Print this page
Saturday, 24 October 2009 12:52

10 ametit, mis soodustavad mehelesaamist

 

Mehelesaamist soodustavad kolm elukutset, mis traditsiooniliselt on naiste päralt. Stjuardessidel, ettekandjatel ja meditsiiniõdedel on meeste hulgas menu sellepärast, et  nad on enamasti sõbralikud ja seltsivad ning hoolitsevad mehe mugavuse eest. Nende püüdlikkusest ja tähelepanust meelitatud mehed arvavad, et nad meeldivad neile, tänu sellele pääsevad ülalmainitud kutsealadel töötavad naised ükskõik millisesse ühiskonnakihti kuuluvate meeste lähikonda. 

 

Kuid selleks, et endale elukaaslast leida, pole tingimata vaja töötada ühel neist kolmest kutsealast. Veel enam „ebatraditsioonilise” elukutsega naine võib saavutada hoopis paremaid tulemusi.

 

mees  

 

 

1. Konsultant investeeringute alalt

 

Selles valdkonnas tegutsedes ei tutvu te eriti paljude meestega. Kuid see-eest tutvute edumeestega. Teil on lihtne nendega tutvust sobitada, kui nad vajavad teie nõuannet, sest nad teevad teile kohe teatavaks oma finantsolukorra ja tulevikuväljavaated.

 

2. Meestejalatsite kaupluses töötav müüja

 

Harilikult mehed ei osta naiste käest rõivastusesemeid, jalatsid on siin erandiks. Jalatseid müües, tutvute paljude meestega, sest iga mees ostab need endale ise. Välja selgitanud, milliseid jalatseid mees eelistab, võite jutu viia tema elustiilile.

 

3. Kindlustusagent

 

Kindlustusagendina pääsete iga mehe jutule, isegi kui temaga muidu oleks äärmiselt raske tuttavaks saada. Tähtis on ka see, et järgmistel kohtumistel paneb ta teid kindlasti tähele. Kui olete ujedavõitu ning otsite meest, kes ei armasta suurt ja lärmakat seltskonda, siis see töö sobib teile.

 

4. Autode müük

 

Enamikule meestest meeldib autosid osta. Asjatundlik müüjanna oskab auto valimise ja proovisõidu ajal veel rohkem nende tuju tõsta. Teie tutvus algab mažoorselt, sest meesotsijad jagavad teiega oma vaimustust uuest sõidukist.

 

5. Mootorpaatide või jahtlaevade remont ja teenindus

 

Kui te armastate mootorpaatide ja purjekatega sõita, miks ei võiks te siis tutvuda mehega, keda need huvitavad? Kui oskate laevukesi parandada ja hooldada, siis viiakse teid meeleldi sõitma.

 

6. Arstiriistade müük

 

See avab teile pääsu meedikute seltskonda, kuhu võhikuid ei lasta. te tutvute paljude arstidega ega pruugi nende eest aukartust tunda, vaid jätate neile oma teadmistega hea mulje.

 

7. Spordirõivaste modelleerimine

 

Te tutvute arvukate meestega ning enamikul neist on oivaline kehaehitus.

 

8. Poliitika

 

Selles valdkonnas tutvute ülihuvitavate meestega. Seadusloome on vaheldusrikas tegevus; mitmesuguseid probleeme uurides võite vabalt kontakteeruda kellega iganes soovite.

 

9. Töö õiguskaitseorganisatsioonides

 

See avab teile ligipääsu paljude meeste juurde. Te võite peatada ja küsitleda keda tahes.

 

10. Pangaametnik

 

Kui te kontrollite mehe finantsolukorda ja annate raskustesse sattunule laenu, siis on ta teile tänulik ja tunneb teie vastu sümpaatiat. Teie amet võimaldab teil saada tema kohta täpset teavet – ka asjadest, mida teised naised võivad ainult aimata.

 

Allikas: „Kuidas saada mehele?”, Margaret Kent, Tõlkinud M.Kask, Kirjastus AS ELMATAR, 1993

pilt: sxc.hu

 

Read 7708 times

Related items

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun