Print this page
Thursday, 21 October 2010 14:21

Kõige naiselikum dieet

Rate this item
(0 votes)

Missugused toidud aitavad nii kaalu langetada kui ka terve olla? Browni ülikooli toitumisspetsialistid töötasid välja parima dieedi naistele.  

 

dieet 

pilt: freedigitalphotos.net  

 

Uuringud on näidanud, et tervise ja saleduse säilitamiseks peavad naise igapäevamenüüs sisalduma kasulikke rasvu sisaldavad toidud(nt oliiviõli, kala), eredat värvi köögiviljad, puuviljad, sepik, piim ning juust.

 

Just selline toitumismenüü ennetab rinnavähi arenemist, parandab organismi toimimist ning aitab vältida liigseid kilogramme.

 

Professorid on kindlad, et isegi magustoidud võivad naise tervise ja ilu jaoks kasulikuks osutuda. Seejuures tuleb aga järgida reeglit, et magustoite tuleb valmistada kodus, asendades retsepti mõned „kahjulikud“ koostisosad „kasulikega“.  Näiteks: taluvõi asemel oliiviõli, tavalise suhkru asemel pruuni suhkrut ja täisterajahu.

 

Samuti soovitavad dietoloogid järgmist päeva kalorijaotust:

 

Hommikusöök – 400 kcal

 

Lõunasöök – 500-600 kcal

 

Õhtusöök – 500-600 kcal

 

Iga toidukord peaks sisaldama vähemalt ühe puu- ja ühe köögivilja, samuti ühe piimatoote portsjoni, kirjutab Daily Mail.

Read 7704 times

Related items

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun