Print this page
Thursday, 28 October 2010 06:38

Tee kallimale striptiisi!

Striptiis on ilus ja seksikas tants, kuid mitte ainult professionaalide mängumaa. Miks ei võiks naine ise oma kallimale striptiisi teha? Et sul ei ole ideaalne figuur ega striptiisioskusi pole piisav ettekääne, sest sa võid kindel olla, et su mees jääb selle mänguga rahule! Mõned nõuanded, kuidas tantsida striptiisi. 

striptiis  

 

1.Striptiisi tähtsaimaks saladuseks on sinu meeleolu!

 

Isegi kui õpid pähe kõik vajalikud liigutused, kuid töö- või muude probleemide pärast on sul paha tuju, on vähetõenäoline, et sinu partner jääb striptiisiõhtut meenutama. Niisiis pead õhtul enda jaoks otsustama, kas oled romantiliseks mänguks valmis või mitte, kas TAHAD seda või mitte. Tantsimise ajal viska peast kõik sellised mõtted, nagu „Mida ometi ma teen“ ja „See näeb ju kohutav välja.“ Pea meeles vaid seda, et oled oma partneri jaoks ilusaim ja ihaldatuim naine. Planeerides oma etteastet, vali sellised liigutused, mis erutavad sind ennastki. Nõnda saavutad maksimaalse tundelisuse ja seksuaalsuse, mis kandub üle ka sinu „publikule“. 

 

2.Kuidas peaksid välja nägema?

 

Et striptiisi ülesandeks on tuua rutiinseks muutunud seksellu vaheldust, siis tuleb kasutada kõiki vahendeid maksimaalse edu ja soovitud tulemuse saavutamiseks. Kindlasti on üheks abiliseks sobiv riietus. Sõltuvalt partneri eelistustest peaksid ka riided varieeruma. Tagasihoidlikuma mehe puhul ei tasuks osta seksipoest spetsiaalset kostüümi. Kuid kindlasti peaks sul seljas olema seksikas pesu.On väga tähtis, et riided oleksid kooskõlas muusika ja meeleoluga.

 

3.Kus tantsida striptiisi?

 

Mõtle hoolikalt sellele küsimusele. Striptiisi tantsimiseks eelista avarat ruumi, vii kõik vaasid, statuetid ja teised kergesti purunevad esemed teise tuppa. Parim valgustus on küünlad, mis aitavad luua romantilise õhkkonna ning varjavad sinu keha pisidefektid(kui neid on).

 

4. Kuidas õppida striptiisi?

 

Enesekindlad naised oskavad teha striptiisi spontaanselt ega vaja harjutamist ega õppimist. Kui sa ei arva, et saad esimese korraga hakkama, siis valmistu varakult ette. Kui on võimalik, siis otsi üles professionaal, kes annab paari tunniga ülevaate põhiliigutustest ning aitab valida sobiv muusika. Enne õhtut tantsi paar korda peegli ees ning kui oled teinud järelduse, et ei tantsi veel piisavalt hästi, siis küsi nõu sõbrannalt või sõbralt – võimalik, et oled lihtsalt liiga range enda suhtes.

 

5. Striptiisi ajal

 

Kui hakkad tantsima, siis ära närvitse, sest vastasel juhul võib mees teha järelduse, et sa teda piisavalt ei usalda. Vajaliku meeleolu saavutamiseks joo paar klaasi veini. Tantsu ajal ära ole liiga tõsine, naerata ning lisa mõned naljakad elemendid. Striptiisi ajal on juhtiv roll sinu käes, seega võid kehtestada oma reeglid. Näiteks võid sina teda küll puudutada, tema sind aga mitte.

 

Kas oled kunagi teinud kallimale striptiisi ja kui oled, siis kuidas see sul välja tuli?

Read 8988 times

Related items

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun