Print this page
Sunday, 13 December 2009 13:46

Unistuste mehe otsinguil. 9 sammu eduni

Saabumas on Uus aasta ning koos sellega ka uusaastalubaduste andmise aeg: võtta paar kilogrammi alla, tegeleda spordiga, loobuda suitsetamisest...  

mees 

pilt: sxc.hu 

 

 

Kirss.Net pakub üksikutele naistele ja tütarlastele lubada endale midagi erilist: leida 2010. aastal oma unistuste mees! Allpool toome välja 9 reeglit, mis aitavad selle lubaduse täitmisel.

 

#1. Tee kindlaks, keda või mida sa otsima hakkad.

 

Enne kui hakkad oma printsi otsima, vasta ausalt küsimusele: milline ta peab olema? Koosta nimekiri omadustest, mis peavad sinu arvates unistuste mehel olema, ning pea loetletud punktid meeles, kohtudes potentsiaalse partneriga. Ära usalda üksnes füüsilist veetlust, vaid kuula ka mõistuse häält.  

 

#2. Unusta mineviku ebaõnnestumised.

 

Olgem ausad: pahameel või masendus ebaõnnestunud suhte pärast ei ole just parim abiline uue kavaleri otsinguil. Ära võta depressiooni uude aastasse, unusta oma kannatusterohke minevik! Pöördu psühholoogi poole, nuta või räägi sõbrannaga – tee ükskõik mida, et saada lahti sellest koormast võimalikult kiiresti.

 

#3. Tõuse diivanilt!

 

Tõenäosus tutvuda oma unistuste mehega, lamades diivanil ning vaadates seebikat, on tühiselt väike. Külasta neid kohti, kus saab kohtuda üksikute ning perspektiivsete meestega. Võid kutsuda kaasa ka sõbrannad, et oleks lõbusam.

 

#4. Muuda oma maailm avaramaks.

 

Muuda oma väike maailm, milles sa ennast mugavalt tunned(töö-sõbrad-korter-jõusaal, ranged riided, ühesugune soeng) avaramaks. Mõtle vaid: kui sa pole viimase 8 aasta jooksul oma elus midagi muutnud, siis on võimalik, et sa suhtledki ainult ühte tüüpi meestega – ning tõenäoline, et just see tüüp sinule ei sobi! Muuda oma imidžit, külasta uusi kohti – ainult niiviisi talitades on võimalik tutvuda uute inimestega.

 

#5. Suhtle mitme mehega üheaegselt.

 

Sul peab olema valik, seega ära kaota aega ning suhtle paljude erinevate meestega, kes sulle meeldivad: tööl, Internetis, klubis... See ei tähenda muidugi, et sul peavad olema intiimsuhted mitme mehega – lihtsalt niikaua, kui sul pole tõsiseid suhteid ühtegi mehega, oled vaba ning võid lihtsalt suhelda meeldivate inimestega.

 

#6. Üksik naine ei ole halvem kui teised!

 

Ära püüa alustada suhet esimese ettetulnud potentsiaalse partneriga ainult sellepärast, et oled hetkel üksik, ning teised arvavad, et see pole normaalne. Püüa vältida ka abielus mehi. Selline suhe ei muuda sind õnnelikuks – tõsi küll, sa saad öelda sõbrannadele, et nüüd sa pole enam üksi, kuid kas see on tõesti niivõrd tähtis?

 

#7. Ära võrdle ennast teistega.

 

Mõnikord on isegi kõige edukamatel naistel alaväärsuskompleks, sest nad võrdlevad ennast pidevalt teistega: sõbrannade, õdede ja kolleegidega. Igal inimesel on oma unikaalne saatus ning mõeldes rahulikult, jõuad kindlasti järelduseni, et ka sinu elus on palju positiivset. Mis aga puutub armastusse, puuduvad siin üleüldse igasugu reeglid.

 

#8. Tutvu iseendaga.

 

Pea meeles, et kõige pikaajalisemad suhted, mis üldse saavad olla, on inimesel iseendaga. Egoism pole niivõrd halb – ta aitab tõsta enesehinnangut ning muutuda õnnelikumaks. Seepärast pole ilmtingimata vaja oodata oma unistuste meest, et külastada kohvikut, milles müüakse maailma maitsvamaid kooke, või minna välismaareisile, millest oled nii kaua unistanud! Mõnikord tuleb midagi teha ka enda jaoks ning kes teab, äkki kohtad just selles kohvikus oma teist poolt...!

 

#9. Naudi elu!

 

Tutvumine on protsess, mis võib tuua nii rõõmu kui pettumusi. Kuid tähtsam on hoopis tulemus ning isegi väikesed ebaõnnestumised ei tohiks sinu tuju rikkuda.

 

Pea meeles, et iga langetatud otsus on õige, sest iga kogemus, isegi halb, on väärtuslik. Naudi iga päeva, Tiigri aasta toob kindlasti palju häid aspekte sinu ellu!

 

allikas: Signorina Online 

Read 6419 times

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun