Kirss.Net

Tuesday, 13 July 2010 15:31

10 meeste kahjulikku harjumust

Vaatamata suurele armastusele oma mehe vastu, paneb ilmselt igaüks meist meeste tüütuid harjumusi tähele. Ei, me ei räägi siin suitsetamisest ega küünte närimisest, vaid harjumustest, mis häirivad just meeste puhul, eriti nendega koos elades. 

Niisiis, mehed...  

mehed 

pilt: freedigitalphotos.com 

 

1. Tulevad liiga hilja koju

 

Enne mobiiltelefoni leiutamist oli abielunaise tüüpiliseks fraasiks: „Kus sa olid, olen õhtusööki juba 3 korda soojendanud!” Tõsi küll, mobiiltelefoni ostmine pole olukorda kuigi palju muutnud. Mehed tulevad ikkagi hiljem koju ja seda ette teatamata! Esmaspäeval oli koosolek, teisipäeval läks ta sõpradega jalgpalli vaatama ning kolmapäeval läks auto katki... Ta on lausa meister võimalike hilinemise põhjuste väljamõtlemise alal. See, et naine istub kodus nagu truu koer teda oodates, ei huvita kedagi. Naise saatus on juba kord selline.

 

2. Räägivad teistest naistest

 

Kusjuures oma partneri viibides – täiesti võimatu tänaval koos käia. Paljudel tekitab armukadedust juba see, et mees teisi naisi vaatab, aga kui ta veel hakkab valjusti nendest neiudest rääkima, siiralt uskudes, et naine peab ka oma arvamust avaldama, võib asi lõppeda tüliga. Jumal tänatud, et ei hakka oma naist tänaval jalutava kaunitariga võrdlema...

 

3. Jätavad riideid vedelema

 

Selles, et ta jätab riideid igale poole vedelema, on ainult pool häda. Teine pool, ja hullem, algab hoopis siis, kui ta küsib hommikul range häälega, kus on tema sokid ja püksid. Vastusel: „Nad on seal, kuhu sa need eile viskasid”, pole mingit kasu, sest miks ta peaks meeles pidama sellist pisidetaili nagu oma riiete asukohta. Selline mees vajab kohest abi – ta võib solvuda või viriseda, aga riideid ta ilmselt ei leiagi. Igasugune katse sundida meest enda järel koristama lõpeb paremal juhul läbikukkumisega või hoopis tüliga. Kui aga naine koristab riided ise ära, jääb ta veel süüdlaseks: „Kuhu sa panid mu riided? Miks on nad puhtad ja triigitud?”

 

4. Mängivad arvutimänge

 

Iga mees tahab peale tööd veidi lõõgastuda. Meie arenenud maailmas valib tüüpiline mees selleks otstarbeks arvutimängud. Jalgpall, action, võidusõit, strateegia, või mis iganes talle meeldib. Miks? Psühholoogid väidavad, et eneseteostuse pärast – iga mees tahaks tunda end Schumacheri või maailmavalitsejana.

 

5. Lösutavad diivanil

 

Meeste puhkamisviiside populaarsuse edetabelis teisel kohal. „Kallis, olen nii väsinud. Ma ei taha nõusid pesta! Istume parem diivanil. Ei taha? Palju tegemisi? Kahju. Istun siis ise.” Kas kujutate ette, millele korter või maja sarnaneks, kui ka naine veedaks terve päeva diivanil või arvutimänge mängides?

 

6. Ei tee kodus midagi

 

Kahe eelmise punkti ja paljude teiste probleemide peamine põhjus. Lisaks igapäevasele koristamisele ja pühkimisele on ju kodus ka puhas mehetöö – puurida seina auk, parandada kodumasinaid jmt. Nende ülesannete kohest täitmist on peaaegu võimatu saavutada – lihtsam on ise asi korda teha või kutsuda koju meister kui käia mitu päeva peale, et mees suvatseks asja juurde asuda.

 

7. Lähevad sõpradega õhtuks või nädalavahetuseks ära

 

„Kallis, sul hakkab seal igav,” selliste sõnade ja musiga läheb ta vähemalt terveks õhtuks ära. Mõnikord aga paariks päevaks, kui nende „kamp” läheb kala püüdma või jahti pidama. Kättemaksuks lõbutseb naine koos sõbrannadega mõnes striptiisklubis. Kuid palju mõnusam oleks ju koos olla, eks leiutaks kahekesi, mida peale hakata.

 

8. Liiga emotsionaalsed siis, kui pole vaja

 

Näiteks röögatavad, kui Inglismaa või mõni muu riik lööb värava... Või hoopis ei löö. Kui aga naine hakkab rääkima, kui julmalt käitub temaga ülemus, noogutavad uniselt vastuseks. Tuleb välja, et palli järele jooksev meestekari huvitab meest palju rohkem, kui naise probleemid.

 

9. Norskavad

 

Ja valjusti, mõnuga. Ja miski ei aita – tõuka või vilista, unetusega meestel küll probleeme pole. Nii ei saagi pool ööd magada. Hommikul aga peavad mõlemad abikaasad tööle minema.

 

10. Peavad ennast kõige targemaks

 

Mees püüab alati naist õpetada, kuidas täiesti elementaarset asja õigesti teha. Seepärast tulebki olla valmis, et palunud mehel installida arvutisse uus tarkvara, avastate järgmine kord Windowsi reinstallimise märke – andmed ja seaded kadunud! Miks ta seda tegi? „Arvuti oli viiruseid täis ja töötas aeglaselt, kas sa ei pannudki seda tähele, kallis?”

 

Meeste halbade harjumuste nimekiri on lõputu, kusjuures on igal naisel oma individuaalne loetelu. Sa võid seda jätkata, rääkides oma mehe häirivatest harjumustest. Muide, mehed, kes siia lehele kogemata satuvad, võivad koostada oma loetelu naiste harjumustest. Oleks äärmiselt huvitav lugeda!

Read 6292 times

ILUNIPID, MEIKIMINE

Ilusate ripsmete saladused

Mis oleks ilusam, kui pikad kohevad ripsmed? Kuidas seda saavutada? Muidugi on ju olemas ripsmepikendused, kuid need on vastunäidustatud allergikutele

Loe edasi »
Määra oma värvitüüp! Kas sa oled talve-, kevade-, suve- või sügisenaine?

Talve- ja suvenaine kasutab rohkem külmi värve, kevad ja sügis vastavalt sooje. Vaata, kes oled sina!

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 113 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Missugused kulmud on moes?

  VASTUS ON LIHTNE JA LÜHIKE: Pikad, paksud ja kon

Loe edasi »
Vali kosmeetikavahendid vanuse järgi!

20-aastastel tütarlastel on huuled loomulikult roo

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun