Print this page
Sunday, 13 November 2011 11:22

Saa teada, milline on mees voodis!

Saamaks teada, kui temperamentse armukesega on tegemist, pole ilmtingimata tarvis mehega ööd veeta. 90 % juhtudel piisab mehe käitumise jälgimisest ning analüüsist. Pane tähele, et seejuures on tegemist palju efektiivsema meetodiga kui on näiteks mehe jalasuuruse või ninakuju hindamine. Viimase kohta saab öelda, et taolised näitajad nagu jalasuurus valetavad üsna sageli ega anna reaalset ettekujutust peenise suurusest erektsiooni seisundis. Seda eelkõige põhjusel, et suure peenise muudab erektsioon vaid 2/3 võrra pikemaks, samas kui väike suguti võib suureneda koguni 2,5 korda.

 

seks  

Võimalik, et sind ootab pettumus, kui... 

Ta räägib liiga palju(eriti seksist) 

Harjumus muuta vestlust monoloogiks, pööramata absoluutselt tähelepanu kaasvestlejale ning rääkides pidevalt vahele, võib anda aimu sellest, et ka voodis on mees üsnagi egoistlik. Teisiti öeldes tegeleb ta voodis eneseimetlemisega. Selline enesearmastaja on täiesti kindel, et naine peab saama orgasmi üksnes tema voodis viibimisest ega viitsi vastassoo esindaja naudingu pärast pingutada. 

Rahaahne mees 

Selgelt tähelepandav füüsiline ja hingeline ebamugavus, mis tekib mehel juhul, kui ta peab millegi eest raha maksma, on üks suur miinuseks mehe seksuaalsete oskuste puhul. Tuleta meelde kas või selle, kui sageli rõhutavad psühholoogid paralleele raha kulutamise ja orgasmi vahel. Kahjuks jäävad ihned inimesed ka voodis ihneks ja naisele jääb üle üksnes orgasmi teesklemine. 

Tal ei ole eriti head lauakombed 

Kui mees sööb nii, justkui osaleb mõttetus hamburgerite söömise võistluses – kiiresti, lohakalt ega järgi etiketireegleid, siis on see vihje faktile, et ta kiirustab ka voodis liiga palju ega pea õrnust kuigi tähtsaks. Selline kiirustaja saab hakkama 2 minutiga ja sinu orgasmist ei tasu siinkohal rääkidagi.

Ta suudleb viletsalt 

„Halvasti suudlemine“ tähendab antud juhul mitte suudlemise tehnikat(kuigi seegi on tähtis), vaid seda, milliseid tundeid sinus tema suudlused tekitavad. Kui tunned suudluse ajal ebamugavust ega naudi seda, siis ära looda seksuaalsele kokkusobivusele. Ta võib olla igatepidi lahe mees, aga kui te ei sobi kokku isegi suudlemises, siis ei õnnestu teil ka seksis teineteisele naudingut valmistada. 

Kui tal on kahtlane kõnnak 

Kui mees kõnnib justkui oleks tema jalad puust tehtud ega oska tantsida, siis ära oota temalt saavutusi seksuaalsfääris. Vähene kontroll oma keha üle viitab minimaalsele seksuaalsele naudingule. Mõtle ise – kui ta ei oska käsutada oma keha, kuidas saab ta olla hea armuke ja naise keha tundja? 

Võid oodata meeldivaid üllatusi, kui... 

  • ·         Sulle meeldib, kuidas mees lõhnab(meeldib nii parfüüm kui ka mehe keha loomulik lõhn peale dušši).
  • ·         Sulle meeldib tema hääl ja hääle kuulmisest hakkab sul pea ringi käima – mida ilumaks tema häält pead, seda kirglikumat seksi võid oodata.
  • ·         Tal on tugevad ja samal ajal paindlikud sõrmed.
  • ·         Ta on füüsiliselt arenenud, kuid ei veeda kogu vaba aega jõusaalis.
  • ·         Mees oskab teha ebaharilikke komplimente ning teeb seda rõõmuga.
  • ·         Ta vaatab sulle silmadesse, mitte rindadele.
  • ·         Kui ta võtab vastu otsuseid, mis puudutavad teid mõlemaid, siis ta peab alati nõu ka sinuga.
  • ·         Ta on tähelepanelik ja paneb tähele iga pisiasja.
  • ·         Te usaldate teineteist.

 

pildid: freedigitalphotos.net

Read 12864 times

Related items

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun