Kirss.Net

Print this page
Tuesday, 15 February 2011 09:07

Ravim truudusetuse vastu?

Itaalia teadlased on välja selgitanud naiste truudusemurdmise peamised põhjused ning on välja pakkunud ka erilise ravimi, mis muudab naise truuks abikaasaks. 

armastus 

pilt: dreamstime.com  

Florence’i ülikooli spetsialistid on kindlad, et naisi panevad abielu rikkuma endokriinhäired ning lõid ka preparaadi, mis aitab vältida nende häirete tekkimist. 

Uuringujuht Giuseppe Rayon väidab, et taoline ravim võimaldab meestel kontrollida oma elukaaslaste seksuaalset käitumist. Huvitav on see, et salapärane preparaat mõjub üksnes naistele, kuna on loodud naisekeha füsioloogiat arvestades. 

Preparaadi koostisesse kuuluvad teiste toimeainete seas ka testosteroon ning mõned neurostimulaatorid, mis aitavad naistel oma seksuaalset erutust kontrolli all hoida. 

Huvitav, millal luuakse taoline rohi ka meestele? 

Read 6470 times

Related items

  • Kus elab iseloom?

    Isiksuseomadused mõjutavad nii eraelu kui tööalast edu. Nende kindlaks tegemiseks kasutavad psühholoogid tavapäraselt põhjalikke küsimustikke, kuid neuroteaduse areng lubab üha rohkem hinnata seda, mis ajus toimub...

    iseloom

  • Mis mõte on seksil?

    Suguline paljunemine on keeruline ja tülikas, kuid looduses on see laialt levinud pidevalt uusi nakatamisvõimalusi otsivate parasiitide pärast...

    armastus

  • Asjad sinu kodus, mida naised armastavad

    (Olenmees.ee - veebiportal meestele) Kui oled naise endale külla kutsunud, siis võib see olla koht, kus sa tõeliselt muljet avaldada saad.....

    mees_müüdid

ILUNIPID, MEIKIMINE

Vali kosmeetikavahendid vanuse järgi!

20-aastastel tütarlastel on huuled loomulikult roosad ning seetõttu piisab igapäevameigi jaoks huuleläikest. Küpses vanuses hakkavad huuled oma värvi

Loe edasi »
Silmameigi tegemine

Silmameigi tegemist tuleb alustada korralikust alusjumestusest, siis püsib meik puhta ja värskena terve pika päeva. Silmalaugudele kandke alusvärvi e.

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 149 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Kui ripsmed langevad välja...

Kui sa märkasid, et su ripsmed langevad aktiivselt

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun