Kirss.Net

Print this page
Friday, 30 March 2012 19:33

Kuidas aru saada, et naine valetab?

Olenmees.ee - veebiportal meestele, kus on palju artikleid meestele, kuid ka naised leiavad nii mõndagi huvitavat!

 

Kuigi tüüpiline olukord on, et naine kahtlustab meest valetamises, siis tegelikkuses valetavad naised täpselt samamoodi. Ükskõik, kas sa kohtad teda esimest korda, olete olnud mõnda aega paar või mitu aastat abielus – kui kahtlustad, et ta valetab, siis saab seda üldiselt silmade järgi kindlaks teha.

Järgnevad näited on tehtud naise perspektiivist, seega sina peaks neid peegelpildis mõtlema.



mees ja naine

pilt: freedigitalphotos.net

 

-Ta vaatab sulle otse silma
Otse vaatamist seostatakse üldiselt visuaalse mäletamisega, seega võib tõesti olla, et ta meenutab ja proovib su küsimusele tõest vastust anda. Muidugi ei saa ainult selle järgi otsustada, kuna vaatavad sulle valetades just teadlikult silma.



-Ta vaatab alla paremale
See suund on seotud kompimis-, maitsmis- või haistmismeelega – seega kui ta meenutab/ räägib kuidas midagi lõhnas või maitses , siis ei pea sa ilmselt valetamist kahtlustama.



-Ta vaatab alla ja vasakule
See suund viitab sisemisele dialoogile. Ehk teisisõnu, kui sina parajasti räägid ja tema vaatab alla ja vasakule, siis ta ei keskendu enam ainult sulle, vaid ütleb peas lauseid, millega sulle vastu vaielda.



-Ta vaatab üles ja paremale
See näitab, et konstrueerib ise mingit visuaalset pilti. Kui ta parajasti vastab sinu ksüimusele, kuidas ta ennast tulevikus näeb, siis ei ole sellises silmade asendis midagi halba. Aga kui sa peaksid küsima näiteks eilse õhtu kohta, siis paremale ja üles vaatamine tähendab üldjuhul seda, et täit tõtt ta kindlasti ei räägi.



-Ta vaatab üles ja vasakule
Üles ja vasakule vaatamine viitab mingi visuaalse mälestuse otsimisele, seega võib üldiselt uskuda, et sellise asendiga silmad räägivad tõtt.



-Ta vaatab paremale
Paremale vaatavad naised üldiselt siis kui nad midagi kuuldavat välja mõtlevad. Seega kui ta ütleb sulle, et kuulis üht või teist juttu, siis on suure tõenäosusega tegu valega.



-Ta vaatab vasakule
Kui ta räägib sama juttu, et on midagi kuulnud ja vaatab vasakule, siis ta räägib tõenäoliselt tõtt. Vasakule vaatamine viitab nimelt auditoorsele mälule.



Seega võid väga lihtsate võtete abil aru saada, kas sinu kaaslast tasub uskuda või mitte. Muidugi ei saa seda võtta üks-ühele, alati tulevad mängu ka žestid, kehakeel jne.

 

link: http://olenmees.ee/kuidas-aru-saada-et-naine-valetab

VEEL ROHKEM HUVITAVAT MEESTEST SAAD LUGEDA SIIT>>>> www.olenmees.ee

 

 

Read 7695 times

Related items

  • Perekond
    PEREKOND on üliproduktiivse prantsuse režissööri, produtsendi ja stsenaristi Luc Bessoni („Viies element”, „Léon”, "Nikita", "„Röövitud”, „Riskikuller” jpm) tempokas süsimust märulikomöödia, mille peaosades mängivad Robert De Niro, Michelle Pfeiffer ja Tommy Lee Jones.... Kinodes alates: 20.09.2013

    film

  • Kus elab iseloom?

    Isiksuseomadused mõjutavad nii eraelu kui tööalast edu. Nende kindlaks tegemiseks kasutavad psühholoogid tavapäraselt põhjalikke küsimustikke, kuid neuroteaduse areng lubab üha rohkem hinnata seda, mis ajus toimub...

    iseloom

  • Mis mõte on seksil?

    Suguline paljunemine on keeruline ja tülikas, kuid looduses on see laialt levinud pidevalt uusi nakatamisvõimalusi otsivate parasiitide pärast...

    armastus

ILUNIPID, MEIKIMINE

Õiget tooni lauvärv muudab sind kauniks! Kuidas seda leida?

Tänapäeva naine ei kujutaks oma elu ilma kosmeetikata ette. Õigesti valitud ripsmetušš, lauvärv ja huulepulk varjavad puudusi ning rõhutavad kõige ilu

Loe edasi »
Põsepuna ABC

Kui jutt käib põsepunast, siis jagunevad naised kahte kategoorilisse rühma: nendeks, kes ei kujuta oma elu ilma põsepunata, ja nendeks, kes seda üldse

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 181 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun