Print this page
Monday, 15 February 2010 15:51

Arva ära, kus elavad ideaalsed mehed!

Oxfordi ülikooli teadlased tegid kindlaks, missuguseid mehe iseloomuomadusi naised kõige rohkem hindavad, ning analüüsinud abielupaaride suhteid mitmes riigis, said teada, kus elavad ideaalsed mehed. 

ideaalne mees 

Küsitlusest võttis osa 13500 naist 13 riigist vanuses 20-45 aastat. Tuli välja, et naised väärtustavad tugevamas sugupooles kõige enam oskust ja soovi hoolitseda laste eest. Nii vastas umbes kolmandik küsitletuist. Meeste juures peetakse tähtsaks ka head töökohta ning sissetulekuid.

 

Spetsialistid võrdlesid ka ametliku ning vabaabielu osakaalu eri riikides, samuti soorolle perekondades. Uurimuse tulemusena selgus, et ideaalsed mehed elavad Rootsis, Norras ja Suurbritannias.

 

Just nendes riikides elavad mehed veedavad oma laste ning naistega kõige rohkem aega. Huvitav on seegi, et vastavalt eeltoodud kriteeriumitele on „halvimad” mehed Jaapanis, Saksamaal, Austrias ja Austraalias.

 

Mida arvad aga sina, Kirss.Neti lugeja – kas tõesti on Rootsi mehed nii ideaalsed?

 

Read 7571 times

Related items

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun