Kirss.Net

Thursday, 18 November 2010 17:48

TÕESTATUD: ka makaronidieediga saab kaalu langetada!

Rate this item
(0 votes)

Briti dietoloog Zoe Harcombe, sensatsioonilise toitumisraamatu autor, on kindel, et paljud toitumisreeglid on üksnes müüdid ega too oodatud tulemust. Oma uurimistöös on ta tõestanud, et kaalu langetamiseks tuleks kasutada just „ebaõigeid“ dieete.

 

dieet 

pilt: dreamstime.com 

 

Zoe Harcombe on kindel, et dieedid, mida tänapäeva ühiskonnas peetakse ebatervislikuks ja ebatõhusaks, on just see õige valik, mis aitaks paljudel naistel kaaluprobleemi lahendada.

 

Nii on dietoloog veendunud, et tuleb tagasi pöörduda eelmisel sajandil populaarse menüü poole: süüa leiba, liha ja makarone. Lisaks tuleks süüa taimeõlis praetud köögivilju ning vahel ka saiakesi.

 

Samas tuleks vähendada toidukoguseid, kirjutab The New York Post.

 

Tänapäeval populaarsed kalorivaesed köögiviljadieedid, mis varustavad küll organismi vitamiinide ja mikroelementidega, jätavad meid ilma vajalike süsivesikute, valkude ja rasvadeta. Seepärast põhjustab selline toitumine rohkem stressi kui autori väljapakutav makaronidieet ega pruugi aidata kaalu langetada.

Read 6123 times

Related items

ILUNIPID, MEIKIMINE

Nooruse eliksiir on leiutatud!

McMasteri ülikooli teadlased leiutasid nooruse eliksiiri! Nad väidavad, et laboritingimustes valmistatud kokteil mõjub soodsalt nii füsioloogilisele k

Loe edasi »
NINA KORRIGEERIMINE - üks raskemaid, kuid populaarsemaid operatsioone

Nina võidakse opereerida nii esteetilisel kui ka funktsionaalsel eesmärgil. Oma nina lasevad opereerida nii naised kui mehed, keda häirib nende nina v

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 209 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Nooruse eliksiir on leiutatud!

McMasteri ülikooli teadlased leiutasid nooruse eli

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun