Print this page
Monday, 28 June 2010 14:26

Mõelge seksikalt – siis oletegi seksikas!

Kas te peate end seksikaks? Olete tubli, kui vastuseks on „JAH”, kuid vastasel juhul peate enda kallal veel töötama.

"Ma ei pidanud end kunagi seksikaks naiseks. Vähemalt mitte selli­seks, kes mehi täis tuppa astudes sunnib kõiki pead pöörama. Sa­muti polnud ma voodis kuigi ettevõtlik. Ma ei taha öelda, et ma ei mõtle seksile üldse. Muidugi mõtlen ja mulle meeldib seksida. Kuid mulle tundus ikka, et teised naised flirdivad ja teised naised teevad kõiki neid pööraseid asju, millest ajakirjadest lugeda võib."  Seda rääkis Patricia, 35, geriaatriaõde Californiast San Diegost.

seksikas 

pilt: freedigitalphotos.net  

 

Patricia oli vallaline, ehkki oli just "mõlemapoolsel nõusolekul" lõpetanud kaheksa aastat kestnud suhte lennundusinseneriga, kelle nimi oli Don. Ta küll väitis, et lahkuminek toimus mõlemapoolsel nõusolekul, kuid tundus, et ta varjas sügavat kaotusvalu ja tema seksuaalne enesekindlus oli saanud tugeva hoobi.

 

Hoopis teistsuguseks näiteks on 21-aastane Caroline. Võiks tunduda, et ülikoolis oli ta justkui seksuaalsuse kehastuseks – naine, kes oli teadlik oma seksuaalsusest ning oskas seda kasutada. Kuid tegelikult olid ka temal kompleksid, mis segasid seksi nautimast.

 

„Mina polnud kunagi seksikas. Kui käisime tüdrukutega väljas, jäin mina alati üksikuks. Ma ei saanud aru, miks. Ma polnud paks, olin alati hästi riides. Arvan, et olin sama kena kui enamik mu sõbrannasid. Aga ei midagi. Peaaegu mitte kunagi. Ja kui ma mõne poisi leidsin, siis istus ta niheledes ja kella vahtides, nagu ei suudaks oodata, millal see kohtamine üks­kord lõpeb.

 

Pärast keskkooli lõppu astusin ülikooli ja otsustasin, et nüüd muudan asja. Ma pidin muutuma tüdrukuks, kes saab poisid enda­le. Ja ma sain ka. Teisel ülikoolis olemise päeval kutsusin poisi ni­mega Dean oma tuppa. Me jõime veini, ma avasin ta teksaste luku ja peaaegu vägistasin ta. Järgmisel nädalal käisin kohtamas ühe poisiga jalgpallimeeskonnast ja tema oli üliosav - vähemalt fuüsili­selt. Tal olid kitsad puusad, kivikõva kõht ja riist, mis tundus seis­vat igavesti.

 

Esimene kuu oli vapustav. Magasin vist üheteistkümne või ka­heteistkümne poisiga. Tundsin, et olen seksikas, et mind tahetakse. Tundsin, et olen maailma ihaldatuim naine. Ühel ööl oli mu voodis kaks poissi korraga ja me seksisime peaaegu terve öö, ikka ja jälle. Mida kõike me tegime! Mul oli järgmisel hommikul nii valus, et ma ei saanud teksaseidki kanda.

 

Kuid ükski neist tüüpidest ei paistnud soovivat püsivat suhet.

 

Enamikul teistel tüdrukutel olid kindlad kallimad, kuid minu poi­sid hakkasid pärast seksi korduvalt kella vaatama. Siis hakkasid nad välja mõtlema ettekäändeid, miks nad minuga kohtama ei saa tul­la. Ja olukorda ei teinud paremaks ka see, et ülejäänud tüdrukud ei rääkinud minuga. Sain aru, et ma pole maailma kõige ihaldusväär­sem naine. Olin ikka endine, ainult halva mainega. Arvan, et siis taipasin esimest korda, et hea seks ei ole ainult füüsiline; ka mõtted peavad olema sellele suunatud."

 

Nii Patricia kui ka Caroline tahtsid seksi ja nautisid seda, kui said. Kuid kummalgi polnud tõelist usku iseenda seksuaalsusesse, ning enne, kui naine saab nautida tõeliselt vapustavat seksi, peab ta mõtlema seksikalt ja käituma seksikalt. See on nagu võõrkeele õp­pimine. Võite ju tunda sõnavara ja osata grammatikat, aga kui te selles keeles mõelda ei oska, ei saa te spontaanset vestlust nautida.

 

Niisiis pole määrav see, et te teate palju seksist ja selle erineva­test võimalustest, tunnete hästi mehi ja oskate neile pakkuda nau­dingut, mida nad ootavad. Te ei suuda oma intiimelu täielikult suu­nata enne, kui olete iseendale lõpuni selgeks teinud, kui seksikas te olete ja siis otsustanud, kui seksikas te olla tahate.

 

Teil on ebatavaline seksuaalne võim. See on olemas kõigil nais­tel. Teie kasvatus või haridus või eelnevad õnnetud seksuaalkoge­mused võivad seda ju maha suruda, kuid see on olemas. Kui te suu­date uskuda, et see on olemas, kui hakkate seda tunnetama, suuda­te selle vähehaaval ka täiuslikkuseni arendada.

 

Allikas: „Tõeliselt vapustava seksi seitse saladust”, Graham Masterton, ERSEN 2002,  Tõlge eesti keelde Ülle Jälle 

Read 6882 times

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun