Kirss.Net

Wednesday, 11 May 2011 07:50

Sinu seksuaalsuse salajane kood aitab leida ideaalset kaaslast

Psühholoogid on juba ammu tõestanud, et kooselu kujuneb seda õnnelikumaks ja tugevamaks, mida rohkem elukaaslased teineteisele sarnanevad. Loomulikult peetakse silmas mitte niivõrd välist sarnasust, vaid ühesugust seksuaalsuse indeksit. See tähendab, et partnerid peavad olema ühtemoodi ilusad või koledad.  

suhe  

pilt: freedigitalphotos.net  

Seksikuse indeksi valem on väga lihtne. Aluseks on nn baasseksuaalsus, milleks on 5 punkti. Nüüd mine peegli juurde, vaata ennast ja vasta ausalt järgmistele küsimustele. Vastuste alusel lahuta teatud arv punkte esialgsest 5 punktist. 

Kui oled üle- või alakaaluline, lahuta üks punkt maha. 

Nüüd hinda oma pikkust. Tänapäeva pikkusestandardiks on 170-190 cm meestele ja 160-180 cm naistele. Kui oled lühem või pikem, lahuta üks punkt maha. 

Seejärel uuri oma nägu. Kui sul on mõni silmatorkav pisidefekt(pigmentlaigud, ebaproportsionaalne nägu, vistrikuline näonahk), lahuta veel 1 punkt maha. Väiksemate puuduste korral(näiteks liiga väikesed silmad, suur nina või väikesed huuled) läheb indeks 0,5 punkti võrra väiksemaks. 

Järgmine indeksi parameeter on füüsiline tervis. Kui sul on rohkem kui 2 kroonilist haigust, lahuta üks punkt maha. 

Üks punkt lahutatakse ka vanuse eest – juhul kui oled vanem kui 45. 

Enda seksikuse indeks välja arvutatud? Nüüd võid asuda partneri hindamise kallale. Ideaalsel juhul peaksid teie näitajad olema identsed: kui sinul on 3 punkti, siis samapalju ka partneril. See, kuidas sa kaotasid need 2 punkti, ei oma tähtsust. Oletame, et need kaks punkti läksid sul tervise ja kaalu pärast maha, mehel aga vanuse ja pikkuse tõttu. Kuid loeb ainult see, kas teie seksikuse indeksid on samad või peaaegu samad.

 

Ühtlasi on tugeva suhte ülesehitamiseks oluline pöörata tähelepanu ka partnerite kehaehitusele. On ju loomulik eeldada, et 180 cm pikkusel ja 40. jalasuurusega naisel on ka suuremad organid kui keskmise kasvuga õrnema sugupoole esindajal. Süda, maks, kopsus, luud – need kõik peavad lihtsalt suuremad olema, et varustada suuremat keha eluks vajalike ainetega. Siit tuleneb ka loogiline järeldus, et ka suguorganid on pikematel inimestel suuremad – see käib nii naiste kui ka meeste kohta. Seega ei sobi lühike mees ja pikk naine (ning vastupidi) seksuaalselt kokku. 

Enda ja partneri seksuaalset kokkusobivust füsioloogiliste parameetrite põhjal on samuti lihtne välja arvutada. Sageli öeldakse, et suurema kinganumbriga mehed on ka paremad armukesed. Tundub võimatu, kuid selles on olemas oma terake tõtt. Seksuoloogid väidavad, et inimese seksuaalset temperamenti on võimalik määrata tema jalgade mõõtmise teel. Tõsi küll, jalalaba suurus ei määra seejuures midagi. 

seksikusSeksuaalsuse mõõtmine toimub järgmiselt: puusal on olemas selline koht, kus reieluu kinnitub vaagnavöötme juurde. Seal on inimesel olemas väike kühm. Mõõda jala pikkus sellest kühmust kuni jalalabani. Jaga oma pikkus saadud arvuga. Tulemuseks saad kahest veidi väiksema arvu.

 

Saadud arv räägibki sinu seksuaalsest kehaehitusest ning selle seos inimese seksuaalse temperamendiga on teaduslikult tõestatud. Indeks 1,99-2 räägib mehe tugevast seksuaalsest temperamendist, voodis veidi tagasihoidlikumad on indeksi 1,92-1,98 omanikud ja mehi, kellel indeks on 1,85-1,91, ei peeta üldiselt headeks armukesteks. Naiste jaoks on näitajad järgmised: naised indeksiga 2,01-2,05 on voodis kõige kirglikumad, 1,97-2 on keskmise seksuaalse temperamendiga ja indeks 1,88-1,96 annab märku väiksemast naise seksivajadusest ja tagasihoidlikumast kirglikkusest.

 

Ideaalsel juhul peaksid mõlemad partnerite indeksid olema enam-vähem võrdsed.

 

Read 8363 times

Related items

  • E-kaart, e-kaardid, ekaart tähtpäevaks - Armastus, Igatsus, Õnn - Saada sõbrale e-kaart

    E-kaart on lihtsaim ning kiireim viis valmistada kellelegi rõõmu! Saada sõbrale  e-kaart 

    Armastuse e-kaardid

  • Mis mõte on seksil?

    Suguline paljunemine on keeruline ja tülikas, kuid looduses on see laialt levinud pidevalt uusi nakatamisvõimalusi otsivate parasiitide pärast...

    armastus

  • Pelgupaik
     PELGUPAIK on Nicholas Sparksi ("Päevaraamat", "Kiri pudelis", "Ööd Rodanthe'is") samanimelisel menuromaanil põhinev romantiline põnevik, mille on lavastanud Lasse Hallström («Šokolaad», «Siidrimaja seadused»).... Kinodes alates: 1.03.2013

    film

ILUNIPID, MEIKIMINE

Mis vanuses naised on kõige ilusamad?

Aastatega muutub iga naise välimus – isegi vaatamata tema pingutustele säilitada 18-aastase tüdruku keha ja näonahk. 

Loe edasi »
Mul on väikesed rinnad...

„Olen 18-aastane, kuid rinnad siiamaani nagu teismelisel plikal... Olen palju ära proovinud, kuid miski ei aita, ka plastiline kirurgia ei ole minu ja

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 130 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Mul on väikesed rinnad...

„Olen 18-aastane, kuid rinnad siiamaani nagu teism

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun