Kirss.Net

Monday, 10 May 2010 13:34

Kuidas leida tõeline armastus?

Oma unistuste mehe leidmine ei osutunud niivõrd lihtsaks, nagu arvasite? Selles artiklis toome välja praktilised nõuanded, toetudes omapärasele raamatule „Mehed”, mille autoriks on Isabel Losada Feltrinelli. 

armastus 

pilt: sxc.hu 

Ärge olge liiga nõudlik!

 

Ilus, rikas, sportlik, pikk, hooliv... „Tõepoolest, kui te peate seda tõesti saavutatavaks, siis asuge otsingutele, kuid mõelge enne läbi, kui paljud teie tuttavatest vastavad teie nõudmistele? Minu eelmine partner oli kiilakas. Kuid ma poleks elu sees valinud kiilaka mehe fotot,” ütleb Isabel.

 

Mõnikord oleme liiga nõudlikud meeste suhtes, samas teame suurepäraselt, et me pole ise ideaalsed. Seepärast ei tasu muuta noormehe elu põrguks, kui tema triiksärgi värv ei sobi pükste värviga.

 

Viibige naistest eemal!

 

„Kui te veedate oma vaba aega kohtades, kus 90 % viibijatest on naised, siis vaevalt et te tutvute seal oma unistuste mehega. Lihtsalt hoiduge naistest eemale, vähemalt mõneks ajaks. Tantsukool, teater, seminarid, raamatuklubi, võimlemistrenn, tantrakursused... Kõigi nende kohtade östrogeeni tase on 100 %!” kirjutab Isabel Losada, pakkudes välja 10 parimat kohta, kus võib kohata huvitavaid ja perspektiivseid mehi.

 

Kõigepealt minge kursustele. Arvatavasti on tõenäosus leida oma teine pool modernse tantsu kursustel üsnagi tagasihoidlik, kuid minnes mõningatele loengutele, veinidegustatsioonidele ning teistele kursustele, kus domineerivad mehed, rääkimata sellistest spordialadest, nagu sukeldumine ja purjesport, võib tutvuda nii mõnegi perspektiivse meessugupoole esindajaga.

 

Internet väikestes kogustes!

 

„Ärge kulutage aega internetis tutvumisele – seal leiate ainult mehi, kellel on madal enesehinnang või kes otsivad üheöösuhteid. Sisestades otsingusse omadustena mittesuitsetaja ja oma linna, vastab süsteem kahtlemata, et antud kriteeriumidele vastavaid mehi ei leitud,” väidab Isabel Losada. „Internet töötab üksnes siis, kui olete noorem kui 30 ning tahate saada võimalikult palju naudingut isikliku aja raiskamisest. Samas on üheks eeliseks kohustuste puudumine.”

 

Kuigi Isabel on internetis tutvumise suhtes väga kriitiline, on nii mõnigi leidnud oma teise poole just tutvumisportaalide kaudu. Samas on see ilmselt igaühe enda valik, kust hakata otsima oma armastust.

 

Tutvumisüritused!

 

„Sellistel üritustel on väga suur tõenäosus pettuda nii naistel kui ka meestel,” kirjutab Isabel. „Keskmine vanus võib olla liiga kõrge või vastupidi – reaalne vanus ei pruugi netis olevale vastata. Hoopis suuremaks probleemiks võib olla see, et teid võidakse pidada „meeleheite ohvriks”. Kuid kuna keegi teid seal ei tea, siis miks mitte külastada sellist üritust.”

 

Pöörake tähelepanu mootorratturitele!

 

Mootorratturite ööklubid on täiesti iseseisev meestemaailm. Kuid olge ettevaatlik: „Mootorratturid on veider ja imelik omaette rass. Näiteks on enamik harleiste inetud, ülekaalulised ning üle 50-aastased,” hoiatab Losada.

 

See-eest on autokool suurepärane tutvumiskoht. Seal võib kohata intelligentseid noormehi, kes alles alustavad oma sõidutundidega, ja ka keskealisi mehi.

 

Tegelege spordiga!

 

„Kui tahate saada õnnelikuks ning otsite aktiivset meest, siis pidage meeles, et kõik spordialad jagunevad kaheks: nendeks, millest teie saate osa võtta, ning sellisteks, mis teile ei sobi,” ütleb Isabel Losada.

 

„Jalgpall on ilmselt teise grupi halvim näide. Ma soovitan kõigile sukeldumist, sest see on konkurentsivaba spordiala. See on puhtalt meestesport, mis aga sobib ka naistele.”

Read 12482 times

ILUNIPID, MEIKIMINE

Kas ilu = rumalus?

Briti teadlaste uurimus hajutab lõplikult müüdi sellest, et ilusad inimesed on enamasti ka rumalad. Tegelikkus on pigem vastupidine.

Loe edasi »
Meik, mis köidab mehi

Ühelegi naisele pole ilmselt saladuseks, et meestel on hoopis teistsugune ettekujutus ilusast naisest ning ideaalsest meigist. See johtub faktist, et

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 170 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Nooruse eliksiir on leiutatud!

McMasteri ülikooli teadlased leiutasid nooruse eli

Loe edasi »
KOSMEETIKAVAHEND OTSAS?

Mingi kosmeetikavahend on otsas, seda on aga otsek

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun