Print this page
Tuesday, 05 July 2011 18:36

Õpi tundma naistepesu salajast keelt!

Toob esile seksuaalsust ja kütab üles mehe kujutlusvõime – naistepesul on palju ülesandeid peale tema praktilise otstarve. Lisaks paljastab naistepesu mõningaid naise saladusi. 

Iga naise riidekapis leidub palju pesumudeleid igaks elujuhtumiks ning ka naistepesu moes on oma trendid. Samas ei ole aluspesu moetrendide järgimine niivõrd levinud nagu riidemoes. Seepärast peegeldabki naistepesu valik eriti hästi selle omaniku iseloomu. Kui sul ei ole mingeid erilisi eelistusi ning meeldivad korraga 2 või 3 varianti, siis loe hoolikalt läbi iga mudeli kirjeldus. Tõenäoliselt leiad igas iseloomustuses midagi huvitavat enda kohta.  

naistepesu  

Pitspesu  

Pole mingeid kahtlusi, et õrnema sugupoole esindaja, kes eelistab pitspesu, on ehtne naine: õrn, hoolitsev, tõeline kodukolde hoidja. Ta võib olla vahel liiga kergemeelne, kuid tema kergemeelsuses peitubki võlu. Sellisest naisest ei saa kunagi feminist, kuna ta on kindel, et naistel ja meestel on Maal erinev ülesanne. See aga tähendab, et talle ei meeldi mehelikud naised ega naiselikud mehed. Ühtlaselt on pitspesu kandev naine harilikult konservatiivne, kuid see ei takista tal ka aeg-ajalt romantiline olemast.  Meestelt ootab ta kingituseks lilli ja kalleid ehteid. 

naistepesu   
Õmblusteta pesu 

Naine, kellele meeldib õmblusteta pesu, eelistab sellist pesumudelit ühel lihtsalt põhjusel: ta tahab täiuslik välja näha. Ta hindab kõrgelt välimust ja omapärasust. Ta ei hakka iialgi järgima moetrendi, mis talle ei sobi. Selline naine on uudishimulik ja intellektuaalne, ta mõtleb konstruktiivselt ja tal on hea loogika. Talle meeldib ekstreemne sport ja ta ei veedaks iialgi puhkust lihtsalt rannas päevitades. 

naistepesu    

Korrigeeriv pesu 

Korrigeerivat pesu eelistav naine taotleb täiuslikkust nii endalt kui ka ümbritsevatelt. Perfektsionism jälitab teda igal pool – alustades argipäeva pisiasjadest ja lõpetades elukaaslase valikuga. Kuid see esmapilgul ohutu soov ei lase tal sageli elust piisaval määral rõõmu tunda, kuna alati leidub mõni pisiasi, mis viib endast välja ja rikub tuju. Pealegi soovib selline naine alati teada, mida temast ümbritsevad arvavad. 

naistepesu    

„Laheda mustriga“ aluspesu 

Puuviljad, loomad või lilled – tõenäoline, et naine, kes kannab täiskasvanuna sellist veidi lapsikut aluspesu, pidi lapsepõlves tegema kõike endast olenevat, et lihtsustada oma vanemate elu ja võtma vastu täiskasvanulikke otsuseid. Ainult suurepärased hinded ema rõõmustamiseks, abistamine kodutöödega, täielik allumine isa käskudele – selliselt võib iseloomustada tema lapsepõlve. Sellise naise tugevaks küljeks on kreatiivsus, mida ta kasutab edukalt oma töös. 

naistepesu    

Puuvillane(ühevärviline) aluspesu 

Emotsionaalsed ja õiglased – sellised on mugava ja praktilise puuvillase aluspesu kandjad. Neile meeldib uurida oma tundeid ja siseelu, eneseanalüüs on sellise naise lemmiktegevus. Samas ei ole loogiline mõttekäik puuvillast pesu eelistava naise tugev külg: ta võib rääkida avameelselt sõbrale tema halbadest külgedest ning seejärel muretseda, äkki on ta sõpra solvanud. Selliseid naisi iseloomustab nii praktilisus kui ka sentimentaalsus. Neile meeldivad koduloomad ja ebaharilikud hobid. 

 

naistepesu    

Seksika mustriga aluspesu 

Sellise naise jaoks on aluspesu üks tähtsamaid eneseväljendamise viise, mida ta kasutab üsna sageli suhtluses vastassugupoolega. Talle meeldib spontaansus ja kallima üllatuskingitused. Kui aluspesu on tiigri-leopardi mustriga, teab naine kindlalt, mida ta tahab elus saavutada. Seksis on tema jaks peamiseks eesmärgiks nauding ja mees vahend naudingu saamiseks. Ta hoolitseb oma välimuse eest, kuid peamist rõhku paneb siiski mitte hoolitsetusele, vaid seksikusele, kasutades rohkem dekoratiivset kosmeetikat. Kuid eduka ja enesekindla naise maski all on peidus kergesti haavatav tütarlaps, kes vajab enda kõrvale hoolitsevat ja õrna meest. 

naistepesu    

Spordipesu 

Naised, kes eelistavad spordipesu, on reeglina väga aktiivsed ning oskavad oma eesmärke saavutada. Neil ei ole kalduvust süveneda pisidetailidesse, sest nende meelest on kõige tähtsam üldpilt. Sellisel naisel on väga kitsas sõprade ring, keda ta on alati valmis abistama ja hindab väga kõrgelt. Ka elukaaslase valikusse suhtuvad nad erilise hoolega, lastes endale ligi vaid nende kõrgetele nõudmistele vastavad kandidaadid.

 

Pildid: 3suisses.ee; elegante.ee; otto.ee 

 

Read 23515 times

Related items

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun