Print this page
Friday, 16 October 2009 15:01

Meeste armastuse aritmeetika

Rahutud teadlased tegid kindlaks: naised räägivad kõige sagedamini... loomulikult meestest! Lisaks sellele, nad avastasid ka mõned põnevad faktid meeste eneste kohta. Euroopa psühholoogide poolt läbiviidud ulatuslik küsitlus hävitas palju stereotüüpe meeste-naiste suhete küsimustes.

mees 

 

 

NÄITEKS ARVATAKSE, ET MEHED...

 

...otsivad naist, kes sarnaneks nende emaga

 

VALE! Küsitlus näitas, et ema on ½ meeste jaoks naiselikkuse eeskuju ning vaieldamatu autoriteet. Kuid ainult 4% tunnistasid, et neile meeldib, et kallim sarnaneb nende emaga, kuid ülejäänud 96 % peavad seda rumalaks eelarvamuseks, mis ei vasta üldse tõele.

 

...tunnevad armukadedust, kui tütarlaps räägib oma eelmisest armastusest

 

TÕSI! 67 % meestest ei taha üldse kuuldagi ei naise eelmisest partnerist, kirgedest ega seksuaalvahekordade arvust. Naise „intiimne minevik” erutab vaid 7 % mehi.

 

...unistavad modellivälimusega naisest

 

VALE! Ainult 2 % vastanutest väitsid, et on nõus palju tegema, et kohtuda fotomodelliga. 32 % arvab, et naised „ideaalse figuuri ja näojoontega” on liiga mures välimuse pärast. Tervelt 66 % ütles, et neid köidab isiksus, mitte aga 90-60-90.

 

...neid häirib, kui naine meigib nende juuresolekul

 

VALE! Tõepoolest, meestele ei meeldi, kui naine kitkub nende juuresolekul kulme või käib ringi rohelise näomaskiga. Kuid kõik ülejäänud elemendid neid lausa erutavad. Näiteks, 40 % meeldib vaadata, kuidas naine kammib juukseid, 31 % - kuidas ta riietub, 29 % - kuidas ta värvib huuli.

 

...eelistavad blondiine

 

TÕSI! Vähemalt toetudes küsitluse tulemustele. 79 % vastanutest ütlesid, et esmajärjekorras pööravad tähelepanu blondiinidele ja alles siis brünettidele. Heledajuukselised naised mõjuvad meestele sarnaselt magnetiga, isegi kui teatakse, et „blond” on juuksuri kahetunnise töö tulemus.

 

...erutab suurte rindadega naine

 

VALE! 93 % väidab, et siin ei ole suurus oluline. Väike rind mõjub mehele sama erutavalt ning ei ole iialgi takistuses seksi ja abielu küsimustes.

 

allikas: Natali

pilt: sxc.hu

 

Read 9915 times

Related items

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun