Kirss.Net

Thursday, 10 September 2009 15:04

5 sõbrannat, keda igaüks meist vajab

Arvad, et olemaks õnnelik, piisab kahest-kolmest heast sõbrannast? Sellisel juhul sa eksid – psühholoogid tegid kindlaks, et iga inimene vajab vähemalt VIIS sõbrannat: igaüks erinevaks otstarbeks. 

sõbranna  

1. tüüp – sõbranna, kes asendab õde 

See on just selline inimene, kes võiks olla sinu õde. Teil on sarnased harjumused, te toetate üksteist, kuid ka konkureerite omavahel. Ta teab sinust kõike nagu sinagi temast: ta siiamaani mäletab selle õpetaja nime, kes pani sulle matemaatikas kahe(kuigi see juhtus 10-20 aastat tagasi) või siis seda poissi, keda sa armastasid.

 

2. tüüp – „elav entsüklopeedia”

 

See on selline sõbranna, kes teab kõike... või peaaegu kõike! Ta tunneb etiketti ning oskab anda head nõu: kuidas pesu pesta, kes on parim hambaarst ja milline restoran on kõige hubasem.  

 

3. tüüp – „kõigi probleemide lahendaja”

 

Kaotasid oma lemmikkõrvarõngad vahetult enne kohtumist ning ei leia neid üles? Selline sõbranna tõttab kohe appi. Ta on alati valmis sind ära kuulama, kusjuures nii mitu korda kui sina soovid. Äkki on sul materiaalsed probleemid? Ka siin aitab hädast välja SÕBRANNA. Mõnikord tunned end lausa piinlikult, et tema aitab sind pidevalt, mitte aga vastupidi... Kuid mida sa teeks ilma temata – oma abivalmi inglita?

 

4. tüüp – sõbranna, kes toetab sind alati

 

Jutt käib inimesest, kes on alati ja kõiges sinu poolel – isegi kui sul ei ole õigus! Sellist inimest nimetaks mõned pugejaks, samas on ju nii meeldiv, kui keegi sind toetab!

 

5. tüüp – inimene, kellega sul on ühised huvid

 

Võimalik, et käite ühes trennis või äkki õpivad teie lapsed samas koolis... Ühe sõnaga, teil mõlemal on midagi ühist(huvid, probleemid). Ning kuigi teate üksteisest vähe, leiate alati sellise jututeema, mis huvitaks mõlemat.

 

Soovime kõigile lugejatele palju häid ja toredaid sõpru!

 

allikas: efamily; pilt: sxc.hu

Read 4455 times

ILUNIPID, MEIKIMINE

Kas koos või lahku?

Erinevate kosmeetikavahendite kombinatsioonid ei pruugi anda soovitud tulemust. Milliseid kombinatsioone on mõistlikum vältida?  

Loe edasi »
Põsepuna ABC

Kui jutt käib põsepunast, siis jagunevad naised kahte kategoorilisse rühma: nendeks, kes ei kujuta oma elu ilma põsepunata, ja nendeks, kes seda üldse

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 192 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Kas koos või lahku?

Erinevate kosmeetikavahendite kombinatsioonid ei p

Loe edasi »
Vali kosmeetikavahendid vanuse järgi!

20-aastastel tütarlastel on huuled loomulikult roo

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun