Kirss.Net

Thursday, 28 April 2011 13:03

5 kõige tobedamat põhjust lahkuminekuks

Öelda teineteisele igaveseks hüvasti pole kuigi keeruline. Kuid enne suhte lõpetamist, millele kulutasite mõlemad nii palju aega, emotsioone ja jõudu, tasub kindlasti veel kord hoolikalt mõelda ning analüüsida lahkumineku põhjust. 

Reeglina peaksid sa intuitiivselt tajuma hetke, kui suhe on ennast ammendanud. Kuid mõnikord võib intuitsioon meid petta. See juhtub tavaliselt juhul, kui püüad suhet mõistusega analüüsida ega usalda oma südant. Kontrollides iga oma sammu, võid kokkuvõttes teha valed järeldused. 

Kuidas saada teada, et oled otsustanud lahkumineku kasuks liiga kiiresti? Toome välja 5 kõige halvemat lahkumineku põhjust! 

lahkuminek  

pilt: freedigitalphotos.net   

Põhjus nr 1: olete tülli läinud. 

Tülid ja konfliktid on suhtes vältimatud. Nad on vajalikud esiteks selleks, et teineteise temperamenti ning konfliktide lahendamise oskust paremini tundma õppida. Teiseks saate tülitsedes teineteisele rääkida kõigest, mis ei meeldi, ning püüda ennast pärast parandada. Kuid konflikt ei tohi mingil juhul olla lahkumineku põhjuseks, vaid pigem vastupidi – tegemist on hea võimalusega teineteisele läheneda.   

Põhjus nr 2: sinu partnerile meeldivad ka teised naised... 

See, et oled mehe südame endale võitnud, ei tähenda sugugi, et ta on nüüd pimedaks läinud. Jah, ta armastab sind, kuid peale sinu on siin maailmas ka palju teisi füüsiliselt atraktiivseid õrnema sugupoole esindajaid. Kuid pea meeles seda, et kui ta sind näeb, on tal see teine naine, keda ta vaatas, juba ammu meelest pühitud. Sa ju vaatad ka vahel teisi mehi, kuid mitte selleks, et oma partnerile asendaja leida, vaid lihtsalt meelelahutuseks. Suhtu sellesse huumoriga – nii läheb teie armastus üksnes tugevamaks. 

Põhjus nr 3: teil pole teineteise jaoks aega. 

Jah, sa oled tõesti väga tähtis ja asendamatu inimene. Sinust sõltub terve aruande, projekti või firma tulevik. Kuid ka asendamatud inimesed leiavad isikliku elu jaoks aega: kosmonautidel on olemas partnerid, enamik teadlasi ja arste on abielus, isegi presidentidel on olemas abikaasad. Sa tegeled väga olulise asjaga ning karjäär vajab kahtlemata sinu aega ning jõudu, kuid ta ei ole partnerist lahkuminekut väärt – armastuse puhul on siiski tegemist ühe suurima naudinguallikaga. 

Põhjus nr 4: sa ei usu armastusse. 

Halbu mälestusi ja negatiivseid kogemusi on kõigil küllalt, sest me oleme lõppude lõpuks elusad inimesed ja teeme vahel vigu. Kuid see fakt, et oled minevikus üle elanud õnnetu armastuse, ei tähenda, et armastust pole olemas. Mineviku halb kogemus on sind üksnes targemaks teinud ning nüüd saad uues suhtes oma tarkust kasutada. 

Põhjus nr 5: sa ei ole alati õnnelik. 

Armastuse puhul on tegemist puhta õnnega, kuid suhtel on palju teisigi eesmärke peale partnerite õnnelikuks tegemise. Suhe on justkui töö, mis vajab sinu aega ja pingutusi. Mõnikord toob suhe vaid valu ja pettumust, kuid mõnikord ka õnne. Suhe vajab mõlema partneri ööpäevaringset tööd ja kui te mõlemad ei näe selle nimel vaeva, siis ta ei toogi teile õnne. Sellisel juhul ei pea kiirustama lahkuminekuga, vaid tuleb muuta oma suhtumist armastusse ja kooselusse.

 

Read 11257 times

Related items

  • Perekond
    PEREKOND on üliproduktiivse prantsuse režissööri, produtsendi ja stsenaristi Luc Bessoni („Viies element”, „Léon”, "Nikita", "„Röövitud”, „Riskikuller” jpm) tempokas süsimust märulikomöödia, mille peaosades mängivad Robert De Niro, Michelle Pfeiffer ja Tommy Lee Jones.... Kinodes alates: 20.09.2013

    film

  • Mis mõte on seksil?

    Suguline paljunemine on keeruline ja tülikas, kuid looduses on see laialt levinud pidevalt uusi nakatamisvõimalusi otsivate parasiitide pärast...

    armastus

  • Pelgupaik
     PELGUPAIK on Nicholas Sparksi ("Päevaraamat", "Kiri pudelis", "Ööd Rodanthe'is") samanimelisel menuromaanil põhinev romantiline põnevik, mille on lavastanud Lasse Hallström («Šokolaad», «Siidrimaja seadused»).... Kinodes alates: 1.03.2013

    film

ILUNIPID, MEIKIMINE

Missugused kulmud on moes?

  VASTUS ON LIHTNE JA LÜHIKE: Pikad, paksud ja konkreetsed!  

Loe edasi »
NINA KORRIGEERIMINE - üks raskemaid, kuid populaarsemaid operatsioone

Nina võidakse opereerida nii esteetilisel kui ka funktsionaalsel eesmärgil. Oma nina lasevad opereerida nii naised kui mehed, keda häirib nende nina v

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 190 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

KOSMEETIKAVAHEND OTSAS?

Mingi kosmeetikavahend on otsas, seda on aga otsek

Loe edasi »
Silmameigi tegemine

Silmameigi tegemist tuleb alustada korralikust alu

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun