Kirss.Net

Tuesday, 08 March 2011 16:20

Kas naised otsustavad meeste eest?

Mees on perekonnaPEA ja naine KAEL, kes seda pead pöörab.Sotsioloogide hiljutine uuring tõestab selle ütluse õigsust. Tuli välja, et ¾ tähtsaid otsuseid võtab vastu just naine. Kus elada, kas sünnitada last või mitte, kuhu minna puhkama ja millele kulutada raha – selle kõige ja veel paljude oluliste asjade üle otsustab just naine. 

otsused 

pilt: dreamstime.com  

 

Mehed aga jätavad endale otsustusõiguse perekonnaauto ja ... televisioonikanali valiku üle. Lisaks peavad naised igapäevaselt langetama lihtsamaid, kuid samuti vajalikke otsuseid – kuidas veeta vaba aega, mis kell magama minna, kas toas on piisavalt soe, mida valmistada õhtusöögiks jmt. Sellised huvitavad andmed saadi kolme tuhande briti paari küsitlemise tulemusel.

 

Kuuskümmend(!) protsenti meestest väidab, et just nende elukaaslased otsustavad, millal tegeleda seksiga. Lastesse puutuvatest otsustest lasub üle 85 % õrnemate sugupoole esindajate õlul – just naised valivad sagedamini lastele nimesid, ostavad riideid ja aitavad koolis hakkama saada.

 

Kaks kolmandikku küsitletud mehi kinnitab, et nad sõltuvad toiduküsimustes täielikult naisest ning ligi pool küsib alati enne kindlate toiduainete söömist naise käest luba. Nii vabanetakse vastusest oma tervise eest, lootes naise mõistlikule dieedi valikule.

 

Read 6226 times

Related items

  • Kus elab iseloom?

    Isiksuseomadused mõjutavad nii eraelu kui tööalast edu. Nende kindlaks tegemiseks kasutavad psühholoogid tavapäraselt põhjalikke küsimustikke, kuid neuroteaduse areng lubab üha rohkem hinnata seda, mis ajus toimub...

    iseloom

  • Mis mõte on seksil?

    Suguline paljunemine on keeruline ja tülikas, kuid looduses on see laialt levinud pidevalt uusi nakatamisvõimalusi otsivate parasiitide pärast...

    armastus

  • Asjad sinu kodus, mida naised armastavad

    (Olenmees.ee - veebiportal meestele) Kui oled naise endale külla kutsunud, siis võib see olla koht, kus sa tõeliselt muljet avaldada saad.....

    mees_müüdid

ILUNIPID, MEIKIMINE

Ideaalsed rinnad – kõik on sinu teha!

Rinnahooldus sisaldab palju komponente: massaaž, kosmeetika kasutamine, kontrastsed protseduurid, harjutused...

Loe edasi »
Sul on probleemne nahk? 10 nippi, mis aitavad saada sellest probleemist üle.

1. Ära kasuta jumestuskreemi või siis ainult äärmisel juhul, sest see ummistab poore – asenda jumestuskreem heleda peitepulgaga.  

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 1256 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Mis värvi ripsmetušši valida?

Ripsmetuši ostmisel mõtleme harva, mis värvi valid

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Rasvaste juuste hooldus

Rasvased juuksed tuleb pesta iga päev. I

Loe edasi »

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun