Kirss.Net

Wednesday, 15 September 2010 07:36

Kust ammutada seksienergiat?

Sekselu parandamiseks kulutame aega ja raha erootilisele aluspesule, külastame seksipoode, uudistame uusi poose ja tehnikaid ning võtame seksuaalsust tõstvaid tablette... Kuid on ka lihtsamaid ning kättesaadavamaid seksenergia allikaid. 

energia 

pilt: freedigitalphotos.net   

Tee südameni kulgeb kõhu kaudu... 

Juba ammustest aegadest on teada, et armastus, seks ja toitumine on omavahel tihedalt seotud. Toiduga saadavad ained mõjutavad nii füüsilist kui vaimset seisundit. Toitumisrežiimist sõltuvad meie füüsiline aktiivsus või passiivsus, sellest johtub nii elurõõm kui depressioon. 

Esimene reegel: eelista naturaalseid toite 

Toit peab olema ökoloogiliselt puhas, naturaalne ning täisväärtuslik. Vältima peaks konservante ja keemilisi lisandeid sisaldavaid tooteid. 

Teine reegel: söö „paljunemisvitamiine“ 

Organism toodab suguhormoone ainult juhul, kui saab piisavalt nn paljunemisvitamiine: E ja A. Neid vitamiine leidub rohkelt kalamaksas, kanamunades ning porgandis. 

B-rühma vitamiinid vastutavad efektiivse impulsside edastamise eest, mis on äärmiselt tähtis seksuaalse erutuse seisundi saavutamiseks. Need vitamiinid saad, süües kaunviljalisi, kartulit, piima-, liha- ning kalatooteid. 

C-vitamiin aitab kaasa vereringe normaliseerimisele ning seda kasutatakse suguorganite venoosse puudulikkuse raviks. Pealegi kaitseb ta organismi stressi, ühe peamise seksivaenlase eest. C-vitamiini peamised allikad on tsitruselised, mustsõstar, paprika, astelpaju. 

Kolmas reegel: väldi „seksitapjaid“ 

Mõned toidud ning ained mõjuvad niivõrd ebasoodsalt organismi võimele saada seksuaalnaudingut, et neid tuleks tarbida võimalikult vähe või loobuda üldse. 

Nende hulka kuuluvad paljud ravimid, trankvillisaatorid, vererõhu regulaatorid. Ilmselt on teada, et uimastid nõrgendavad libiidot ning tekitavad pikas perspektiivis impotentsust. Sarnase mõjuga on alkoholgi, mis hävitab testosterooni ehk meessuguhormooni. Nikotiin halvendab suguorganite verevarustust ja võib takistada orgasmi saamist naistel. 

Rasvane toit on raskesti seeditav ning võib põhjustada veresoonte lupjumist, halvendades vere- ning hapnikuvarustust, olles seega üks seksuaalsusele halvasti mõjuvaid faktoreid. 

Teleka vaatamise asemel tegele spordiga, mis suurendab endorfiinide kogust ning tõstab tuju ja seksuaalset aktiivsust. Televiisor on omakorda energiat – nii elektri- kui seksienergiat – neelav elektriseade. Tõsi küll, sobiv film võib vastupidi ihale soodsalt mõjuda. 

Neljas reegel:hädavajalikud makroelemendid 

Tänapäeva inimese toitumine ei ole kaugeltki tasakaalustatud või täisväärtuslik. Ilma paljude mineraalideta on aga võimatu saavutada rahulolu seksuaalsfääris. Seepärast peab igapäevamenüü sisaldama: 

* Kaltsium – suurendab seksuaalset huvi, aitab vältida enneaegset seemnepurset ning annab energiat. Kaltsiumi düsbalanss endokriinnäärmetes alandab libiidot. 

Kaltsiumi sisaldavad: piim, jogurt, juust, pähklid, seemned, pudrud, kapsas. 

* Naatrium – nooruse element, mis on vajalik liigeste elastsuse säilitamiseks ning närviimpulsside tekitamiseks. Kõik kehas ringlevad vedelikud sisaldavad naatriumit, kaasaarvatud suguelundkonna omad. 

Kahjuks ei saa toidusoola pidada ideaalseks naatriumi allikaks. Organismi seisukohalt paremat naatriumi sisaldavad veiseliha, kitsepiim ja seller. 

* Kaalium on vajalik kõigi organite normaalseks toimimiseks, eriti südame ja lihaste jaoks. Seksi vaatevinklist on tegemist elemendiga, mis tagab lihas- ja närviaktiivsuse, normaalse happe-leeliselise tasakaalu, mis on tarvis suguhormoonide tootmiseks. Kaaliumipuuduse korral on inimene pidevalt väsinud ega suudaks oma seksuaalfantaasiaid realiseerida. 

Kaaliumi poolest on rikkad soja, kuivatatud puuviljad, banaanid, pähklid ja seemned, riisi- ja nisukliid, petersell, liha ja avokaado. 

* Väävel muudab partnerid optimistlikuks ning uudishimulikuks. Ilma väävlita muutuks seks rutiinseks ja igavaks tegevuseks. Kirglik tundlikkus on võimatu ilma väävlita, mis mõjutab sügavalt nii mehe kui naise emotsionaalset seisundit. 

Väävlit sisaldavad: munakollane, sibul, küüslauk, lillkapsas, spargel, redis, spinat. 

Viies reegel: ära unusta kire koostisosi 

Elu parima seksi retsept näeb välja järgmiselt: rõõmsameelsust andev räni(rukkileib), kroonilist väsimust ja seksihuvi kadumist ennetav raud(mandlid, munakollane, mustad ploomid, rosinad, aprikoosid), ajutööd stimuleeriv fosfor(mereannid, mais, kaunviljalised), ainevahetust reguleeriv jood(mereannid, vetikad) ning iha eest vastutav tsink(krevetid, kalamari, pähklid, kõrvitsaseemned). 

Mis tooteid on vaja süüa? 

Arvestades kõige eeltooduga, on arusaadav, miks tekitavad inimeste söögiharjumused seksuoloogidele nii palju pahameelt. Järgmiselt loetleme täisväärtusliku seksi jaoks vajalikud toidud. Lisades need oma igapäevamenüüsse, märkad peagi, kuidas paraneb sinu sekselu. 

Maitseained: nelk, kaneel, ingver, kardemon. 

Köögiviljad: kõrvits, spargel, küüslauk, sibul, spinat, till, mädarõigas, seller, porgand, merekapsas, seened. 

Puuviljad: avokaado, banaanid, ploomid, kookospähkel. 

Pähklid ja seemned: mandlid, seesam, nisuidud. 

Libiido kiirabi: astelpaju, kalamari, kanamunad, mesi. 

 

Read 6527 times

Related items

  • Antioksüdandid- salajased abimehed!

    Usun, et ka sina oled viimasel ajal sattunud erinevates terviseajakirjades lõikudele, kus mõnda toiduainet kiidetakse kui väga head antioksüdanti. Vähem seletatakse, mida see tegelikult tähendab…

    dieet

  • Kui partner tahab seksida?

    Kui oled tulnud töölt ning avastad, et põrandad on pestud, aknad läikima löödud, kõik sinu kingad viksitud ning ülikonnad harjatud, siis on see ju äärmiselt tore.

    mees ja naine

  • Naiste seksfantaasiad - TOP 10!

    Kõik naised meie planeedil on üksikasjalikult fantaseerinud mõnest seksuaalsest olukorrast, millest nad võib-olla häbenevad rääkida, kirjutab meesteportaal mees.eu.

    naine ja mees

ILUNIPID, MEIKIMINE

Määra oma värvitüüp! Kas sa oled talve-, kevade-, suve- või sügisenaine?

Talve- ja suvenaine kasutab rohkem külmi värve, kevad ja sügis vastavalt sooje. Vaata, kes oled sina!

Loe edasi »
Kas koos või lahku?

Erinevate kosmeetikavahendite kombinatsioonid ei pruugi anda soovitud tulemust. Milliseid kombinatsioone on mõistlikum vältida?  

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 137 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Meik, mis köidab mehi

Ühelegi naisele pole ilmselt saladuseks, et meeste

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun