Kirss.Net

Tuesday, 27 July 2010 13:54

Lihtne kaalulangetamine

Rate this item
(1 Vote)

Ingver on tõeline imerohi, mis aitab kõigi haiguste vastu. Aga kas teadsid, et ingver kiirendab ka ainevahetust? Pakume ingveritee retsepte, tänu millele saad ilma vaevata kaalu langetada.

 

Tõsi küll, kaal kaob aeglaselt – tulemusi on märgata alles mõne kuu möödudes(samasuguse toitumise puhul on kaalukaotus 0,5 kg kuus) - kuid siiski kaob. Õigesti valmistatud ingveritee võib edukalt asendada kohvi, ingveritee joomine enne toidukorda vähendab näljatunnet.

 

dieet 

pilt: dreamstime.com  

 

Kaalulangetamise tee

 

Sega 2 supilusikat jahvatatud ingverit, ¼ klaasi sidrunimahla ja 1 supilusikas mett. Lisa 900 ml keeva vett, lase tõmmata 1-2 tundi. Seejärel võib hakata ingveriteed jooma, kuid alustada tuleks väikeste kogustega – nii piisab esimesel korral poolest klaasist. Mis puutub päevakogusesse, siis piiranguks on 2 l.

 

Veel retsepte

 

1. Magushapu ingveritee. Lisa kahe sidruni mahlale 250 ml keeva vett, lahusta selles 2 tl mett ning lisa 0,5 tl ingverit.

 

2. Ingveritee apelsiniga.  Sega blenderis 60g piparmündi lehti, 0,5 sl jahvatatud ingverit, näpuotsatäis jahvatatud kardemoni. Vala keeva veega üle, lase tõmmata 30 minutit, kurna. Seejärel lisa 50 ml apelsinimahla, 85 ml sidrunimahla ning veidi mett. Sellist teed joo jahtunult enne sööki pool klaasi korraga.

Read 12165 times

Related items

ILUNIPID, MEIKIMINE

Mul on väikesed rinnad...

„Olen 18-aastane, kuid rinnad siiamaani nagu teismelisel plikal... Olen palju ära proovinud, kuid miski ei aita, ka plastiline kirurgia ei ole minu ja

Loe edasi »
NINA KORRIGEERIMINE - üks raskemaid, kuid populaarsemaid operatsioone

Nina võidakse opereerida nii esteetilisel kui ka funktsionaalsel eesmärgil. Oma nina lasevad opereerida nii naised kui mehed, keda häirib nende nina v

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 139 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

ASTELPAJU: Naiste ilu ja nooruse saladus

Astelpaju marjad on üks täiuslikumaid taimsete vit

Loe edasi »
Kosmeetikumid - keemia sinu kehas

Huuli värviv naine sööb elu jooksul ära 9 kilo huu

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Juuksehooldus/šampoonid

Juuste õige hooldus? Õigesti valitud ho

Loe edasi »

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun