Kirss.Net

Monday, 05 October 2009 15:16

10 pikantset fakti orgasmist

Seksuaalnaudingu haripunkt kuulub nende nähtuste hulka, mida on mõistlikum vähemalt korra ära proovida kui sada korda arutada. Kuid ka teooria võib muuta seksuaalpraktikat veelgi ahvatlevamaks.  

orgasm 

 * Sõna „orgasm” tuleb kreeka keelest: orgaō tähendab „leegitseda kirest”.



* Orgasmi iseloomustab intensiivne füüsiline nauding, mida juhib autonoomne e. vegetatiivne närvisüsteem ANS. Sellele lisanduvad tsüklitena reflektoorsed lihaste kokkutõmbed suguelundite piirkonnas. Tavaliselt tunneb naine 3 kuni 12 sellist kokkutõmmet, millest igaüks kestab üle sekundi. Orgasm kutsub esile ka südamerütmi kiirenemise kuni 180 lööki minutis.



* Orgasmi saamiseks peab keskenduma seksile nii füüsiliselt kui vaimselt. Orgasmi on võimatu tunda, mõeldes samal ajal tööle või millegi muule.



* Briti teadlased tegid kindlaks, et orgasm, mis on saadud seksist kalli inimesega, on palju „parem” ja „kvaliteetsem”, kui masturbeerimise oma. Kogu asi on hormoon prolaktiini kontsentratsioonis – seksi ajal toodetakse seda ligi 400 % rohkem kui masturbeerimise käigus.



* Ameerika eksperdid väidavad, et partneriga armatsemise tulemusena saab orgasmi 68 % meestest ja ainult 26 % naistest. Samas, masturbeerides saab orgasmi tervelt 81 % naistest.



* Durexi globaalse seksuaalnaudingute uurimuse järgi saavad kõige sagedamini orgasmi Mehhiko(51%), LAVi(48%) ja Itaalia(48%) naised. Kõige vähem vedas jaapanlannadel: ainult 11 % selle riigi naistest on vähemalt korra elus jõudnud seksuaalnaudingu haripunkti.



* Orgasmi saamine on energiakulukas tegevus: organism kulutab samapalju kaloreid kui 20-minutilise jalutuskäigu ajal. Tegeledes seksiga kaks korda järjest 26 minuti kaupa ning saades mõlemad korrad orgasmi, võite kulutada 550 kalorit ehk ühes Big Macis sisalduva energia.

 

* Nii naiste kui meeste orgasmi võib pidada ohutuks narkootikumiks: ta aktiviseerib samu ajupiirkondi, mis heroiingi.



* Orgasm on kõige tõhusam vahend, et saada ilusamaks ja veetlevamaks. Need õnneseened, kes saavad orgasmi iga päev, näevad palju nooremad välja kui need, kes kogevad orgasmi kaks korda nädalas.



* Abielu ei ole võimeline tappa orgasmi – just vastupidi, abielupaar saab orgasmi palju sagedamini, kui inimesed, keda ei seo tõsised suhted.



Isegi, kui olete senikaua orgasmiga tuttav vaid teoreetiliselt, ärge heitke meelt! Püüdke nautida seksi kui protsessi ning ärge muretsege orgasmi puudumise pärast!




pilt: digitaltoday.in; allikas: woman online

Read 11044 times

ILUNIPID, MEIKIMINE

Hoolitsetud küüned + ilusad juuksed + terve nahk = täiuslikkus!

Igaüks tahaks omada pikki ilusaid juukseid, luksuslikke küüsi ning säravat ideaalselt siledat nahka, ühesõnaga olla täiuslik. See polegi niivõrd raske

Loe edasi »
Ilusate ripsmete saladused

Mis oleks ilusam, kui pikad kohevad ripsmed? Kuidas seda saavutada? Muidugi on ju olemas ripsmepikendused, kuid need on vastunäidustatud allergikutele

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 208 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Vali kosmeetikavahendid vanuse järgi!

20-aastastel tütarlastel on huuled loomulikult roo

Loe edasi »
Põsepuna ABC

Kui jutt käib põsepunast, siis jagunevad naised ka

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun