Print this page
Tuesday, 30 March 2010 15:23

Kaheksateist parimat kohta, kus tutvuda mehega

Baarid ja kirikud on kõige tuntumad tutvumiskohad. Ent kuna nad pole elukaaslase leidmiseks kõige paremad paigad, kust teda siis otsida?   

mees 

 

 

1. Teie töökoht

 

Alustage töökaaslastest, kuid ärge piirduge ainuüksi nendega. Tutvuge ka meestega, kellega olete töösuhetes – tarnijate ja klientidega. Selleks peate oskama mehi kohelda ja ilmutama algatusvõimet.

 

2. Raamatukauplus

 

Õige hõlbus on meesterahva huvisid välja selgitada, tutvudes temaga raamatukaupluses. Liiati kohtate seal tõenäoliselt meessoo parimaid esindajaid. Ärge olge ülearu häbelik ja tagasihoidlik. Raamatukauplus pole raamatukogu. Küsige, milliseid raamatuid teie uus tuttav soovitab lugeda. Muide, mehed, kes otsivad huvitavaid naisi, teavad, et neid võib kohata raamatukauplustes.

 

3. Selvekauplused

 

Minge poodi õhtupoolikul – paljud mehed käivad sel ajal sisseoste tegemas. Paluge abi, kui te ei ulatu ülemiselt riiulilt kaupa võtma, kuid ärge sealjuures jätke sellist muljet, nagu oleksite saamatu. Veel parem on, kui teil avaneb juhus mõnele mehele abi pakkuda.

 

4. Pesumajad

 

Parim aeg on õhtu ja puhkepäevad. Võtke kaasa rohkesti pesupulbrit ja –valgendit: mehed unustavad pesumajja minnes need sageli koju! Võtke kaasa ka karastusjooke: pesumajad on aurused ja neid õhutatakse harva. Märgates mõnda huvitavat meest, paluge, et ta vahetaks teie rahatähe pesumasina käivitamiseks sobivateks müntideks: seejärel pakkuge talle juua.

 

5. Raamatukogud

 

Kui teie lähikonnas pole head raamatukauplust, proovige õnne raamatukogus. Suurest raamatukogust leiate ikka teie maitsele vastavat kirjandust ja mehi. Raamatukogu tõsiseks eeliseks raamatukauplusega võrreldes on istumisvõimalus: te pole sunnitud meestega käigupealt tutvuma. Minge ka perioodikasaali, seal on hästi sundimatu õhkkond, mis otse ahvatleb juttu ajama.

 

6. Bowling

 

Bowlingul on teiste spordialade ees hulk eeliseid. Bowlingut saab mängida igal aastaajal ja igasuguse ilmaga. Ja see pole kallis lõbu. Liiati on bowlingusaalis mõnusam suhelda kui muudes spordirajatistes. Siin lustivad vilunud mängijad algajatega läbisegi ning on hõlbus uusi tutvusi soetada.

 

7. Lennujaamade ootesaalid

 

Pole tingimata tarvis esimese klassi piletit osta, et lennureisile minevate meestega tutvuda. Kui teie rahakott kannatab, astuge mõnesse lennuklubisse ja kasutage selle liikmekaarti ka siis, kui te ei kavatsegi kuhugi lennata. „Teekaaslastega” lobisedes tunnevad mehed end märksa vabamalt.

 

8. Reisid

 

Turismireisidel tutvuge meestega kõikjal, kuhu iganes satute. Kõige parem on seda teha seal, kus turiste on vähe. Siis pannakse teid rohkem tähele. Grupiga reisides avaneb teil võimalus eriti paljude meestega tutvumiseks.

 

9. Polikliinik

 

Arsti poole minnes saate tema ootetoas viibivate meestega tutvuda. Kuid unustage see tutvumismoodus, kui teil on asja ämmaemanda või günekoloogi juurde.

 

10. Ühiskondlikud ja poliitilised organisatsioonid

 

Ühiskondlikes organisatsioonides ja poliitilistes parteides tegutsemine nõuab rohkesti aega ja jõudu, kuid see-eest võimaldab tutvuda paljude huvitavate meestega. Võib aga juhtuda, et mõne aja pärast kohtate seal pidevalt ühtesid ja samu nägusid.

 

11. Õppeasutused

 

Neis avanevad suurepärased võimalused meestega tutvumiseks juhul, kui olete juba tudengieast väljas. Peaaegu igas kõrgkoolis on ka vanemaid üliõpilasi, õppejõududest ja abipersonalist rääkimata.

 

12. Peoõhtud

 

Olgu peoõhtu särtsakas või rahulik, meestega tutvumiseks pakub ta ikka kõige soodsamaid võimalusi. Hoiduge ainult hirmus lärmakast muusikast eemale ja ärge võtke liiga ohtrasti napsi, siis on üsna tõenäoline, et õnn teile naeratab.

 

13. Huvialaklubid

 

Kasutage oma hobisid meestega tutvumiseks. Kogudes marke, münte, raamatuid või makilinte, võite tutvuda meestega, kellega teid hakkavad siduma ühised huvid.

 

14. Õhtukoolid ja kursused

 

Oivaline koht meestega tutvumiseks. Eelistage grupiviisilist õppetööd individuaalsele. Valige teemasid, mis pakuvad teile endale tõsist huvi ja köidavad mehi.

 

15. Sõudebaasid

 

Neis käib ikka palju rohkem mehi kui naisi. Ja kui sõudesport teile meeldib, siis on teil erakordselt hea võimalus meestega tutvumiseks.

 

16. Heategevusüritused

 

Te võite sõbruneda heasüdamlike ja heldete meestega, kutsudes neid kaasa heategevusüritusele. Kui need ühes kohas ei õnnestu küllalt hästi, lööge kaasa mõne teise fondi tegevuses.

 

17. Avaliku elu sündmused

 

Käige kõiksugu üritustel, näiteks vandetõotuse andmisel, poliitilistel diskussioonidel, vaidluskoosolekutel. Võtke neist aktiivselt osa, esitage küsimusi.

 

18. Restoranid

 

Jah, ka restoranis võite meestega tutvuda. See ei lähegi igakord hirmus kulukaks: te ei pea ju ilmtingimata kõige nooblimat lokaali valima. Ja kuskil peab ju ometi sööma! Küsige lauanaabrilt, millist rooga ta soovitab tellida.

 

Allikas: „Kuidas saada mehele?”, Margaret Kent, Tõlkinud M.Kask, Kirjastus AS ELMATAR, 1993

pilt: sxc.hu

Read 9373 times

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun