Kirss.Net

Monday, 21 February 2011 09:00

Saledus on kallim kui seks

Üle poole naistest on valmis loobuma terveks aastaks seksist, kui see aitaks neil saledam olla.  

armastus 

pilt: dreamstime.com  

Saledus on ameeriklannade jaoks tähtsam kui seks.  

Ameerika ajakirja Fitness magazine korraldatud küsitluse käigus selgus, et 51 % Ameerika naistest loobuksid seksuaalelust ilusa keha kasuks, kui neil oleks taoline valik. Ülejäänutel 2400 naisel(49 % küsitletutest) on teistsugused prioriteedid ning nad oleksid rahul tervelt 13,6-kilogrammise(30 naela) liigse kaaluga, kui nende seksuaalelu oleks täisväärtuslikum ja vaheldusrikkam. 

Ajakirja lugejad rääkisid ka oma kaalulangetamisnippidest ning nende seas oli palju ebatervislikke ja ekstreemseid vahendeid. Näiteks on 43 % toidukordi vahele jätnud ja 39 % järginud kiirdieete. 30 % küsitlusele vastanutest võtab eeskuju staaridest – langetab kaalu Jennifer Anistoni dieedi(võib süüa ainult lastepüreed) või näiteks Gwyneth Paltrow puhastuskuuri(juua üksnes mahla) abil. Enamik dieeti ettevõtnud naisi ei pidanud lõpuni vastu ning võtsid seejärel kaotatud kilod uuesti juurde. 

27 % ajakirja tellijatest väitis, et on pidanud nii palju dieete, et ei suudaks nende arvu iial kokku lugeda ning 44 % vastanutest katsetas ka vastamise hetkel mõne järjekordse dieediga.  

Pam O'Brien, ajakirja peatoimetaja usub, et sellise rahulolematuse ja dieeditamise peamiseks põhjuseks on filmitööstus. Tema arvates on enamik staare liiga kõhnad ning see mõjub halvasti tavaliste naiste enesehinnangule.  

  

Read 5426 times

ILUNIPID, MEIKIMINE

Meiginipid koolilõpetajale: leia oma ideaalne kombinatsioon!

Jäänud on veel viimased eksamid ning siis saabubki koolilõpetamise aeg. Kindlasti oled juba endale kleidi muretsenud ning mõelnud soengu ja meigi tege

Loe edasi »
Õiget tooni lauvärv muudab sind kauniks! Kuidas seda leida?

Tänapäeva naine ei kujutaks oma elu ilma kosmeetikata ette. Õigesti valitud ripsmetušš, lauvärv ja huulepulk varjavad puudusi ning rõhutavad kõige ilu

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 287 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Küüned, Küünehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun