Kirss.Net

Tuesday, 13 October 2009 14:42

Soovid tunda end ilusana?

 

Iga naine tahaks olla ilus... Kaunitesse inimestesse suhtuvad teistmoodi nii sõbrad, kolleegid, võõrad kui ka vanemad. Need, kes ei ole ilusana sündinud, võivad rahustada ennast, et kaunitarid on õnnetumad, ning nemad ei saa ju niikuinii midagi muuta. Või siiski saavad?

 

ilus  

ILU ON VAATAJA SILMIS

Oma ilu tajumine on väga subjektiivne tunne, millel pole midagi ühist välimusega. Vaadates meid, näevad ümbritsevad inimesed tervikut: välimust, käitumist, temperamenti, riideid jmt, samal ajal kui inimene ise keskendub vaid üksikutele puudustele.

 

Koos puberteediea muutustega hakkab igal inimesel kujunema ka enesehinnang. Huvitav on see, et enamasti jääb enesehinnang terveks eluks samaks, nagu ta oli ka 15-aastaselt – vaatamata sellele, et võib-olla on ta hoopis väär. Püüa meelde tuletada, mis ajast saadik sulle ei meeldi üks või teine kehaosa... Võimalik, et see aitab mõista muretsemise mõttetust ning sa hakkad endale meeldima. Näiteks, üks naine rääkis alati, et tal on suur tagumik ning tundis sellepärast sageli piinlikkust, kuid uurides selle kompleksi põhjusi, tuli tal meelde, et selle „fakti” ütles talle lasteaia kasvataja – kuid sellest ajast saadik on tema figuur ju mitu korda muutunud!

 

Nii mõnigi inetu pardipoeg muutub suureks kasvades uhkeks luigeks, kuid madal enesehinnang ei kao kuhugi. Sageli on selles süüdi vanemad, kes ei rõhutanud omal ajal piisavalt, kui ilus on nende tütar. Keda siis uskuda – enda kriitilist hinnangut, sugulasi, sõpru või võõraid? Viimaste arvamust peetakse kõige usaldusväärsemaks ning just sel põhjusel on nii populaarsed tutvuste lehed, kus naine võib teada saada, mida teised tema välimusest arvavad.

 

HEA UUDIS: peaaegu et kindel, et oled palju ilusam, kui arvad. Psühholoogid väidavad, et naine, kes pöörab oma välimusele liiga palju tähelepanu ning tunneb ennast ebamugavalt rahvarohkes kohas(tavaliselt see juhtub, sest ilusale naisele pööratakse alati tähelepanu) on kindlasti ilus, kuigi ta seda ise ei taju.

 

ÄRA VÕRDLE ENNAST TEISTEGA

 

Oled unikaalne ning ka sinu ilu on unikaalne. Ära võrdle ennast ajakirjade kaunitaridega – need on erandid ning pealegi arvutiga töödeldud.

 

Sa ei hakka ju võrdlema ennast Einsteiniga, kui tahad hinnata oma intellektuaalseid omadusi. Kõige tõenäolisemalt valid kellegi teise – tavalise inimese. Milleks siis toetuda modellidele ja filmistaaridele, et kujundada arvamust oma ilust?

 

ÄRA KRITISEERI ENNAST JA ÄRA LASE KA TEISTEL

 

Me oleme enda kurjemad vaenlased – me ei laseks ju iialgi teistel kritiseerida ennast samamoodi, nagu teeme seda ise... Sellest kohutavast harjumusest loobumine tõstab koheselt enesehinnangut ja annab hea tuju pealekauba!

 

Me veedame nii kaua aega, silmitsedes neid kehaosi, mis meile ei meeldi... Püüa kulutada samapalju aega oma ilusate kehaosade imetlemiseks!

 

HOOLITSE ENDA EEST 

Igale naisele on tuttav tunne, kuidas pärast juuste värvimist või kosmeetiku külastamist hakkab ta end ilusamana tundma, samas kui tegelikult ei toimunud tema välimuses mingeid radikaalseid muutusi. Kasuta seda nippi iga päev ning varsti hakkadki end ilusana tundma!

 

ALUSTA IGA PÄEVA sõnadega „Ma olen kõige tublim ja kõige ilusam, mul tuleb kõik välja” – see aitab saavutada kõik seatud eesmärgid, varustab hea tuju ja optimismiga!

 

pilt: dreamstime.com 

Read 5891 times

ILUNIPID, MEIKIMINE

Määra oma värvitüüp! Kas sa oled talve-, kevade-, suve- või sügisenaine?

Talve- ja suvenaine kasutab rohkem külmi värve, kevad ja sügis vastavalt sooje. Vaata, kes oled sina!

Loe edasi »
NINA KORRIGEERIMINE - üks raskemaid, kuid populaarsemaid operatsioone

Nina võidakse opereerida nii esteetilisel kui ka funktsionaalsel eesmärgil. Oma nina lasevad opereerida nii naised kui mehed, keda häirib nende nina v

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 201 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun