Kirss.Net

Wednesday, 12 August 2009 13:23

TOP 10 võtet, kuidas võita mehe süda

Mehega flirtimine on tõeline kunst: on ju olemas erinevad võrgutamise metoodikad ja lausa koolid. Me tahame armastada ja olla armastatud! Selleks on vaja veidi kannatlikkust!  

mees

1. Õpi teda kuulama


Oskus ilusasti ja sisukalt rääkida on muidugi oluline, kuid veelgi tähtsam on teda ÕIGESTI kuulata. Mehe EGO sattub vaimustusse sellisest tähelepanust – meeldib ju peaaegu kõigile rääkida oma persoonist. Pea meeles, et isegi kui sinu kallim räägib auto remondist, mis sind absoluutselt ei huvita, pead sina teda kuulama, küsima midagi lisaks ning kindlasti KIITMA.


2. Teil peavad olema ühised huvid


Sinu ihalduse objekt on Formula 1 fänn? Pole midagi parata, pead uurima, MIS ASI SEE ÜLDSE ON ning vaatama vähemalt paar korda telekast Grand Prixi.


3. Ole sõbralik


Iga naine tundub mehele ilusa ja huvitavana, olles lahke ja sõbralik. Mehi ei köida alati pahased või nukrad naised, sest selliseid on ju palju – alati naeratav ingel on aga harukordne. Sellist naist ükski mees mööda ei lase.


4. Sa oled ainulaadne isiksus


Naine peab olema niivõrd tark, et mees saaks aru, et naine olevat tõepoolest arukas. Kindlasti ei tohi targutada ja näidata kogu oma olekuga, et oled niivõrd intelligentne tarkpea, et suhtlemine sellise mehega on sinu jaoks liiga mõttetu tegevus. Kuid teine äärmus – naiivne tobuke – ei meeldi ka kellelgi. Pea meeles kuldse kesktee põhimõtet!


5. Ole kord keelatud vili, kord truu sõber


Keelatud vili on magus – see kehtib ka naise kohta, kuid siiski ei tohi olla ka täiesti saamatu. Ka naine sõbrana ei tohi asendada meessõpra. Veetke koos nii palju aega, nagu mõlemad tahate. Ära ohverda oma elu: sõpru, tööd, hobisid, õppimist jmt. Ta peab aru saama, et lisaks temale on sinul palju teisi huvisid ja inimesi.


6. Naiselik nõrkus


Mees peab teadma, et sa vajad teda: palu mõnikord tema abi. Vahet ei ole, mis liiki abist jutt käib: kas hiina keelest või korteri koristamisest, põhiline et ta tunneks ennast sinu kõrval tugevana.


7. Suhtle tema sõpradega


Paljude inimeste jaoks on väga tähtis lähedaste sõprade arvamus. Seega tuleb ka sõpradega olla lahke ja sõbralik, et nad kinnitaksid sinu kallimale veel kord, kui hea sõbranna sa oled.


8. Hea välimus


Iga naine teab, et näha alati hea välja pole peaaegu võimalik. Stress, pisarad, unetus – ei ole parimad naise ilu kaaslased. Kui mees näeb hommikul ärgates eilse kaunitari asemel väsinud tütarlast küsib ta endalt: kas kogu see ilu oli ainult pettus või nägin ma und? Mine kohe duši alla: terve nahk, puhtad juuksed ning siiras naeratus – need on lihtsad võtted, mis muudavad iga naise kauniks.


9. Mõõdukalt emotsionaalne


Mehed kardavad kapriisseid ja hüsteerilisi naisi. Samas meeldivad neile ekspressiivsus, emotsionaalsus, fantaasia – mida teha? Ole mõõdukalt kapriisne – hästi natuke, et muuta elu pikantsemaks.


10. Armasta iseennast


Kahtlemata, inimene, kes hindab ennast adekvaatselt, armastab ennast sellisena, nagu ta on, meeldib ka teistele. Madala enesehinnanguga naine näitab oma olekuga, et temaga pole kõik korras – mees ei hakkagi süvenema, et tegu on ainult subjektiivse arvamusega.

pilt: sxc.hu 

allikas: askwoman

Read 15758 times

Related items

ILUNIPID, MEIKIMINE

Hoolitsetud küüned + ilusad juuksed + terve nahk = täiuslikkus!

Igaüks tahaks omada pikki ilusaid juukseid, luksuslikke küüsi ning säravat ideaalselt siledat nahka, ühesõnaga olla täiuslik. See polegi niivõrd raske

Loe edasi »
Ideaalsed rinnad – kõik on sinu teha!

Rinnahooldus sisaldab palju komponente: massaaž, kosmeetika kasutamine, kontrastsed protseduurid, harjutused...

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 234 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Kas koos või lahku?

Erinevate kosmeetikavahendite kombinatsioonid ei p

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Kuivade juuste hooldus

Mida vajavad kuivad juuksed? Loomulikul

Loe edasi »

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun