Kirss.Net

Wednesday, 09 September 2009 15:27

Mida ei tohiks mehelt küsida?

Kui sageli on ette tulnud olukordi, et ütlesid midagi valesti? Tõenäoliselt, teavad just mehed kõige paremini, mida nad tahaksid kuulda ja mida mitte. Portaal Mees.eu avaldab meile meeste saladused.

mehed

Naine räägib minutis keskmiselt kaks korda rohkem kui mees – nii väidab statistika.



Seetõttu pole ka imestada, et palju asju jääb meestel ütlemata ning selguse saamiseks tuleb naistel need omaalgatuslikult järele uurida.



Siiski on teatud küsimused, mis võiks küsimata jätta, sest olenemata vastusest: head nahka nendest ei tule. Millistest küsimustest käib jutt?

 


Kas mu tagumik on selles riietuses liiga suur?

Küsimus, millele saab alati eitava vastuse. Enamjaolt on see ka tõsi, aga isegi, kui ei ole, ei ole see koht, kus mees saaks aususega hiilata. Kuna ka naised teavad, et mees vastab "kallis, sul on alati kaunis tagumik", jääb kahtluseuss närima, nii et parem on üldse seda mitte küsida ja piirduda oma hinnanguga, mida küll tagumikust raske saada.

 


Kas ma olen paksemaks läinud?



Kui naine seda mehelt küsib, siis üldiselt tähendab see, et naine on tõesti paksemaks läinud, sest naine ise tunneb oma keha kõige paremini. Miks siis seda mehe käest küsida? Aga loomulikult selleks, et kuulda lillelist eitavat vastust, kuigi jällegi mõlemad teavad, et tegemist on valge valega...

 


Igatsed sa mõnikord oma eksi järele?



See on väga salakaval küsimus, mis tegelikult naise tõlgenduses ei tähenda sugugi jutu keerlemist mehe eksi ümber, vaid hoopis naise enda ümber, teda igast otsast kiites. Kuna aga mehed sellest aru ei saa ja hakkavad tõemeeli oma eksist rääkima, on parem seda küsimust üldse mitte küsida, sest õnnelikumaks vastus sind ei tee.

 


Kas minu parim sõbranna on sinu arvates ahvatlev?



Vastates "jah, ta on täitsa kobe", astub mees täielikult ämbrisse, sest sellele järgneb kaks võimalust: kas mees ei näe enam kunagi naise parimat sõbrannat või iga kord, kui näeb, hakkab naine mingeid kahtlasi märkusi tegema. Vastates, et "sõbranna on kole nagu öö", teeb mees jällegi vale sammu, sest ükski naine ei taha, et tema sõbrannast nii halvasti arvatakse. Nii et kõige parem on jällegi see küsimus küsimata jätta.

 

 

Kas sulle eile peol keegi silma ka jäi?



Aeg-ajalt tuleb ette pidusid, kus mees käib väljas oma sõpradega ja sina oma sõbrannadega. Järgmisel hommikul on suur kiusatus mehe käest eelneva õhtu kohta aru pärida, kuid kas see on kõige targem mõte? Loogiline ju on, et mehele jäi mõni kaunis naine silma ja kuigi kaugelt imetlemisele ei järgnenud midagi, lööb naisel seda kuuldes armukadeduse väike kurat välja ja mõnus hommikupoolik on rikutud. Parem naudi seda aega mehega koos ja ära urgitse seal, kus pole vaja.

 

 

Kui mitme naisega sa maganud oled?



On vist mingi keskmine number, millega naised rahule jäävad ja see number on kuskil 10 läheduses. Kõik, mis kaldub kõvasti üle selle, võib naises tekitada kõhklusi, kas ta pole mehe jaoks järjekordne vallutus. Kõik, mis alla 10 jääb, tekitab jällegi küsimuse mehe oskuste kohta voodis. Tõest vastust on aga sellele küsimusele raske saada, nii et miks siis üldse ennast sellise asjaga vaevata?
 

allikas: www.mees.eu

pilt: sxc.hu

Read 12611 times

Related items

  • Kus elab iseloom?

    Isiksuseomadused mõjutavad nii eraelu kui tööalast edu. Nende kindlaks tegemiseks kasutavad psühholoogid tavapäraselt põhjalikke küsimustikke, kuid neuroteaduse areng lubab üha rohkem hinnata seda, mis ajus toimub...

    iseloom

  • Mis mõte on seksil?

    Suguline paljunemine on keeruline ja tülikas, kuid looduses on see laialt levinud pidevalt uusi nakatamisvõimalusi otsivate parasiitide pärast...

    armastus

  • Pelgupaik
     PELGUPAIK on Nicholas Sparksi ("Päevaraamat", "Kiri pudelis", "Ööd Rodanthe'is") samanimelisel menuromaanil põhinev romantiline põnevik, mille on lavastanud Lasse Hallström («Šokolaad», «Siidrimaja seadused»).... Kinodes alates: 1.03.2013

    film

ILUNIPID, MEIKIMINE

Ilusate ripsmete saladused

Mis oleks ilusam, kui pikad kohevad ripsmed? Kuidas seda saavutada? Muidugi on ju olemas ripsmepikendused, kuid need on vastunäidustatud allergikutele

Loe edasi »
Kas ilu = rumalus?

Briti teadlaste uurimus hajutab lõplikult müüdi sellest, et ilusad inimesed on enamasti ka rumalad. Tegelikkus on pigem vastupidine.

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 226 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Ideaalse naise portree - kas sinu omaga sarnane?

Suitsetamine, joomine, ebatervislik toitumine, kol

Loe edasi »
Meik, mis köidab mehi

Ühelegi naisele pole ilmselt saladuseks, et meeste

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Juuste väljalangemine

On levinud uskumus, et juuste väljalange

Loe edasi »

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun