Kirss.Net

Print this page
Monday, 15 August 2011 17:13

Kuidas mehest kõik teada saada tema Facebooki pildi järgi?

 Selle järgi, milline pilt seisab mehe Facebooki lehel, on võimalik nii mõndagi tema iseloomu kohta öelda... 

mehed Kunstlik foto

 

Kui hästi valitud rakurss! Ja nii professionaalne valgustus... Pildi kommentaarides küsib nii mõnigi, milline fotograaf on selle pildi teinud. Võimalik, et see mees on ise professionaalne fotokunstnik või on selleks üks tema sõpradest. Kõige tõenäolisem on aga see, et ta lihtsalt tahab romantiliste naiste tähelepanu köita. Sellise foto all on sageli peidus tõeline perfektsionist, täiuslikkuse tagaajaja. Ta hindab kõrgelt kvaliteetset toitu ning riideid. Naiste suhtes on ta hooliv ning siiras, kuid sellist meest on väga raske vallutada.

 

mehed Enesekindel hoopleja

 

Ta poseerib kui enesekindel modell, valides sageli ebaharilikud või naljakad rakurssid. Püüab rõhutada oma suuri lihaseid või siis tundlikke huuli. Ta on pildi tähtsaim osa ega vali pildistamiseks mingeid kunstlikke kohti. Sageli teeb ta endast ise pilte kas vannis või ühiskäimlas, muretsemata esteetika pärast. Lõppude lõpuks tekib paljudel küsimus, kas ta teeb seda suure enesearmastuse või lootusetu üksinduse pärast? Esimene on palju tõenäolisem – ta otsib naist, kes hakkab teda jumaldama ning on võimeline taluma tema egoismi ja truudusetust.

 

mehed Naljakad joonised

 

Joonised ei pea olema tegelikult ilmtingimata naljakad, aga siiski kindlasti joonised või multikategelased. Tema profiilipildiks võib olla ükskõik milline kunstiteos – alustades ämblikmehest ja lõpetades staaride karikatuuridega.Tegemist on idealistiga. Ta on mitmekülgne ja huvitav inimene, kelle hobide ajalugu on võimalik Facebooki piltide alusel järgida. Tõsi küll, tal ei pruugi jääda naise jaoks piisavalt aega, sest enamik aega läheb tal oma harrastuste ning facebooki piltide otsimise peale. See-eest on ta romantiline ja abivalmis.

 

mehed Alati liikumises

 

Kas näed seda pisikest snowboardiga siluetti suure mäe taustal? Saa tuttavaks – see on sinu potentsiaalne prints. Reeglina paneb ta üles spordi- või transporditeemalisi fotosid. Ta on alati liikumas, seetõttu on peaaegu võimatu tema välimusest aimu saada. See-eest ei hakka temaga igav, kuigi tal võib esineda äkilisi tujumuutusi. Sageli on ta truudusetu, sest uus atraktiivne naine pühib endise armsama kiiresti mälust. Aga kui sinagi harrastad sporti, võite üles ehitada tugeva ja pikaajalise suhte.

 

mehed Mina sõbraga

 

Sellise mehe puhul on sul alati olemas suurepärane võimalus vaadata nii tema enda kui ka tema parima sõbra pilte. Vaata, kui imeline tugeva mehesõpruse näide: isegi sotsiaalvõrkudes koos! Aga kas ta ei püüa hoopis väita, et tal ei ole peale sõprust midagi vaja? Kas oled valmis selleks, et isegi olles armunud, hindab ta siiski kõige rohkem sõprust. Tähelepanu, ta on soolise võrdõiguslikkuse vastane: ta tahab naiselt seksi, armastust ning soojust, kuid ei ole valmis midagi vastu andma. Oma elus jätab ta õrnema sugupoole esindajatele vägagi tähtsusetu rolli.

 

mehed Pidu alatiseks

 

Tema pilt on justkui võetud mingi ööklubi reklaamist. Fotol on olemas nii päikeseprillid, alkohol kui ka paar kena blondiini. Sellise inimese kõrval võid unustada romantikas ja mõnusad koosveedetud õhtud. Valmista ette napid riided ja peitepulk, et varjata kuidagi hommikust väsimust. Ta on igavene pidutseja ega kavatse naise pärast oma elustiili muuta. Ta väärtustab kõige rohkem optimismi, sest teistmoodi elamist ei kujuta ta lihtsalt ette. Laisa iseloomu tõttu ei meeldi tal eriti töötada, kuid see-eest oskab ta õigel ajal ülemuse käest palgakõrgendust küsida, nii et rahapuudust tal ette ei tule.

 

mehed Kehaosad esiplaanis

 

Mees, kes toob esile oma ilusat keha või kehaosi, on väga püüdlik ja kannatlik, sest ka oma keha kallal töötamine pole nõrkade inimeste jaoks. Ta käib jõusaalis vähemalt 3 korda nädalas ning loomulikult on tal nii mõndagi teistele näidata. Kui sind köidavad nii tema pühendumus kui ka seksuaalsus, siis on ta just sinu jaoks loodud. Tõsi küll, sõna süsivesikud ja šokolaad pead tema juures ära unustama. Ära imesta sellegi üle, kui ta hakkab tundide kaupa oma peegelpilti imetlema või sinu ebatäiuslikku figuuri kritiseerima. 

pildid: freedigitalphotos.net, dreamstime.com

 

 

Read 13941 times

Related items

  • Laste Salong OÜ - Laste sünnipäevad ja meeldejäävad elamused

     

    Laste Salong OÜ - lastepeoruumid

    Telefon:

    58148008

    Aadress:

    Luise tn 22, Tallinn 

    Lisainfo:

    www.lastesalong.eu

    This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  • Mis mõte on seksil?

    Suguline paljunemine on keeruline ja tülikas, kuid looduses on see laialt levinud pidevalt uusi nakatamisvõimalusi otsivate parasiitide pärast...

    armastus

  • Millist infot annad enda kohta, vajutades Facebookis “meeldib”?

    Suhtlusvõrgustikus Facebook jagavad kasutajad enda kohta väga palju informatsiooni pelgalt selle kaudu, mida nad peavad meeldivaks....

    silmad

ILUNIPID, MEIKIMINE

Ideaalse naise portree - kas sinu omaga sarnane?

Suitsetamine, joomine, ebatervislik toitumine, kollane naeratus ning tuhmid juuksed: ükski neist omadustest pole naise jaoks enam moes.  

Loe edasi »
Põsepuna ABC

Kui jutt käib põsepunast, siis jagunevad naised kahte kategoorilisse rühma: nendeks, kes ei kujuta oma elu ilma põsepunata, ja nendeks, kes seda üldse

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 122 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Mul on väikesed rinnad...

„Olen 18-aastane, kuid rinnad siiamaani nagu teism

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun