Kirss.Net

Thursday, 03 June 2010 11:49

Mida süüa, et kaal langeks?

Rate this item
(2 votes)

Toome välja TOP 7 toodet, mis muudavad kaalulangetamise palju kiiremaks. Pange aga tähele, et antud nõuanded sobivad vaid tervetele inimestele. Krooniliste haiguste ja muude tervisehäirete korral tuleb konsulteerida arstiga.

 

dieet 

pilt: freedigitalphotos.net  

 

lõhe1. Lõhe kiirendab ainevahetust

 

Kilpnääre vajab igapäevaselt joodi, et toota vajalikku ainevahetushormooni. Joodi päevanorm sisaldub vaid ühes lõheportsjonis. Pealegi on lõhe rikas küllastumata omega 3 rasvhapete poolest, mis varustavad organismi energiaga ning tagavad hea tuju. Seepärast soovitatakse süüa kala vähemalt 2 korda nädalas.

 

mate2. Mate vähendab näljatunnet

 

Lõuna-Ameerika päritoluga jook vähendab isu ning stimuleerib seedimist. Temas sisalduv kofeiin kiirendab rasva põletamist. Valmistage hommikul üks suur teekann mate teed ning jooge päeva jooksul ning pool tassi enne iga toidukorda.

 

mandlid3. Mandlid säilitavad täiskõhutunde pikemaks ajaks

 

Mandleid tuleb kindlasti süüa koorega, sest selles sisaldub palju kasulikke flafonoide. Närige mandlid hoolikalt ja kiirustamata läbi. Teadlased on samuti kindlaks teinud, et nende pähklite tarbimine peaaegu ei mõjuta veresuhkru taset. Sööge 10 mandlit päevas või lisage peenestatud pähklid puuviljasalatisse.

 

tofu4. Tofu võitleb rasvavarudega

 

Tofu ehk sojakohupiim on suurepärane valkude allikas. Teadagi vajab organism valkude omastamiseks rohkem energiat, kui on võimalik valkudest saada. Puudujääva energia saab organism rasvavarudest. Seega on reegel lihtne: mida rohkem valgulist ning vähem rasvast toitu sööte, seda rohkem langetate kaalu. Sööge kolm korda nädalas hommikusöögiks tofupüreed. Valmistamiseks vajate 50 g kõva tofut, 50 g lisanditeta jogurtit, 2 sl piima, 1 tl mett ja 100 g mustikaid(või teisi marju). Segage kõik koostisained blenderis ühtlaseks massiks.

 

papaya5. Papaya põletab rasva

 

Selles eksootilises puuviljas sisaldub eriti palju ensüüme, mis aitavad kaasa valkude optimaalsele omastamisele, C-vitamiini ja magneesiumit. Seedimise tõhustamiseks sööge ½ papayat enne lõuna- ja õhtusööki.

 

munad6. Munad hävitavad näljatunde

 

Need, kes söövad regulaarselt kanamune, kaotavad kaalu kuni 2 korda kiiremini. Munad mõjutavad hormoonide taset ning vähendavad isu. Lisaks sellele võimendab munades leiduv adiponektiin insuliini mõju rasvakudedes, kiirendades seeläbi rasvavahetust. Kaalu langetamiseks sööge kanamune ja nendest valmistatud roogasid koos värskete köögiviljadega 2 korda nädalas.

 

tomatid7. Tomatid viivad kehast liigse vedeliku välja

 

Tänu kõrgele kaaliumisisaldusele eemaldavad tomatid organismist liigse vedeliku, seejuures annab üks keskmine tomat vaid 15 kcal. Värsked tomatid aitavad kaalu langetada, stimuleerivad ainevahetust ning pinguldavad nahka. Sööge tomateid hommikusöögiks: näiteks valmistage täisteravõileib juustu ja tomatitega.

Read 16690 times

Related items

ILUNIPID, MEIKIMINE

Vali kosmeetikavahendid vanuse järgi!

20-aastastel tütarlastel on huuled loomulikult roosad ning seetõttu piisab igapäevameigi jaoks huuleläikest. Küpses vanuses hakkavad huuled oma värvi

Loe edasi »
Ilusate ripsmete saladused

Mis oleks ilusam, kui pikad kohevad ripsmed? Kuidas seda saavutada? Muidugi on ju olemas ripsmepikendused, kuid need on vastunäidustatud allergikutele

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 125 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Mis värvi ripsmetušši valida?

Ripsmetuši ostmisel mõtleme harva, mis värvi valid

Loe edasi »
Mis vanuses naised on kõige ilusamad?

Aastatega muutub iga naise välimus – isegi vaatama

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun