Print this page
Tuesday, 28 June 2011 11:48

LÕKS truudusetutele meestele

Naised saavad nüüd ennast paremini kaitsta seelikuküttide või abielus meeste eest, kes otsivad endale lühikeseks ajaks armukest. Saksamaal loodi uus veebileht, mille abil panevad sakslannad kokku „üleaisalööjate ja naisteküttide“ andmebaasi.  

armuke

pilt: dreamstime.com 

 

Veebilehe omanik, 40-aastane Linda Tabea-Vehlen on üksikema Saksamaalt, kes on ise kokku puutunud sellega, et paljud mehed ja eriti tutvumisportaalide külastajad vaikivad oma abielustaatusest või on korraga suhtes mitme naisega.

Et kaitsta naisi võimaliku pettumuse eest, mõtleski Linda välja veebisüsteemi wen-datet-er-noch.de(Kellega veel on ta suhtes?). Süsteemi tööpõhimõte on äärmiselt lihtne: veebilehel saavad registreeruda vaid naised, sest meestele on ligipääs keelatud. Pärast registreerumist saab naine kasutada otsingut veebilehe andmebaasis olevate profiilide seas(meeste profiile lisavad samuti süsteemi kasutajad), sisestades erinevad talle mehest teadaolevad andmed.

Kui otsing annab tulemusi, saab naine seejärel uurida mehe profiili ja kommentaare, mida teised naised temast kirjutavad ning vajaduse korral küsida profiili looja käest lisainformatsiooni – näiteks veendumaks, et tegemist on seesama mehega. Süsteemi kasutamise teenustasu on 15 EUR kuus.

Linda on kindel, et veebilehe tegevus ei ole seadustega vastuolus, kuna infole on ligipääs vaid registreeritud kasutajatel.

 

Mida arvad, kas Eestis oleks taoline veebileht aktuaalne?

 

Read 10158 times

Related items

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun