Kirss.Net

Wednesday, 10 October 2012 06:12

Asjad sinu kodus, mida naised armastavad

 

 

                                                      Olenmees.ee - veebiportal meestele, kus on palju artikleid meestele, kuid ka naised leiavad nii mõndagi huvitavat!

 

Kui oled naise endale külla kutsunud, siis võib see olla koht, kus sa tõeliselt muljet avaldada saad.

 

Ainuüksi korras kodust ei piisa, et talle head muljet – võiksid esile tuua või soetada asju, mis mitte ainult ei jää talle positiivselt meelde, vaid pakuvad teile ka kõneainet ning teevad suhtlemise kergemaks ja loomulikumaks.

 

  mees_müüdid

pilt: freedigitalphotos.net 

>>>Muusikainstrument

Kõik naised ei pruugi ilmtingimata muusikuid armastada (kuigi olgem ausad, enamus neist seda siiski teevad), aga muusikainstrument sinu kodus annab võimaluse ennast põnevast ja loovast küljest näidata. Kui sa ühtegi pilli ei mängi, siis pole muidugi mõtet endale moe pärast kitarri koju osta ja siis hiljem kohmakasse olukorda jääda, aga sellisel juhul võiksid hankida mõne eksootilise löökpilli vms, millega saab ilma suurema vaevata pisut häält teha. 

>>>Koduloom

See on lausa naiste tundmise abc – praktiliselt kõik neist reageerivad loomadele hästi. Kui sa pole koera- või kassipidaja, on võimalik endale kasvõi kuldkala hankida ning juba see iseloomustab sind kui hoolitsevat meest, kes suudab olla vastutustundlik. Muidugi ei maksa laskuda äärmusesse ja käituda oma suur koeravolaskiga nagu ema vastsündinud imikuga – sellisel juhul tunneb ta ennast ilmselt kõrvalejäetuna.

>>>Fotod

Fotod on taas suurpärane impulss vestluse alustamiseks. Kui sul on näiteks piltide seeria kohtadest, kus sa käinud oled, siis see mitte ainult ei anna alust huvitavateks jututeemadeks, vaid näitab sind ka kui maailma näinud mehena (eeldusel muidugi, et sa ei pane sellesse seeriasse ainult Egiptuses hotellibasseini ääres tehtud joomispilte). Samuti on hea, kui sul on pilte oma perekonnast või veel parem, endast väiksena. Need annavad alust lihtsateks, aga samas intiimseteks jutuajamisteks, mis võivad teie kohtamisele hoopis uue väärtuse anda.

>>>Vein

Kui sa kodus külalisi vastu võtad, siis on alati hea veidi veini omada. Lisaks sellele näevad veinihoidjad tavaliselt ka stiilsed välja. Muidugi on võimalus, et naine ütleb sulle, et eelistaks hoopis õlut (mida sul niikuinii ilmselt on), aga suurem osa neist peab veini pakkumist elegantsemaks (vahet siis pole, mida nad joovad). Sinna juurde ei tohi unustada avajat, mis ei pea küll olema väga eriline ja pilkupüüdev, aga siiski võimaldama sul pudelit avada nii, et ei jää mulje, nagu teeksid seda esimest korda.

>>>Raamatud

Raamatud räägivad inimeste kohta palju, aga siin pole mõeldud seda, et pead mingiks koduse lektüüri inspektsiooniks valmistuma. Pigem seda, et hangiksid mõne laheda ja/või intrigeeriva kohvilaua raamatu, mis tekitab temas huvi, annab alust jutuajamiseks ning annab sulle kui isiksusele tema silmis jälle ühe huvitava nurga juurde.

>>>Eriline kodumasin

Eelkõige siis söögi või joogi valmistamiseks mõeldud. Kui su köögis on ainult mikrolaineahi ja külmik, siis see ilmselgelt väga atraktiivselt ei mõju. Tavaliste köögimasinate puhul peaksid selleks, te nendega muljet avaldama, ka süüa tegema. Aga kui sul on näiteks eriline espresso-masin, jäätise-valmistaja või stiilne mahlapress, siis see mõjub huvitekitavalt ka puhtalt oma olemasoluga.

>><Mingi isetehtud asi

Isetehtud asjad mõjuvad hubasust ja kodutunnet tekitavalt ning annavad sulle võimaluse mõnda enda talenti näidata. Kui sul näitamiseks sobivad talendid puuduvad, siis annavad ise kokku möksitud pildid, väikesed skulptuurid vms võimaluse enda üle naerda. Igal juhul aitavad mõlemad kaasa mõnusa ja sundimatu õhkkonna loomisel.

 

link: http://olenmees.ee/asjad-sinu-kodus-mida-naised-armastavad//

VEEL ROHKEM HUVITAVAT MEESTEST SAAD LUGEDA SIIT>>>> www.olenmees.ee

 

 

Read 6766 times

Related items

  • Kus elab iseloom?

    Isiksuseomadused mõjutavad nii eraelu kui tööalast edu. Nende kindlaks tegemiseks kasutavad psühholoogid tavapäraselt põhjalikke küsimustikke, kuid neuroteaduse areng lubab üha rohkem hinnata seda, mis ajus toimub...

    iseloom

  • Mis mõte on seksil?

    Suguline paljunemine on keeruline ja tülikas, kuid looduses on see laialt levinud pidevalt uusi nakatamisvõimalusi otsivate parasiitide pärast...

    armastus

  • Pelgupaik
     PELGUPAIK on Nicholas Sparksi ("Päevaraamat", "Kiri pudelis", "Ööd Rodanthe'is") samanimelisel menuromaanil põhinev romantiline põnevik, mille on lavastanud Lasse Hallström («Šokolaad», «Siidrimaja seadused»).... Kinodes alates: 1.03.2013

    film

ILUNIPID, MEIKIMINE

Kui ripsmed langevad välja...

Kui sa märkasid, et su ripsmed langevad aktiivselt välja, siis mõtle läbi, äkki teed midagi valesti.  

Loe edasi »
Meiginipid koolilõpetajale: leia oma ideaalne kombinatsioon!

Jäänud on veel viimased eksamid ning siis saabubki koolilõpetamise aeg. Kindlasti oled juba endale kleidi muretsenud ning mõelnud soengu ja meigi tege

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 220 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Ilusate ripsmete saladused

Mis oleks ilusam, kui pikad kohevad ripsmed? Kuida

Loe edasi »
Nooruse eliksiir on leiutatud!

McMasteri ülikooli teadlased leiutasid nooruse eli

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun