Print this page
Monday, 12 October 2009 12:39

Seksika aluspesu kasutusjuhend

Kas tuleb meelde üks koht Bridget Jonesi filmis, kui kõige tähtsamal hetkel oli Renee Zellwegeri kangelannal seljas ebasobiv aluspesu? Igaüks peaks taolisi piinlikke olukordi vältima!

Aluspesu valimine on tõeline kunst: siin on toodud paar lihtsat nõuannet, mis võivad teid aidata! 

pesu

 VALIME VÄRVI

 

Veel paar aastat tagasi valitsesid aluspesu maailmas must ja punane, mida peeti kõige seksikamaks.

 

Kuid tegelikult on võimatu öelda, milline värv on seksikas ja milline mitte. Ka valge aluspesu võib olla seksuaalsuse sümboliks. Seega tuleb osta seda värvi aluspesu, mis teile tõesti meeldib.

 

Just punasega peaks olema tähelepanelik: tumepunane(näiteks bordoo) muudab naise veidi vanemaks, verepunane tundub aga paljudele liiga vulgaarsena.

 

pesu

 

Liiga eredad värvid(näiteks sidrunkollane ja salatiroheline) ei sobi päevavalguse jaoks – siis tundub aluspesu liiga silmatorkavana. Kuid summutatud valgus näitab sellist komplekti kõige paremast küljest.

 

Mehi köidavad lehvid ja paelad – sellise järelduseni on jõutud mitme küsitluse läbiviimisel. Loomulikult arvestavad seda ka aluspesutootjad ning vastavad mudelid on olemas peaaegu igas kollektsioonis.

 

pesu

 

Aluspesu muudab veelgi erootilisemaks poolläbipaistev tikanditega kangas – te olete „justkui alasti”, samas peab mees teid lahti riietama. 

 

Mis puutub meeste eelistustesse, siis viimased küsitlused tõestasid, et mehi erutavad nii korsetid kui koketsed babydollid ja isegi neitsilikud täpilised püksikud. Nii suhetes kui seksis ei tohiks valitseda eelarvamused nagu see, et „mehed armastavad ainult punast ja läbipaistvat”.

 

pesu

 

Samas olgem realistlikud: mõned tegumoed ei sobi kindlatele figuuritüüpidega. Pidage meeles:

 

* Stringid näevad välja maitsetud väikesel tagumikul.

 

pesu 

 

* Tangad on üldiselt „ohtlik” mudel ning tunduvad palju ilusamad kataloogipiltidel ja sobivad ainult pükste alla. 

 

* Klassikalised püksikud sobivad peenikestele tütarlastele(rüüsid ja kaunistused muudavad tagumiku ümaramaks), kuid volüümikas naine peaks vältima sellist mudelit – tema kumerusi aitavad rõhutada näiteks stringid.

 

pesu

 

Viimasel ajal populaarseks saanud babydollid sobivad kahjuks vaid õblukestele naistele ning väga harva täidlasematele ja lühikese kasvuga tütarlastele.

 

Korsett ja pitsiga balconette-rinnahoidja muudavad kumerustega naist tõeliseks jumalannaks!

 

pesu 

 

Absoluutselt kõigile sobivad sukahoidjad ning juhul kui te pole veel eksperimenteerinud selle seksika aksessuaariga, siis proovige seda kindlasti! 

 

pildid: trendy.ee; elegante.ee;pesubutiik.com;otto.ee

Read 9084 times

Related items

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun