Kirss.Net

Wednesday, 16 September 2009 15:09

Kuidas kaotada näljatunnet?

Rate this item
(1 Vote)

Võtke arvesse järgmisi nõuandeid. 

• Loobuge arusaamast, et oodet süüakse ainult lasteaias. Lõuna- ja õhtusöögi vaheline kerge eine on täiskasvanule sama vajalik kui lapsele. 

dieet 

 

• Kõigepealt sööge värskest aedviljast valmistatud salatit. See täidab kõhtu ja nii võite põhitoidu kogust vähendada.


• Kui olete juhtumisi ühe toidukorra vahele jätnud, sööge kõigepealt paar kildu šokolaadi, 1-2 kompvekki, viiluke torti, natuke moosi või jäätist ja asuge alles siis põhitoidu kallale. Magus küllastab verd kiiresti glükoosiga ja vähendab söögiisu. On teada, et küllastustunne ei teki kohe pärast tavalise toiduhulga söömist. Seda arvestades tõuske lauast siis, kui kõht pole veel päris täis.


• Kui te esimest signaali ei kuule, hakake sööma alati ühel ja samal ajal, kus te parajasti ei asuks(kodus, tööl või reisil), ja unustatud aisting pöördub tagasi. Ühtlasi märkate peagi, et suudate piirduda hoopis väiksema toidukogusega.


• Eelistage kiudaineterohket puu- ja köögivilja. Eriti kasulikud on ingver, kuivatatud aprikoosid, ploomid, vaarikad, põldmarjad, mustsõstar ja kirsid. Kui saate päevas vajaliku koguse(vähemalt 25 g) kiudainet, eritab seedetrakt söögiisu vähendavat hormooni. Kergesti omastatavatel rafineeritud toiduainetel see omadus puudub, seepärast soodustavad need liigsöömist.


Täiskõhutunde tekitavad tselluloosi mikrokristallid, mis paisudes täidavad magu ja võimaldavad meil süüa vähem. Peale selle imavad need ainevahetuse lõpp-produkte ja juhivad jääkained kehast välja. Kui panete toiduportsjonisse 5 tselluloositabletti või võtate 5 tabletti päevas enne sööki vähese vee, mahla või kefiiriga, väheneb söögiisu märgatavalt.


• Lisage oma toidusedelisse vetikaid. Need neelavad palju vett ja paisuvad maos, luues illusiooni, nagu oleksite ohtralt söönud. Ostke poest konserveeritud merekapsast või apteegist laminaariapulbrit. Võtke seda 2-3 korda päevas enne sööki veega 1 tl või puistake toidu sisse.


• Sisustage köök külmades toonides: roheline, sinine ja hall vähendavad söögiisu. Riputage laua kõrvale peegel: kui näete oma vormist väljas keha, sööte vähem.



pilt: sxc.hu

 

allikas: "Saleduse saladused", Kirjastus Sünnimaa, 2004  

 

Read 9907 times

Related items

ILUNIPID, MEIKIMINE

Mul on väikesed rinnad...

„Olen 18-aastane, kuid rinnad siiamaani nagu teismelisel plikal... Olen palju ära proovinud, kuid miski ei aita, ka plastiline kirurgia ei ole minu ja

Loe edasi »
Määra oma värvitüüp! Kas sa oled talve-, kevade-, suve- või sügisenaine?

Talve- ja suvenaine kasutab rohkem külmi värve, kevad ja sügis vastavalt sooje. Vaata, kes oled sina!

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 216 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

KOSMEETIKAVAHEND OTSAS?

Mingi kosmeetikavahend on otsas, seda on aga otsek

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun