Kirss.Net

Tuesday, 03 May 2011 15:20

Seitse põhjust öelda mehele kõik, mida arvad

 Mõnikord käitub kallim nii, et ei oska arvatagi, kuidas tema käitumisele reageerida: kas naerda või solvuda... 

suhe 

pilt: freedigitalphotos.net  

 

Meeldiv üllatus?

 

Sinu kangelane otsustas sulle makarone valmistada? Suurepärane! Tõsi küll, köök näeb pärast tema üllatust nii, justkui oleks seal makaronipomm plahvatanud. Laud, põrand ja isegi seinad on rasvaplekkides, igal pool on mustad nõud – 4 taldrikut, 8 kaussi, 10 lusikat. Kuid mees on ju veendunud, et kuna õhtusöögi valmistas tema, pead sina koristama. Ära solvu! Aga ütle talle, et sellised „meeldivad üllatused“ ei too sulle kuigi palju rõõmu.

 

Tähtis teema

 

Kas oled järgmise olukorraga tuttav? Lähed kuhugi mehega ning ta peatub äkitselt, et rääkida sulle millestki tähtsast, mis pole tegelikult kuigi oluline. Sa küll ütled talle, et ei tasu keset teed seista, võib ka teel rääkida, kuid see ei aita... Rahune maha! Enamik mehi pole lihtsalt võimelised tegema kaks asjaga korraga.

 

Justkui imekombel...

 

Mustad sokid ja särgid – kas sinugi kallim viskab need kõik vannitoa põrandale? Ilmselt ta arvab, et mustad riided leiavad ise tee pesumasina juurde. Ära vaiki! Sa ei ole talle ema ja kui ta ei ole nõus järgima lihtsaid reegleid ning sind veidikene abistama, siis püüa lihtsalt tema asju ignoreerida. Kui tal pole ühel hetkel sahtlist puhtaid sokke võtta, hakkab enda järel ise koristama.

 

Tema jutud on palju tähtsamad

 

Ise räägib ta tundide kaupa, arutades oma „ülitähtsaid“ asju. Aga kui sina räägid sõbrannaga kauem kui 10 minutit, hakkab ta juba mölisema... Ära solvu! See pole küll õiglane, aga pole midagi parata. Enamik mehi ongi veendunud, et lobisemine on omane üksnes naistele.

 

Kas haige või...

 

Mees ja tema tervis on maailma üks suurimaid saladusi. Isegi tõsiste haiguste puhul ei nõustu mees arsti juurde minema, samas kui kõige tavalisem nohu paneb ta oigama ning on üldse suurim tragöödia. Tal ei ole ju tavaline külmetus, vaid tõsine haigus. Tähelepanu! Sa võid muiata ning jätta tema kaebused tähelepanuta. Aga kui sa näed, et tegu on tõsise tervisehäirega, pead sundima ta arsti juurde pöörduma.

 

Asjatundja nõuanne

 

Kunagi koolis mängis ta jalgpalli ning sellest ajast saadik peab ennast spordi asjatundjaks. Vaadates telekat, kritiseerib ta pidevalt mängijate rumalust ja karjub valjusti, kuidas tegelikult tegema peab.... Las ta karjub :). See vähendab ju stressi ning sul endal on täitsa lõbus teda jälgida.

 

Tõeline uurijahing

 

Sul tekkis elementaarne küsimus, kuidas panna Töölauale uus kaust? Ära mingil juhul küsi mehelt abi! Sul pole mingit šanssi saada lühikest ja konkreetset vastust, selle asemel pead ära kuulama terve rea mõisteid, millest pole mingit kasu. Palud tal uuendada viirusetõrjet? See lõpeb tõenäoliselt täieliku arvuti upgrade’ga. Jube! Aga lase tal tegutseda! Mehi huvitab tehnika. Ära sega ja lase tal lõbutseda.

 

Read 9816 times

Related items

  • E-kaart, e-kaardid, ekaart tähtpäevaks - Armastus, Igatsus, Õnn - Saada sõbrale e-kaart

    E-kaart on lihtsaim ning kiireim viis valmistada kellelegi rõõmu! Saada sõbrale  e-kaart 

    Armastuse e-kaardid

  • Perekond
    PEREKOND on üliproduktiivse prantsuse režissööri, produtsendi ja stsenaristi Luc Bessoni („Viies element”, „Léon”, "Nikita", "„Röövitud”, „Riskikuller” jpm) tempokas süsimust märulikomöödia, mille peaosades mängivad Robert De Niro, Michelle Pfeiffer ja Tommy Lee Jones.... Kinodes alates: 20.09.2013

    film

  • Mis mõte on seksil?

    Suguline paljunemine on keeruline ja tülikas, kuid looduses on see laialt levinud pidevalt uusi nakatamisvõimalusi otsivate parasiitide pärast...

    armastus

ILUNIPID, MEIKIMINE

Mis värvi ripsmetušši valida?

Ripsmetuši ostmisel mõtleme harva, mis värvi valida. Tavaliselt võtame klassikalise musta. Samas on ju praegu ripsmetuššide valik nii suur, õige värv

Loe edasi »
Õiget tooni lauvärv muudab sind kauniks! Kuidas seda leida?

Tänapäeva naine ei kujutaks oma elu ilma kosmeetikata ette. Õigesti valitud ripsmetušš, lauvärv ja huulepulk varjavad puudusi ning rõhutavad kõige ilu

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 318 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Vali kosmeetikavahendid vanuse järgi!

20-aastastel tütarlastel on huuled loomulikult roo

Loe edasi »
Vapustav LOOMULIK ILU. Kas meeldib?

Mis juhtub, kui kanda modelli näole korraga 365 ki

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Õhukeste juuste hooldus

Selleks sobib kõik, mis lisab juustele k

Loe edasi »

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun