levinud pidevalt uusi nakatamisvõimalusi otsivate parasiitide pärast...

    armastus

  • Pelgupaik
     PELGUPAIK on Nicholas Sparksi ("Päevaraamat", "Kiri pudelis", "Ööd Rodanthe'is") samanimelisel menuromaanil põhinev romantiline põnevik, mille on lavastanud Lasse Hallström («Šokolaad», «Siidrimaja seadused»).... Kinodes alates: 1.03.2013

    film

  • Nende esimene aasta
     NENDE ESIMENE AASTA algab sealt, kus teised romantilised komöödiad lõpevad. Alates nende kohtumisest peol.... Kinodes alates: 14.02.2013

    film

ILUNIPID, MEIKIMINE

Hoolitsetud küüned + ilusad juuksed + terve nahk = täiuslikkus!

Igaüks tahaks omada pikki ilusaid juukseid, luksuslikke küüsi ning säravat ideaalselt siledat nahka, ühesõnaga olla täiuslik. See polegi niivõrd raske

Loe edasi »
Vali kosmeetikavahendid vanuse järgi!

20-aastastel tütarlastel on huuled loomulikult roosad ning seetõttu piisab igapäevameigi jaoks huuleläikest. Küpses vanuses hakkavad huuled oma värvi

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 197 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Vali kosmeetikavahendid vanuse järgi!

20-aastastel tütarlastel on huuled loomulikult roo

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun