Print this page
Wednesday, 25 January 2012 08:12

TEST: Üks joonis räägib palju tema iseloomust

Kallid naised, minnes õhtul kohtumisele, mis kõige tõenäolisemalt lõpeb alles hommikul, huvitab Teid kindlasti, kuidas uus kavaler käitub intiimolukorras. Oleks piinlik küsida otse, aga võib läbi viia väikese testi, katsumuse. 

 

Andke temale paberileht ja viltpliiats ning käskige joonistada naine. Jälgige tähelepanelikult, kuidas ta seda teeb!

 

armastus 

pilt:dreamstime.com 

Millest ta oma joonistamist alustab

-Kui alustab peast ja lõpetab jalgadega, siis on tal intiimsfääris kõik OK. Ta ei üllata ebameeldivalt kõige otsustavamal hetkel, kõik läheb just nii, nagu tahtsite Teie. 

-Kui aga alustab jalgadest ja lõpetab peaga, siis istub Teie kõrval ebatavaline inimene. Olge tähelepanelik: võimalik, et teda piinab mälestus kannatustest, mida on põhjustanud õrnem sugupool. Üsna tõenäoline, et nüüd ta püüab naistele kätte maksta. 

-Ta joonistas kõik naise suguorganid hoolikalt välja, püüab viia selle osa pildist täiuslikkuseni? Huvi intiimsfääri vastu on nii tugev, et kasvab haiguseks üle. Võimalik, et Teie kallim on maniaakaalsete kalduvustega. See võib ka tema käitumises mitte avalduda, aga sellegipoolest püüdke teda paremini tundma õppida, enne kui asi jõuab otsustava hetkeni, nö pöördepunktini. 

Joonistamise aeg 

-Kui mees joonistab kiiresti, rutates, lohakate joontega, siis ärge oodake temalt mingit romantikat. Tema armastus on hoolimatu, pigem egoistiline. Ei tasu ka voodis oodata midagi erilist.   

-Kui tema aga joonistab hoolikalt, ruttamata, kaunistab naist detailide ja ehetega, olge kindel – ka voodis on ta samasugune. Ta pöörab palju tähelepanu õrnustele, mängides tulise armukese rolli. Aga liiga aeglane ta ei tohiks ka olla – flegmaatikud pole ennast kunagi voodis heast küljest näidanud. 

Read 8179 times

Related items

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun