Kirss.Net

Print this page
Sunday, 02 May 2010 12:57

Kuidas rõivastuda, et meestele meeldida?

 Kui te tahate niiviisi rõivastuda, et meeldiksite meestele, siis järgige 9 lihtsat reeglit.

riided 

1. Iseäranis tähtis on puhtus

 Kui olete puhas ja värske (selle tagab teile äsjane dušš), siis võite kas või koti selga tõmmata ja ikkagi olete nägus.

 2. Valige rõivad, mis teile tõesti sobivad

 Mida te arvate mehest, kes kannab ruudulist ülikonda, mummulist lipsu ja valgeid sokke? Te ei taha säärast papagoid nähagi. Kuid väga võimalik, et see mees näeb metsikult vaeva naistega tutvuse sobitamiseks ning riietub nimme niiviisi, et teie tähelepanu köita.

 Vahest üllatab teid, ent ka naised teevad oma tualetti valides samalaadseid vigu. Et sääraseid apse ei juhtuks, valige rõivad, mis sobivad teie kehakujuga. Talje olgu õiges kohas, mitte rinna all(nagu ampiirstiilis) või puusadel (20-ndate mood). Hoiduge puhvvarrukatest, mis teevad teie õlad ilmatu laiadeks. Vältige rüüze ja volange – need moonutavad kaela, rinda, käsi, jalgu ja puusi. Parem heita riidetükk elegantselt pähe ja siduda talje kohalt kinni, kui järgida selliseid moode.

 3. Värvus

Eelistage ühevärvilisi, äärmisel juhul väikese mustriga või peene triibuga kangaid, neist õmmeldud rõivad ei kisu tähelepanu teie siluetilt kõrvale.

Liiga silmatorkavad tualetid meenutavad mängu, kus tuleb leida kahe pildi kümme erinevust. Kui teil on liiga palju pilkupüüdvaid asju ümber, siis kaob teie figuur varju.

Rõivaste valikul olgu teie eesmärgiks teha end võimalikult veetlevaks. Ärge peitke oma naiselikke vorme keeruliste moerõivaste taha.

Kõige paremini sobivad harilikult põhivärvid: must, valge, punane, kollane ja sinine. Roosat tuleks vältida, kui tegumood pole eriti keeruline, sest seda peetakse tütarlaste, mitte aga naiste värviks. Roheline, oranž ja lilla ei mõju tavaliselt nii meeldivalt kui põhivärvid.

4. Riidesordid

Kujutlege, et seksuaalsus on elekter ning rõivad keha isoleermaterjal. Kandke riideid sellisest kangast, mis „isoleerib” sugutungi, olemata seejuures täiesti läbimatu takistus. Valige riidesorte, mis kompimisel tunduvad pehmed ja lasevad läbi ihusoojust. Kõlbab enamik looduslikke kangaid, nagu siid ja pehme puuvillane riie, samuti mõned tehiskangad, näiteks kunstsiid. Vältige karedaid, hõõruvaid kangaid – metallniitidega riiet, velvetit, bukleed.

5. Aluspesu

Kitsas aluspesu, korsetid ja vööd on minevikuigand. Kui teil leidub sääraseid piinariistu, siis visake need minema. Isegi tüsedavõitu naine näeb meeldivam välja, kui tema kehavormid pole kokku pitsitatud, vaid vabas, loomulikus olekus. Vööga kokkunööritult olete justkui kipsi pandud või mähisega. Niisugused abivahendid ei meeldi meestele põrmugi, parem paistku juba, et olete viie kilo võrra raskem.

6. Särgid ja pluusid

Eelistage avatud kaeluse ja kitsa kraega pluuse. Pluus rõhutagu teie rinnapartiid, kuid ärgu paljastagu rindu.

Kandke särgitaolise tegumoega, eest nööbitavaid pluuse. Need tõmbavad pilgu teie rindadele, isegi kui nad neid näha ei lase. Las mees fantaseerib – ka juhul, kui te ei luba tal teid puudutada.

Oivalised on tennisepluusid. Mees ei pea fantaasiat liialt pingutama kujutlemaks, et sellise pluusi saab paari sekundiga üle pea ära tõmmata.

7. Seelikud

Seelikud olgu parajasti nii lühikesed, nagu teie lähiümbruses kehtivad kombed lubavad. Liiga lühikest seelikut kandes võite sarnaneda kergete elukommetega naisterahvaga. Kui olete küllalt sale, siis võite kanda liibuvat seelikut, mis toob esile teie võluva figuuri. Ent kui te pole just eeskujulikult sihvakas, siis kandke parem vabalt langevat seelikut, mida näib olevat hõlpus kergitada. Volangid, kare riie, rohmakad õmblused ja muud säärased detailid moonutavad teie kehakuju ning kahandavad teie seksuaalset külgetõmbejõudu. Suurepärased on eest avatavad seelikud: nad erutavad kujutlusvõimet.

8. Püksid

Harilikult eelistavad mehed näha naisi seelikus või kleidis, mitte aga pükstes. Ent kui te siiski kannate pükse, siis parem ühevärvilisi. Vältige ruute. Positiivse reageeringu kutsuvad esile pigem teksased, sest need on mugavad ja liibuvad ning jätavad laheda, sportliku mulje. Kui te eelistate teksadele teist laadi pükse, siis valige valged, sinised või mustad, mitte aga oranžid või kollased.

9. Kingad

Teie jalad näivad nägusamad, kui kannate kontsaga kingi. Need tõstavad esile sääremarju ning teevad säärejooksu elegantsemaks. Kuid vältige kõrgeid kontsi, kui te kõndides või joostes jätate kohmaka mulje. Kohmakus ei ahvatle kedagi. Kandke kingi, mis tulevad hõlpsasti jalast ära, mitte aga rihmaga kinnitavaid jalatseid.

Allikas: „Kuidas saada mehele?”, Margaret Kent, Tõlkinud M.Kask, Kirjastus AS ELMATAR

pilt: sxc.hu

 

 

Read 13838 times

ILUNIPID, MEIKIMINE

Ilusate ripsmete saladused

Mis oleks ilusam, kui pikad kohevad ripsmed? Kuidas seda saavutada? Muidugi on ju olemas ripsmepikendused, kuid need on vastunäidustatud allergikutele

Loe edasi »
Ideaalsed rinnad – kõik on sinu teha!

Rinnahooldus sisaldab palju komponente: massaaž, kosmeetika kasutamine, kontrastsed protseduurid, harjutused...

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 305 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Nooruse eliksiir on leiutatud!

McMasteri ülikooli teadlased leiutasid nooruse eli

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun