Kirss.Net

Wednesday, 29 July 2009 13:17

Kui sõbranna enam ei helista...

Sinu parim sõbranna, kes oli alati valmis sind toetama ning kellega veetsid suurema osa oma vabast ajast, enam ei helista ning ei vasta ka sinu kõnedele... 

sõbranna

1. ÄKKI TAL JUHTUS MIDAGI?


Kui pähe tulevad murelikud mõtted, uuri, kas sõbratariga on kõik korras. Kuidas? Helista tema tuttavatele, tööle või siis kellelegi tema sugulastest. Kuid ole taktitundeline ning räägi üldiselt, et mitte tekitada asjatut paanikat: äkki ta lihtsalt tahab üksi olla või vastupidi tutvus kellegagi ning on niivõrd haaratud uuest suhtest. 


2. TEIE VIIMANE KÕNE


Millest ta rääkis? Milline tuju tal oli? Äkki ta püüdis teatada midagi tähtsat, kuid sina ei kuulanud? Võib-olla ta vihjas, et vajab sinu nõuannet või on sinu peale solvunud? Vahest tahtis sõbranna avaldada mingit saladust või hoobelda, kuid oma tähelepanematuse tõttu ei lasknud sa tal seda teha.


3. EGA SA MIDAGI EI UNUSTANUD?


Tuleta meelde, äkki sa unustasid sõbranna sünnipäeva või mingi muu tähtpäeva. Ära muretse: see on halb, kuid parandatav. Ära viivita: palu andeks oma „pattu”. Osta tema lemmik vein või mingi muu kingitus ja mine temale külla. Ta on ju sinu sõbratar: küll ta andestab!


4. KUI JUST SÕBRANNA HELISTAS SAGEDAMINI...


Oled harjunud, et just sõbratar on initsiaator, kes alati helistab esimesena? Äkki ta lihtsalt ütles endale STOPP? Teda on ära tüüdanud hoolitseva emme roll, kes on alati valmis tõttama appi. Püüa näidata, et teie sõprus on tähtis ka sinule ning sa oled valmis tegema tema jaoks kõik.


5. ÄRA SOLVU


Sõltumatult tema vaikimise põhjusest on kõige halvem samuti solvuda ja vaikida. Kui teie suhted on sinule tähtsad ning sa ei taha, et kõik lõppeks väikese arusaamatuse pärast, võta initsiatiiv enda kätte. Ole järjekindel ning ära karda ebameeldivat vestlust. Sõprus on tähtsam!


6. ÕPI OMA VIGADEST!


Kui te leppisite ära, püüa tulevikus uuendada ja tugevdada sõprussuhteid. Kui sul ei ole aega helistada talle iga päev, et jagada uudiseid ja mõtteid, siis räägi vähemalt 2 korda nädalas, aga olgu teie kõned pikemad kui tavalised. Vahest läheksite koos trenni või jalutama: see oleks nii meeldiv(sõbrannaga veedetud aeg) kui kasulik(sport)!


Allikas: WomansPlanet

Read 5240 times

ILUNIPID, MEIKIMINE

Õiget tooni lauvärv muudab sind kauniks! Kuidas seda leida?

Tänapäeva naine ei kujutaks oma elu ilma kosmeetikata ette. Õigesti valitud ripsmetušš, lauvärv ja huulepulk varjavad puudusi ning rõhutavad kõige ilu

Loe edasi »
Vapustav LOOMULIK ILU. Kas meeldib?

Mis juhtub, kui kanda modelli näole korraga 365 kihti meiki ehk terve aasta peale mõeldud meigi koguse? Just sellise küsimuse esitasid endale kreatiiv

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 168 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Missugused kulmud on moes?

  VASTUS ON LIHTNE JA LÜHIKE: Pikad, paksud ja kon

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

KÜÜNED TUGEVAKS!

Pikad, puhtad ja tugevad küüned on iga n

Loe edasi »

Juuksehooldus

Juuste sirgendamine

Pole midagi ilusamat kui luksuslikud, si

Loe edasi »

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun