Kirss.Net

Saturday, 06 March 2010 13:57

Kuidas langetada kaalu 2 korda kiiremini?

Rate this item
(0 votes)

Dietoloogid väidavad, et õigesti koostatud toitumismenüü aitab kiirendada kaalulangetamise protsessi. Tahad teada, milline toit teeb kiiresti saledaks?

 

kaal 

pilt: Carlos Porto|freedigitalphotos.net

 

 

Seekord uurisid teadlased munade mõju kaalule. Pikki aastaid on püsinud arusaam, et munad võivad mõjuda negatiivselt tervisele, kuid ameerika dietoloogid tõestasid vastupidist.

 

Spetsialistid näitasid, et igapäevane munade tarbimine kiirendab kaalu langetamist 65 % võrra. Tõsi küll, selline mõju on vaid munavalgetel.

 

Viidi läbi järgmine katse: üks rühm vabatahtlikke sõi hommikusöögiks kondiitritooteid, teine aga munavalgeid, kusjuures mõlema variandi kalorsus oli võrdne.

 

Eksperimendi lõpus võrreldi tulemusi: need, kes said hommikusöögiks munavalgeid, kaotasid 2 korda rohkem kaalu kui ülejäänud.

 

Read 9949 times

Related items

ILUNIPID, MEIKIMINE

Hoolda näonahka õigesti: igale nahatüübile oma nipid!

Esimeseks sammuks oma naha eest hoolitsemisel peaks olema nahatüübi määramine: alustagem kas või sellest, et kõik kreemid, näoveed ja –piimad muutuvad

Loe edasi »
Ideaalse naise portree - kas sinu omaga sarnane?

Suitsetamine, joomine, ebatervislik toitumine, kollane naeratus ning tuhmid juuksed: ükski neist omadustest pole naise jaoks enam moes.  

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 334 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

KOSMEETIKAVAHEND OTSAS?

Mingi kosmeetikavahend on otsas, seda on aga otsek

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun