Print this page
Sunday, 30 January 2011 09:46

Test: mehe nina ja seksuaalne temperament

Kuidas saada teada, kui hea armuke on sinu uus tuttav? See on täiesti võimalik juba enne voodisse minekut! Piisab üksnes mehe nina uurimisest. 

Kuigi müüt sellest, et peenise suurus on sõltuvuses mehe nina suurusest, tundub väheusutavana, tasub vaatamata sellele mehe nina vaadata, sest see võib anda aimu tema seksuaalsest temperamendist. „Viimase puhul on aga tegemist palju huvitavama informatsiooniga,“ väidab Simon Brown, raamatu „The Secrets of Face Reading“ autor. 

 

mehe nina 

pilt: freedigitalphotos.net  

 

ninaSUUR KONGUS NINA: igav armuke

 

Sellist inimest võib usaldada: ta on rahulik ja vaoshoitud ning säilitab külma närvi isegi ka pingelistes olukordades. Tööl on see kahtlemata suureks plussiks, mida ei saa öelda seksi kohta. Sellist meest ei saa nimetada eksperimentaatoriks ning ta eelistab juba läbiproovitud misjonäripoosi. Tõenäoliselt ei tähenda arv 69 tema jaoks enamat kui arvu, mis eelneb 70-le.

 

ninaVÄIKE KONGUS NINA ALLAPOOLE SUUNATUD OTSAGA: tüüpiline seelikukütt

 

Ole ettevaatlik! Tõenäoliselt on sinu ees tüüpiline naistekütt: egoistlik, kuid atraktiivne armuke. Selline mees eelistab erootilisi mänge ning ekstreemseid kohti seksimiseks. Vahelduseks polegi paha armatseda sellise mehega ning vaevalt et ta soovib oma seksikogemust korrata, kuid tema egotsentrilisus muutub ajapikku naise jaoks tõsiseks takistuseks naudingu saamisel.

 

ninaLÜHIKE JA LAI NINA: leidlik armuke

 

Üldist tendentsi saab kirjeldada järgmise reegliga – mida laiem nina, seda loomingulisema ja leidlikuma armukesega on tegemist. Selline mees on tõeline seks-eksperimentide fänn, nii et kui sa ise pole nendest erilises vaimustuses, siis hoia temast eemale. Hea uudis naistele: laia ninaga mees viib naise kahtlemata orgasmini.

 

ninaKARTULNINA: suurepärane armuke

 

See õrn ja hoolitsev mees on valmis ja võimeline tegema voodis peaaegu kõike, mida naine soovib. Igapäevaelus on reeglina tegemist truu ja ustava inimesega, kelle jaoks tähendavad sõnad „perekond“ ja „perekondlikud väärtused“ nii mõndagi. Talle meeldivad ka pornofilmid, mida ta eelistab oma seksifantaasiate realiseerimisele päriselus.

 

ninaPIKK SIRGE NINA: kannatlik armuke

 

Suguakti pikkus on sellise mehe tugev külg. Tõsi küll, ta on konservatiivne ning püüab ignoreerida oma seksifantaasiaid. Lisaks kõigele pole sellise nina omanik kuigi hea suudleja, kuid kannatust ja püüdlikkust on tal piisavalt, et tuua naisele naudingut.

 

ninaNOSUNINA: agressiivne armuke

 

Tülid, konfliktid, hüsteeriad on tema igapäevaelu parim iseloomustus ja sellises atmosfääris tunneb ta end nagu kala vees. Selline mees eelistab kiiret ja karmi seksi, mõtleb voodis eelkõige iseenda rahuldamisele ning alles siis partnerile(kuigi tavaliselt teda naise orgasm üldse ei huvitagi).

 

Read 8947 times

Related items

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun