Print this page
Thursday, 01 October 2009 13:01

Defektne modell sünnitas kloone

 

Lizzie Miller, sundimatu naeratuse ning naiseliku figuuriga blondiin, on sünnitanud terve hulga kloone üle maailma.   

modell  

Üle 1000 lugeja võtsid ühendust ajakirja Glamour toimetusega, et rääkida, kui väga neile meeldis leheküljel 194 avaldatud foto. 

„Kõik, kes peavad seda naist ebatervislikuks, peaksid ise läbima psüühilise kontrolli. Ta on pikk, ilusa figuuriga ja õnneliku naeratusega,” kirjutab üks lugejatest.  Kõik arvavad, et Lizzie näeb välja nagu reaalne ja normaalne inimene.

 

modell  

Idee kasutas ära ajakiri The Sun, avaldades oma lehekülgedel nelja „plus size” naise lood. 

modell  

18. suurus(52) - Natalie Barclay – 24-aastane... „Võimalik, et mõni, vaadanud minu pilti, ütleb, et ma ei peaks olema uhke oma figuuri üle... Kuid ma olen väga õnnelik, sest enne kandsin 66. suurust, nüüd aga 52 ning minu võitlus liigse kaalu vastu on kestnud kaks aastat. Pärast seda tohutu rasket tööd, olen väga uhke enda üle ning loodan, et minu pildid innustavad ka teisi naisi kaalust alla võtma...” 

modell  

16. suurus(50) - Lucy Shropshall – 27-aastane... „Modellina olen kokku puutunud paljude õnnetute tüdrukutega, kes olid pidevalt väsinud, söömata ja haiglaselt kõhnad. Kunagi olin samuti kõhnuke, kuid aja möödudes võtsin kaalust juurde ning sain „plus size” modelliks. Kuigi kaotasin oma töö, sain meeste seas populaarsemaks, sest neile meeldivad reaalsed naised...” 

modell  

14(48). suurus - Laura Braun – 24-aastane... „Ma ei pea ennast täidlaseks, kuid iga modell vististi nimetaks mind paksuks. Moodsad riided on naeruväärselt väikesed ning tundub, et need ei ole loodud reaalsete naiste jaoks. Ma arvan, et meestele meeldivad naised, kellel on ka natuke liha lisaks kontidele. Ma pole kunagi näinud meest, kes eelistaks modelli normaalsele, veetlevale naisele...” 

modell  

12(46). suurus - Ski D'Angelo – 30-aastane... „Noorena muretsesin väga, et ei oma modellifiguuri... Õnneks on see aeg möödunud... Lizzie pildid aitasid mul mõista, et mul on ilus figuur. Loodan, et ka teised ajakirjad võtavad sellise suhtumise eeskujuks...”

 

Read 5770 times

Related items

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun