Kirss.Net

Wednesday, 06 January 2010 14:48

Kuidas kindlaks teha, kas tegemist on LUUSERIGA?

Sinu uus austaja on imetore mees – hea huumorimeelega, ilus ja enesekindel... Tõsi küll, tal on praegu majanduslikke probleeme, tal ei ole kunagi sinu jaoks aega, sest ta ju peab isegi öösiti töötama, ning ta on mõnikord lausa pealetükkiv, helistades iga viie minuti tagant. Ära alahinda ennast – see mees ei ole sind väärt! Kuidas ära tunda tõelist luuserit?

luuser

 

1. HÄRRA ABIELUS MEES


Ta võib seda küll üsna hästi varjata, kuid aja möödudes mõistad siiski, et on olemas veel teine naine ja võimalik et ka lapsed. Härra abielus mees on õhtuti ja nädalavahetustel alati hõivatud, ta ei vii sind kunagi päevavalges välja(enamasti veedate oma aega hotellitoas) ega tutvusta sõpradele.


2. HÄRRA VÕÕRAS


Eelmisega sarnane tüüp. Ta meeldib sulle väga ning olete teiste arvates ideaalne paar, välja arvatud siis kui sa temalt midagi vajad – natuke tähelepanu, kaastunnet või julgustust. Te olete justkui võõrad, sest ta ei toeta sind, kui sa seda vajad. Ta murrab oma lubadusi ning unustab kõik olulise, mis sa talle räägid.


3. HÄRRA SEELIKUKÜTT


Ta on silmipimestavalt ilus ning ka voodis võrratu, temaga on mõnus aega veeta ja tal on üldse lõputu hulk häid omadusi. Ta oskab naistega flirtida ning neid kütkestada... Kuid ta ei väärtusta sind, sest tal on selliseid naisi palju. Sa oled rohkemat väärt!


4. HÄRRA SEKSISÕLTLANE


See luuser elab ainult selleks, et rahuldada ühte oma füsioloogilisest tarvidusest – seksivajadust. Ta väljendab oma armastust vaid seksi kaudu ning kui sa ei ole seksist huvitatud, jääb tema tähtsaim vajadus rahuldamata – ta on pidevalt kas rahulolematu ja pahane või läheb seksi mujalt otsima.


5. HÄRRA PEALETÜKKIV


Ta tundub küll olevat romantiline ja aus noormees ning alguses võib ta tunduda ideaalse partnerina, kuid mõne aja möödudes mõistad, et tema suur armastus lämmatab ja terroriseerib sind. Ta on liiga armukade ning püüab kontrollida iga sinu liigutust.


6. HÄRRA MINA


Härra mina on armunud iseendasse ning väärtustab ainult enda huve. Jälgi teda peeglist möödumas – ta ei suuda seda oma peegelpildile kriitilist pilku heitmata. Sind vajab ta ainult selleks, et näidata sõpradele, kui ilusa naisega ta koos elab või kohtamas käib.


7. HÄRRA VAENE VÕI TÖÖTU


Ilmselt oled juba endalt küsinud, miks pead restoranis tema eest maksma või miks ta kunagi tööd ei tee, vaid vaatab päev otsa televiisorit. Kui sa küsid tema käest, kas ta ikka otsib tööd ja mida ta teha kavatseb, räägib ta igavese müüdi sellest, et tal on praegu raske periood, vaimne kriis ja depressioon.

 

pilt: sxc.hu; Kasutatud materjalid: „Leia oma õige”, Jane Matthews, Koolibri 2006

Read 7152 times

ILUNIPID, MEIKIMINE

Määra oma värvitüüp! Kas sa oled talve-, kevade-, suve- või sügisenaine?

Talve- ja suvenaine kasutab rohkem külmi värve, kevad ja sügis vastavalt sooje. Vaata, kes oled sina!

Loe edasi »
Kosmeetikumid - keemia sinu kehas

Huuli värviv naine sööb elu jooksul ära 9 kilo huulepulka ja kaks korda päevas hambaid pesev inimene 10 kilo hambapastat. Naha kaudu jõuab meist igaüh

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 233 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

ASTELPAJU: Naiste ilu ja nooruse saladus

Astelpaju marjad on üks täiuslikumaid taimsete vit

Loe edasi »
Mis värvi ripsmetušši valida?

Ripsmetuši ostmisel mõtleme harva, mis värvi valid

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

KÜÜNED TUGEVAKS!

Pikad, puhtad ja tugevad küüned on iga n

Loe edasi »

Juuksehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun