Kirss.Net

Sunday, 10 January 2010 15:48

Sõbraks olemise reeglid

 

Sõprus püsib vastastikusel abistamisel ja teineteisemõistmisel. Kes sellega ei arvesta, jääb üsna kiirelt üksikuks. Selleks ongi olemas sõbraks olemise reeglid.

 

sõbrad  

 

1. Näita üles initsiatiivi! Võta ka ise ükskord telefonitoru pihku, helista oma sõbrale või sõbrannale, küsi, kuidas tal läheb, ning paku mingit huvitavat tegemist. Kui sa ainult istud kodus ja ootad, et kõik teised teevad sinu eest kõik ära, siis vaevalt et sinu jaoks leidub palju häid sõpru.

 

2. Näita üles huvi! Sageli on sõbrad vaja selleks, et jagada nendega oma muresid ja läbielamised. Ka sinu sõbrad soovivad mõnikord saada sinu nõu ning hea sõbrana peaksid neid ära kuulama. Ükskord kuulatakse ka sind, kui sul seda tarvis on.

 

3. Ära ole hädaldaja!Ära tüüta oma sõpru ikka ja jälle ühe ja sama probleemiga, sest see võib lõpuks hakata närvidele käima, kui nad märkavad, et sa ei tee probleemi lahendamiseks midagi, vaid aina kaebad.

 

4. Pea silmas ka rahalist tasakaalu!Kellelegi ei meeldi igavesti sellised sõbrad, kes lasevad endale alati välja teha ning ise kunagi teisi külla ei kutsu.

 

allikas: „Õnnelik üksi”, Jutta Wellmann, Tormikiri 2001

pilt: dreamstime.com

 

Read 5275 times

ILUNIPID, MEIKIMINE

Vali kosmeetikavahendid vanuse järgi!

20-aastastel tütarlastel on huuled loomulikult roosad ning seetõttu piisab igapäevameigi jaoks huuleläikest. Küpses vanuses hakkavad huuled oma värvi

Loe edasi »
Hoolda näonahka õigesti: igale nahatüübile oma nipid!

Esimeseks sammuks oma naha eest hoolitsemisel peaks olema nahatüübi määramine: alustagem kas või sellest, et kõik kreemid, näoveed ja –piimad muutuvad

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 169 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Mul on väikesed rinnad...

„Olen 18-aastane, kuid rinnad siiamaani nagu teism

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

KÜÜNED TUGEVAKS!

Pikad, puhtad ja tugevad küüned on iga n

Loe edasi »

Juuksehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun