Kirss.Net

Thursday, 29 July 2010 13:27

Kosmeetikakott on sinu iseloomu peegelpilt!

 

Räägitakse, et kosmeetikakoti välimus ja sisu võivad anda vihjeid naise iseloomu ja elustiili kohta. On see tõesti nii?

 

kosmeetika 

pilt: dreamstime.com 

 

Kosmeetika ajaloost

 

Egiptuse kuninganna Nefertiti on ajaloost teada kui üks maailma ilusamaid naisi. Legendide järgi polnud ta siiski iluideaalile lähedalgi. Nii olid tal Egiptuse iluetaloni seisukohalt valed näo- ja silmade kuju ning liiga suured kõrvad. Ilmselt just seepärast leiutati umbes 3 tuhat aastat tagasi kosmeetilised jumestusvahendid.

 

Teadlaste arvates kuulus Egiptuse viimasele kuningannale Kleopatrale maailma esimene iluteemaline käsiraamat, milles räägiti jumestusest, meigist ja iluprotseduuridest. On leitud ka mitmed iluretseptidega papüürused. Spetsialistid on arvamusel, et need olid koostatud kuninganna käsul.

 

Ennemuistsetel aegadel kasutasid kosmeetikat nii mehed kui ka naised, kusjuures nägu võis meikida ainult aristokraat ning meik näitas tema staatust. Vanas Egiptuses värvisid mehed silmi ning Hiinas küüsi.

 

XVII sajandil hakkasid Itaalia parfümeerid valmistama eksklusiivseid kosmeetilisi vahendeid, lõhnasid ja muud kosmeetikat. Oma tööd tehes pöörati erilist tähelepanu tellija iseloomule. Just sellest ajast on pärit arusaam, et naise kosmeetikakott peegeldab tema iseloomu.

 

Kuidas valida kosmeetikat?

 

Väide, et kosmeetikakoti järgi võib naise enda kohta palju teada saada, käib ka tänapäeva õrnema sugupoole esindajate kohta. Valib ju naine kosmeetikat nii meeleolu kui ka iseloomu järgi.

 

Ameerika psühholoogide värske uurimuse järgi kulutab naine kosmeetika ostmisele 70 % rohkem aega kui teiste olmekaupade valimisele. Enne soetamist hoitakse vahendit käes, uuritakse etiketti, hinda, kasutatakse testerit, kuid tihtipeale pole naise valikul ratsionaalset põhjendust.

 

Põhimõtteliselt kujunevad kosmeetika valimisel kätel energialained. Hoides kosmeetikavahendit käes ning keskendudes sellele tegevusele, võib märgata energiakontakti inimese ja asja vahel.

 

Kõik, mis asub peopesade bioväljas, võib mõjuda järgmistel viisidel:

 

1. Neutraalne mõju, kui sa ei tunne midagi erilist.

 

2. Kui tekib tunne, et energialaine justkui tõmbub kokku, siis ei tohiks sa seda vahendit osta, kuna see sinu iseloomuga ei sobi.

 

3. Kui kosmeetikavahendi energia sobib ostja energiaga, siis tekib mõnus soojuse tunne. Selliselt võib valida ka ravimeid ja toitu.

 

Millest räägib kosmeetikakott?

 

Kui tahad sõbrannat või tuttavat tundma õppida, uuri tema kosmeetikakotti.

 

* Kui naine kannab kosmeetikakotis vaid hädavajalikku(ripsmetušš, lauvärvid, jumestuskreem, põsepuna ja huulepulk), siis on ta rahulik, tagasihoidlik ning tasakaalukas inimene.

 

* Suured, asju täis kosmeetikakotid, milles leiab kõikvõimalikke esemeid alustades küüneviilist ning lõpetades kortsudevastase kreemiga, annavad märku tema omaniku ebakindlusest. Selline naine on igav perfektsionist, kes püüab kaasas kanda omapärast abilist igaks elujuhtumiks.

 

* Kui igal asjal on suures kosmeetikakotis oma kindel koht, siis on koti kaunis omanik tugev ärinaine; liider, kes tahab vajaduse korral vajalikud esemed kiiresti üles otsida.

 

* Klassikalise kuju ning tagasihoidliku värvigammaga lõhnaflakoonid, huulepulgad ja ripsmetušid räägivad naise mehelikust iseloomust. Selline naine on sihikindel, oskab rahaga ümber käia ning seepärast valib tagasihoidlikumad vahendid.

 

* Omaniku naiselikkusest räägivad kirjud pakendid ning originaalse kujuga flakoonid. Selline naine on kärsitu rahapillaja, kes ei ole rahul oma eluga ning otsib vaheldusrikkust kosmeetikavahendites.

pilt: dreamstime.com 

 

Read 5463 times

ILUNIPID, MEIKIMINE

Kosmeetikumid - keemia sinu kehas

Huuli värviv naine sööb elu jooksul ära 9 kilo huulepulka ja kaks korda päevas hambaid pesev inimene 10 kilo hambapastat. Naha kaudu jõuab meist igaüh

Loe edasi »
Kas ilu = rumalus?

Briti teadlaste uurimus hajutab lõplikult müüdi sellest, et ilusad inimesed on enamasti ka rumalad. Tegelikkus on pigem vastupidine.

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 133 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Küüned, Küünehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun