Kirss.Net

Print this page
Sunday, 08 November 2009 13:52

Kuidas abielluda miljonäriga?

25-aastane tütarlaps avaldas populaarsel ameerika kuulutuste tahvlil Craig’s Listil nö äripakkumise, mille sisuks on enda müümine. Ta kirjutas järgmist: 

miljonär  

Mida saan teha?

 

Ma olen ilus, rõõmsameelne, 25-aastane naine, ei ela New Yorgis. Soovin abielluda mehega, kes teenib aastas vähemalt 500 tuhat dollarit, sest tahaks olla materiaalselt kindlustatud, olla koduperenaine ning hea ema meie tulevastele lastele. Ma saan aru, millega minu pakkumine sarnaneb, kuid miljon aastas ei ole tänapäeval enam harukordne – see on New Yorgi keskklassi esindaja keskmine tulu. 

 

Kas siin foorumis on mehi, kes teenivad aastas 500 tuhat või rohkem, või siis nende naisi? Aidake mind! Mul oli suhe ühe ärimehega, kes teenib umbes 200-250 tuhat aastas, kuid ma otsustasin ta maha jätta – 250 tuhat ei suuda kindlustada minu ja minu laste tulevikku. Joogatrennil tutvusin ühe naisega, kes on abielus pankuriga ning elab suures ja uhkes majas. Samas ma ei usu, et ta on sama ilus kui mina, ja mingi geenius ta ka ei ole. Mida ta siis õigesti tegi? Kuidas jõuda samale tasemele?

 

Mis mind täpsemalt huvitab?

 

* Üksikud, rikkad mehed, kus te veedate oma vaba aega? Andke palun mõned aadressid: baarid, restoranid, jõusaalid.

 

* Missugust naist te eelistaksite? Olge ausad, ma ei solvu.

 

* Olen 25-aastane, kui vana mees mulle sobiks?

 

* Miks mõned naised, kes elavad luksuslikku elu, on nii rumalad ja lihtsad? Ma olen kohanud nii palju miljonäride naisi, kes on igavad ning ei oska isegi juttu ajada. Samas nii mõnigi piltilus ja tark tütarlaps on üksi ning keegi ei pööra temale tähelepanu. Milles on asi?

 

* Mis ametile peaksin pöörama tähelepanu? Kõik teavad, et juristid, pankurid, arstid on rikkad. Kuid palju nad tegelikkuses teenivad? Ja kus saab nendega tutvuda, kus nad puhkavad?

 

* Rikas mees, mida eelistad – abielluda või pidada armukest? Mina otsis tõsiseid suhteid ning vajan ilmtingimata ABIELU.

 

Minu pakkumine on 100 % aus. Palju ilusaid naisi on väga pealiskaudsed; vähemalt sel alal olen neist üle. Ma ei otsiks sellest meest, nagu ma otsin, kui poleks täiesti kindel, et sobin talle igas mõttes: välimus, kultuur, tarkus, oskus olla hea naine.

 

See suurepärane kiri ei jäänud tähelepanuta ning noormees, kes teenib üle pooli miljoni aastas, vastas tema pakkumisele nagu tõeline rahandusteadlane:

 

Lugesin sinu kirja suure huviga ning mõtlesin ka sinu olukorrale. Pakun sinu situatsiooni lühianalüüsi.

 

Esiteks, ma ei kuluta asjatult sinu aega: ma vastan sinu nõuetele, kuna teenin rohkem kui $500000 aastas. Mida ma arvan sellest kõigest?

 

Sellise mehe seisukohalt, nagu olen mina, on sinu pakkumine üsnagi vilets tehing. Miks? Sinu pika kirja mõte on järgmine: sa pakud oma ilu ning tahad saada selle vastu raha. Suurepärane! Kuid milles on probleem: sinu ilu hakkab varsti kaduma, samal ajal kui minu kapital kasvama... põhimõtteliselt on minu kapitali suurenemise tõenäosus väga suur, kuid vaevalt et sa aastatega ilusamaks saad!

 

Niisiis oled majanduskeeles VÄÄRTUST KAOTAV VALUUTA, kuid mina olen tulutoov äri. Tulevikus hakkab sinu väärtus langema veelgi kiiremini, niisiis investeerides sinusse raha, võin viia ennast pankrotti. Ma seletan: oled praegu 25, seega köidad meeste tähelepanu veel umbes 5 aastat, kuid aasta-aastalt aina vähem. 35-aastaselt oled juba liiga vana. Järeldus: sinu ostmine on perspektiivitu äri, seega ma eelistaks sinu üürimist. Kui mu sõnad tunduvad liiga karmid, siis mõtle järgmisele olukorrale: sa ju jätad mu kohe maha, kui mu raha peaks äkki kaduma, niisiis on õiglane, et sinu ilu kadudes jätan ka mina su maha. Seega unusta ABIELU, ükski hästiteeniv mees ei tee sellist viga. 

 

Tahaks eraldi välja tuua ka selle, et seoses oma tööga tean palju ka turu efektiivsusest. Seega olen hämmingus, et nii „ilus, rõõmsameelne ja tark”, nagu sa oled, ei ole siiamaani endale rikast meest leidnud. Mul on raske uskuda, et nii ahvatlev naine pole siiamaani saanud oma $500 tuhat, mis on ju naeruväärselt väike summa sellise kullatüki eest.

 

Pealegi kui oleksid tark, nagu sa kirjeldad, leiaksid kindlasti mõne võimaluse, kuidas raha ise teenida, ning ma poleks sunnitud seda kõike kirjutama.

 

Ning lõpetuseks, kui sa oled siiski üürileandmisest huvitatud, anna mulle teada.

 

Ameerikas ja ka mujal maailmas on tänapäeval palju naisi, kes mõtlevad samamoodi nagu meie kangelanna, ning on nõus ennast müüma. Selliste naiste jaoks mõeldi välja isegi uus definitsioon – neid nimetatakse „Plastic”(üks tähendustest on tehislik, võlts, pealiskaudne).

 

Mida arvad sina?

 

pilt: sxc.hu

allikas: internet 

Read 10891 times

Related items

  • Perekond
    PEREKOND on üliproduktiivse prantsuse režissööri, produtsendi ja stsenaristi Luc Bessoni („Viies element”, „Léon”, "Nikita", "„Röövitud”, „Riskikuller” jpm) tempokas süsimust märulikomöödia, mille peaosades mängivad Robert De Niro, Michelle Pfeiffer ja Tommy Lee Jones.... Kinodes alates: 20.09.2013

    film

  • Kus elab iseloom?

    Isiksuseomadused mõjutavad nii eraelu kui tööalast edu. Nende kindlaks tegemiseks kasutavad psühholoogid tavapäraselt põhjalikke küsimustikke, kuid neuroteaduse areng lubab üha rohkem hinnata seda, mis ajus toimub...

    iseloom

  • Mis mõte on seksil?

    Suguline paljunemine on keeruline ja tülikas, kuid looduses on see laialt levinud pidevalt uusi nakatamisvõimalusi otsivate parasiitide pärast...

    armastus

ILUNIPID, MEIKIMINE

Ilusate ripsmete saladused

Mis oleks ilusam, kui pikad kohevad ripsmed? Kuidas seda saavutada? Muidugi on ju olemas ripsmepikendused, kuid need on vastunäidustatud allergikutele

Loe edasi »
Missugused kulmud on moes?

  VASTUS ON LIHTNE JA LÜHIKE: Pikad, paksud ja konkreetsed!  

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 1225 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

KOSMEETIKAVAHEND OTSAS?

Mingi kosmeetikavahend on otsas, seda on aga otsek

Loe edasi »
Põsepuna ABC

Kui jutt käib põsepunast, siis jagunevad naised ka

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun