Kirss.Net

Print this page
Sunday, 16 October 2011 08:46

PRAKTILINE JUHEND: kuidas sügistalvisel perioodil SALE olla?

Rate this item
(0 votes)

 

Paljude naiste jaoks on sügis ja talv sellised aastaajad, kui nad võtavad kaalust juurde ega saa midagi selle vastu teha. On olemas hulk dietoloogide nõuandeid ning kindlaid metoodikaid, mida spetsialistid tavaliselt kaalu säilitamiseks soovitavad. dieet

 

Eesti naiste sügistalvist menüüd iseloomustab rasva- ja süsivesikuterohke toidu kogus. Me püüame alateadvuslikult rahuldada oma nälga ebakasuliku toidu järele, mis on tekkinud põhiliselt kevadsuviste kaalulangetamiskatsete tõttu. Toome välja lühikese ja lihtsa juhendi, kuidas on siiski võimalik talvist kaalusuurenemist vältida.

 

  • ·         Loobu talvel rasvavabadest dieettoodetest. Nii vastuoluline kui see ka ei tunduks, kuid peaksid eelistama tavalist, võib-olla vähemkasulikku toitu. Sel perioodil püüavad paljud naised kaalu suurenemise vastu võidelda, eelistades ebamaitsvaid dieettooteid. Sügistalvisele perioodile omase depressiooni korral on eriti raske sellist dieeti pidada.

 

  • ·         Püüa vältida suhkru- ja rasvarikast toitu. Tegemist on sügistalvise ülekaalu peamise põhjusega.

 

  • ·         Ära tarbi toitu, milles on palju kaloreid, kuid vahe kasulikke toitaineid ja vitamiine. Ta on ju lihtsalt mõttetu, kuna ei tee organismile midagi head.

 

  • ·         Salatitest peaks saama sinu lemmik toit! Külma ilmaga varustavad salatid sinu keha kasulike vitamiinide ja toitainetega, aidates seeläbi nii stressi kui ka ülesöömist vältida.

 

  • ·         Kui valmistad köögiviljadest toitu, siis ära neid keeda, vaid eelista kas aurutamist või praadimist. Nii säilib rohkem kasulikke toitaineid.

 

  • ·         Söö kindlasti hommikusööki, kuna peale ööd vajavad su rakud energiat.

 

  • ·         Katsu süües mitte kiirustada. Söö aeglaselt, nautides toidu maitset.

 

  • ·         Ära püüa langetada rohkem kui 1 kg nädalas. Kiirdieete on palju kergem suvel pidada. Talvel on see aga tõeline piin!

 

  • ·         Kui sul tekib soov midagi süüa, siis mõtle sellisele toidule, mis sulle ei maitse. Mõtle sellele ebamaitsvale toidule senikaua, kuni söögisoov ära kaob. Selline nipp töötab paremini kui uni!

 

  • ·         Planeeri iga oma toidukorda!

 

Järgides neid lihtsaid reegleid, on võimalik lihtsalt kontrollida oma kaalu nii sügise kui ka talve jooksul.

pilt: freedigitalphotos.net

 

Read 7904 times

Related items

ILUNIPID, MEIKIMINE

Meik, mis köidab mehi

Ühelegi naisele pole ilmselt saladuseks, et meestel on hoopis teistsugune ettekujutus ilusast naisest ning ideaalsest meigist. See johtub faktist, et

Loe edasi »
Ilusate ripsmete saladused

Mis oleks ilusam, kui pikad kohevad ripsmed? Kuidas seda saavutada? Muidugi on ju olemas ripsmepikendused, kuid need on vastunäidustatud allergikutele

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 212 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Kas koos või lahku?

Erinevate kosmeetikavahendite kombinatsioonid ei p

Loe edasi »
ASTELPAJU: Naiste ilu ja nooruse saladus

Astelpaju marjad on üks täiuslikumaid taimsete vit

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun