Kirss.Net

Friday, 21 August 2009 13:28

Aluspesu värv peegeldab iseloomu!

Kellegi jaoks pole saladuseks, et meid ümbritsevad värvid edastavad erilisi signaale. Silma poolt vastuvõetavate märguannete tähendused ei muutu vähemalt 40 – 60 tuhande aasta jooksul. Seda aega on piisavalt, et mõned värvid ja värvide kombinatsioonid kinnistuksid meie alateadvuses. Näiteks, iga inimese jaoks tähendab kollase ja musta kombinatsioon ohtu(kuna sellised on leopardid, herilased ja mõned maod). Vaatame, mida erinevad värvid tähendavad.

pesu 

PUNANE

Punane on kõigis kultuurides üks tähtsamaid ja tugevamaid värve. Punasele pesule ei saa vastu panna – keegi ei suuda ükskõikseks jääda. Punane aluspesu on iga naise parim viis väljendada kirge. Kuid samas on punane vere, ohverdamise värv. Tundlikel inimestel võib see esile kutsuda hirmu. Seega ei tasuks „kuritarvitada” punast igapäevaelus, kuid uhke ja tugev naine võib sedagi endale lubada. Punane pesu ütleb: „Sa pead tegema kõik, mida suudad, ei tohi nõrgaks jääda!”

ROOSA

Roosas on küll punast, aga roosa tähendab hoopis muud. See on nooruse, romantika, soovi värv. Roosa värv rõhutab naiselikkust ja loob intiimset õhkkonda.

SININE

Sinine värv on konservatiivne, ta rahustab. Naine, kes kannab sinist, rõhutab oma tarkust, rahulikkust ja iseseisvust. Sinise ja punase kombinatsioon on aga ergutav ja intrigeeriv, türkiis+safiiri võivad kanda vaprad naised, helesinine sobib aga passiivsetele naistele.

ORANZ

Oranž räägib kolmest asjast: pikantsusest, elurõõmust ja kättesaadavusest. Seega käitugu oranžiga ettevaatlikult. Soovitatakse heleoranži – virsikuvärvi, mis kõneleb värskusest ja tervisest.

KOLLANE

Traditsiooniline päikese-, nisu-, tulevärv. Ta räägib soojusest ja sõbralikkusest. Kollase üleliigne kasutamine väsitab, nagu väsitab teiste liigne optimism. Kollast pesu võiks soovitada lahketele, ratsionaalsetele naistele, kuid paljud võtavad seda nõrkusena. 

ROHELINE

Roheline saadab palju erinevaid ja sageli ka vasturääkivaid signaale. Kuna roheline on sinise ja kollase segu, siis mõjub ta vastavalt ühe või teise kogusele ka vastavalt. Roheline seondub truuduse, vastupidavuse, kestvusega. Smaragd- ja malahhiidivärvi pesu kõneleb omaniku salajasest luksusehimust.

VALGE

Millega assotsieeritakse valget? – puhtuse, süütuse, uudsusega. Just sellepärast ei kaota valge oma populaarsust ei naiste ega meeste seas. Teisest küljest on valge pesu optimaalseks lahenduseks igaks päevaks: see aitab ohjeldada oma emotsioone, olla rahulik.

MUST

Viimasel ajal on must saamas aina populaarsemaks. Põhilised ostjad – elegantsed, rafineeritud ja seksikad naised. Vallutada sellise naise südant pole sugugi kerge! Tee südame vallutamiseni pole ka 100 % ohutu, kuna must on öö, nõiduse ja iseseisvuse värv.

HALL

Hall on intelligentne. Kõneleb konservatismist, lihtsusest ja tarkusest. Aga lihtne, ühtlane hall võib tunduda teistele igava ja vanaaegsena. Seega peaks eelistama segavärve halli sisaldusega. Kui tahad lisada endale intelligentsust ja väljendusrikkust, siis selline pesu on sinu jaoks!
 

Read 18340 times

ILUNIPID, MEIKIMINE

Hoolitsetud küüned + ilusad juuksed + terve nahk = täiuslikkus!

Igaüks tahaks omada pikki ilusaid juukseid, luksuslikke küüsi ning säravat ideaalselt siledat nahka, ühesõnaga olla täiuslik. See polegi niivõrd raske

Loe edasi »
ASTELPAJU: Naiste ilu ja nooruse saladus

Astelpaju marjad on üks täiuslikumaid taimsete vitamiinide allikaid. Viljad sisaldavad C-vitamiini (sõltuvalt viljasordist 150-1600 mg %), vitamiine B

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 165 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Vapustav LOOMULIK ILU. Kas meeldib?

Mis juhtub, kui kanda modelli näole korraga 365 ki

Loe edasi »
Kosmeetikumid - keemia sinu kehas

Huuli värviv naine sööb elu jooksul ära 9 kilo huu

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Juuste väljalangemine

Juuste väljalangemine on nagu kasvugi lo

Loe edasi »

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun